19 Eyl 2018 16:15

@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@y-oguz90 "02..09.2018 tarihinde yapılan kaymakamlık adaylığı sınavı için yayımlanan kılavuzun lafsından sınav değerlendirmesini net anlayamıyorum. ayrıca bu konuda daha öncede yazdım, bana verilen cevap ile başka adaylara verilen cevaplar arasında da farklılıklar mevcut ve bir tutarsızlık görülmektedir. Bu sınava girmiş bir aday olarak, bu sınavın nihai puanlamasında kullanılacak hesaplama formülünün tarafıma iletilmesini rica ederim.... her soru 1 puana mı eşit? bölüm bazlı ya da soru bazlı standart sapma kullanılacak mı? örnek bir hesaplama ile 70 doğru 4 yanlış 26 boş bırakan bir adayın, hiç bir soru iptal olmadığı varsayımı altında kaç puan alacağını hesaplayabilir misiniz?" şahsi olarak 3 gündür bekeeyn yazım var... dünkü arkadaşa gelen yazı cevabını ben ösym den alamadım... bu yazıma gelen cevabı da buradan paylaşacağım,,,

Böyle basvurulari konusalim.cozume yonelik olursa daha iyi anlasabilecegiz. Herkes cok emek verdi ufak bir olumsuz cumle uzebiliyor bizleri. Daha dikkatli olalim hassasiyetleri hayalleri ve cevre etkisini gozonunde bulundurarak. basta ben olmak uzere bu sozlerim hepimize.