Muhabbet Bahçesi
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 Şu başlığı her defa Millet Bahçesi diye okumak dışında bildiğin gibi iyiyiz şükür dostum Koşturuyoruz bıraktığın gibi. Sen nasılsın? Alıştın mı yeni mekanına?
çayı demle de sohbet edelim. Forumda böyle güzel basliklar da var dostum
Ben de iyiyim şükür işten de çok memnunum , alıştım sanki yıllardır burda calisiyormuş gibiyim . Üstatlar çok iyiler sağolsunlar. -
@fc-real-gdp, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 hocam sınavlarla boğuşuyoruz , farklı bir şey yaptığımız yok. sizin nasıl durumlar.
Bizim durumlari altta agor resmetmis dostum
Insallah en kisa zamanda sinavlari hayatinizdan çıkarırsınız hocam -
@fernando-reges, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 Selam dostum mücadeleye devam ne olsun.Seni görmek güzel umarım keyfin,sıhhatin yerindedir
Iyiyim cok şükür dostum . Dostlarla muhabbeti özledik
-
@shady1 Affınıza sığınarak şu görselle lafa gireyim
![0_1546532384526_indir.jpg](Yükleniyor 100%)
"halimiz itten beter"Çok şükür iş,güç uğraşıyoruz. Demli çayla demlenmelik vakitler Buyrun beraber olsun
Sizler de hepiniz iyisiniz inşallah. -
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 garip napsın...
Niye garip olasin, Hazine'de yüzüyosun başkan
-
@möözun, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 ölmedim, ama ayakta da değilim :)) sen anlat asıl, nasıl güzel mi oralar?
Niye öyle dedin hocam üzüldüm inşallah iyi günler gelecek mücadeleye devam et. Atandiktan sonra iyi ki çalışmışim diyeceksin insallah.
Buralar biraz değişik burada tek sahip olduğum şey kurumum. Seviyorum kurumu baska da kimsem yok
Istanbul biraz zor bir şehir herkesin malumu , bakalim alişmaya calisiyoruz hocam. -
@baumol, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 Shadycimm Hala bir yerlerde iş teftiş mülakat sonucunu bekliyorum....
1 çevre bakanligi,
2 iş teftiş
Birlikte rekora gidiyorlar
Inşallah bekledigine deger dostum. Baska sinavlara da bakiyo musun ? -
@agor evet her gün bir öncekilerin tekrari adeta degil mi haklisin hocam sıradanlaşiyor bazen. Hayata renk katmak lazim , farkli maceralara atıl
-
@plansız, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 Affınıza sığınarak şu görselle lafa gireyim
![0_1546532384526_indir.jpg](Yükleniyor 100%)
"halimiz itten beter"Çok şükür iş,güç uğraşıyoruz. Demli çayla demlenmelik vakitler Buyrun beraber olsun
Sizler de hepiniz iyisiniz inşallah.Afiyet olsun iyiyiz bizler de
-
@luthor nasil gidiyor başkan
-
En sevdiğim hobim
Sevdiğim yakın arkadaşlarımla kafede kafe yemeği yeyip ardından soda limon çay sade türk kahvesi varsa yayık ayran içmek ve bunları yaparken muhabbet etmek
İnanırmısın kanka ben ben olmaktan çıkıyorum
Sanki oyuncularına taktik anlatan bir hoca oluyorum -
@shady1 İyiyiz şükür dostum. Nihai hedef için beklemedeyiz hala Haberler sende, memnun musun işinden
-
@shady1 ayni demek isterdim ama enson normal bi insandim, suan murat kekillinin cilgin klibindeki hali gibiyim:)
Issizlik sefillik mutsuzluk ve bol gözyasinin icinde umutla beklemeye devam:/
Esas siz nasilsiniz? Insanin bekledigine degiyormuymus:)? -
@shady1 maliye diyecektin galiba
-
-
@shady1 Son bir kurşunum kaldı onu da Sayıştay için saklıyorum Sen nasılsın keyfin yerinde mi İstanbul'a alıştın mı ?
-
@genclerbirlikli eeee davet edilince geliyormuşuz demek
-
@genclerbirlikli maliye'den kaçamazsin
-
@baumol hedefi tutturman dileğiyle başkan
iyiyim de bu istanbul a nasil alisacam onu bilmiyorum. Ben ne güzel Anadolu'nun sessiz sakin bir şehrinde yaşamaya alışmıştım halbukiArada uğra bak foruma genç kızıyor
-
@baumol davetiye bastırcaz yani :d