2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@generationnn soru sayısını hatırlayamadım hocam maliyeyle aynı kağıttaydı ve sanırım sorulardan bazılarını seçip cevaplamıştık.
-
@emilsax, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
P47 320 ile bankacılık uzmanı hukuk alanından deneyecem şansımı.
Sorry öyle birşey yapamam hukuk alanı değil bankacılık alanından basvuru yapıcam.
-
@zapo sağolun hocam size de başarılar :))
-
ingilizce bütün alanlar için şart sanırım ?
-
Sinav tarihini ben mi goremedim acaba
-
@b-ays gordum
-
Bankacılık uzman yardımcılığına iibf mezunları başvuru yapamıyor mu ?
-
@akademili Yapabiliyor
-
gece gece tam dişi fırçalamıştım sigarayı yaktım ilanı inceliyorum...
saçma soru : sizce murakıplık mı bankacılık uzman yardımcılığı mı ? bu soruyu sormamın nedeni monografiden tırsmam,ben monografi çözemiyorum 2 senedir genel olarak aynı defter notumdan aynı örnekleri çözüp 22 23 net ile muhasebeyi kapatan biriyim kpss'de :))
bir de ibf bankacılık sizce kaçla kapatır ?
-
hocam var mıdır şöyle yazılı sınavlara yönelik kaynak öneriniz ?
-
Puanim 88. Su an bir bankada calisiyorum ama hedefim burasiydi imkanim olsa hic ise baslamadan ilan gelene kadar bekleyecektim ama maddi sikintilar malum. Ingilizcede sorunum yok ama yaklasik 6 aydir ders calisamiyorum 1.5 ay disimi siksam olur mu sizce bi onerisi olan var mi vallahi uzun zamandir ders calismayinca insan surecten tamamen kopmus hissediyor nolur yardim edin yureklendirin beni hayalime 5 kala direkten donmek istemiyorum
-
Yds 73.75 İngilizceden 80 almıştım.
Fikir verebilir belki sizlere. -
arkadaşlar çalışma yeri kesin istanbul mu ?
-
Dostlar ben gecen sene bddk uzman yrd girmistim. Yds 50 ile ingilizceden 78 civari almistim yanlis hatirlamiyorsam. 10 soru vardi biraz mesleki ingilizce kelimesiyle yapiliyor bence. Bu sene murakiplik ve bankacilik icin 85 puanim var bddk uzman yrd icin en yuksek 96 kusur puanim var. Ama idari hakimlikten bir hafta once hem istanbul olmasi hem de kadroyu doldurmuyorlar basvurup basvurmamakta tereddutluyum. Gecen sene en yuksek bddk uzman yrd kapatmisti. Murakiplik sinavi daha zordur, ama en iyisi de odur tahminimce. bddk uzman yrd muhasebe kolay sayilirdi. Bu alanda calismak isteyecekler kacirmasin derim.
-
@burakkcbn, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Arkadaşlar P20 puanım 79.8 sizce gelme ihtimali var mı ? ( BDDK Uzman Yardımcılığı)
Gelmez demeyin başvurun hocam. Ama bankacilik uzmanlogi daha dusuk kapattı 2 senedir. Bddk uzmanlil yuksek kapatiyo
-
@sbf1983 hocam işletme de var bddk uzman yardımcılığında, bu kısma nereden çalışmıştınız, işletme mezunu değilim yabancıyım konuya, sizce bu sürede çalışıp halledebilir miyim?
-
@yağmur1223 hocam ben isletme mezunuyum ama gecememistim isletmeyi:) mezun olali 11 sene olunca. Ama oyle cok zor degil aslinda kpss isletme kitaplari is gorur gibi. Ama ben calismadan girmistim o yuzden yapamamistim. Stratejik planlama ve yonetim konusu icin ayri bir makale not vs bakmak gerekiyor sanirim. Is sozlesmesi ile istisna akdi sorulmustu is ve sosyal guvenlik hukuku olarak hukuk bolumunde. Sorular zor gibi degil ama puanlama biraz kıt gibi cunku 65 ortalama ve toplam 70 ortalama epey zorluyor.
-
@sbf1983 anladım hocam çok sağolun,dediklerinize ek olarak siyasalın ders notlarına da bakayım. Teşekkür ettim size de kolaylıklar dilerim.
-
-
@yağmur1223 tesekkur ederim hocam size de kolay gelsin:)