İstanbul'da çalışan A Grubu Kadrolar
-
A Grubuna hazırlanan birçok Ankaralı'nın yanı sıra İstanbul'da yaşayan ve imkanı olursa İstanbul'da çalışmak isteyen adaylar da mevcut. Çevremde ailesi İstanbul'da olanların bu şehirde işe başlamaya daha meyilli olduğunu gördüm. Taşra a grubu kadrolarda (guy, duy gibi...) elbette İstanbul'da çalışma imkanı vardır ama ben maaşı ve özlük hakları daha iyi olan merkez kadroları listelemek istiyorum. Eksikleri ve yanlışları eklemelerle tamamlayabilir ya da düzeltebiliriz.
*TMSF Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Denetçi Yardımcılığı
*BDDK Uzman ve Murakıp Yardımcılığı
*SPK Uzman Yardımcılığı (henüz bir kısmı Istanbul'a taşındı ancak yakında tamamı taşınmış olacak)
*Eximbank Uzman Yrd.
*Takasbank Uzman Yrd.
*Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Uzman Yrd.
*İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yrd.
*Vergi Müfettiş Yrd. İstanbul Grup Bşk.
*Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yrd. İstanbul Grup Başkanlığı
*Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yrd. İstanbul Grup Bşk.
*SGK Müfettiş Yrd. İstanbul Grup Bşk.
*İş Müfettiş Yrd. İstanbul Grup Bşk.
*TCMB Uzman Yrd. ve diğer unvanlardaki kadroları da merkezinin İstanbul'a taşınmasıyla tamamen İstanbul'da çalışmaya başlayacak.
*Türkiye Kalkınma Bankası'nın İstanbul şubesi var ama orada A Grubu kadro istihdam ediliyor mu bilmiyorum.NOT: Eskiden İMKB uzman yrd. kadrosu vardı ama nedenini tam olarak bilmesem de Borsa İstanbul olduğu için artık KPSS puanıyla alım yapmıyor.
-
@odtüsbky Yine güzel bir çalışma kardeşim eline sağlık çok faydalı bir tasnif olmuş.
-
Ek olarak kardeşim SPK yakın zamanda gitme planları içerisinde. HUKUK Uzman Yardımcıları ise hali hazırda İstanbul'da istihdak ediliyor.
İkinci olarak; VDK'yı belirtmişsin, İstanbul grup başkanlığı %5'ler için daha çok. B,C,Ç grupları büyük mükellefler İstanbul'da olduğu için %5'likleri daha çok alakadar ediyor. -
@odtüsbky ek olarak Takasbank ı da ekleyebiliriz.
-
Açıkçası mümkün oldukça İstanbul'da çalışmayı tercih edeceklerden biriyim.
GUY,MHUY ve Defterdarlık'ta da tercihe bağlı olarak İstanbul'da kalabilme şansımız var sanırsam.
-
@escobar_p SGK Denetmenlik ve Müfettişlikte de aynı şekilde.
-
maliye uzman yardımcılığı çalışma yerlerini alabilir miyim
-
@AdemSimit Ankara . Masak, Personel, Bütçe. Bir yer daha var onu da yazayım bulunca.
-
@Antimülakat Strateji geliştirmede de görev alıyorlar kardeşim. Ama tabi kral MASAK
-
@Antimülakat Allah razı olsun
-
Sadece Vergi, Gümrük ve SGK müfettiş yardımcılığının İzmir'de çalışma imkanı var değil mi 3600 ek göstergeli kadrolardan?
-
@æon_flux Ayrıca Bkz. Ege İhracatçı Birlikleri
-
Konuyla ilgili bugün çıkan bir haber: http://m.milliyet.com.tr/tarihi-adim-spk-ve-bddk-ekonomi-2321143/
-
RTÜK ve Rekabet Kurumu'nun da İstanbulda bir yapılanması var. Şu an aktif mi bilmiyorum ancak ileride aktif olarak çalışılabilir.
-
@JanTinbergen rekabetin ki aktifleşmez , RTÜK konusunda o kadar emin değilim ama o da gitmez gibi.
-
Bütün kurumlar İstanbul'a taşınsın
-
@escobar_p bu maaşla kötü yola düşeriz
-
@aliveli doğrudur, geçen sene mülakatı için mevzuatına bakarken Rekabet Kurumunun daire başkanlığı ölçütünden istanbul yapılanması olduğu, yerinin de çok güzel olduğunu hatırlıyorum. zaten uzmanların belli kısmı istanbulda özel sektöre kaçıyor.
-
@aliveli ben daha düşük maaşlara da çalıştım İstanbul'da.Problem yok
-
@aliveli Ankara nin en elit yerinden kim gitmek ister degil mi ama