KPSS p40 puanı 90 üstü olan birinin netleri
-
Merhaba arkadaşlar KPSS P40 puan türünden +90 üstü puan alanlar netlerinizi genel olarak atabilir misiniz?
-
2018 yılında p40 için 25 çeko, 26 hukuk 91 puan almıştım.
-
2018 p40: ceko 29 dogru 9 yanlis, hukuk 35 dogru 5 yanlis, puan 96.50
-
@sbf1983 hocam puanınız çok iyi çeko ve hukukta hangi kaynaklari kullandiniz ?
Çekoya ne kadar zaman ayirdınız çalışırken -
@Seneca hocam gkgy puanınız kaçtı. O da etkili çünkü
-
@Su28A hocam ben hiç konu çalışmadım. Sadece soru çözdüm. 21 net yaptım 80 puan gelmişti. Bir kaç doğru daha yapsam 87 bulurdu
-
@sbf1983, içinde söyledi: KPSS p40 puanı 90 üstü olan birinin netleri
2018 p40: ceko 29 dogru 9 yanlis, hukuk 35 dogru 5 yanlis, puan 96.50
Gy Gk netleriniz nasıldı hocam -
2018 çeko 24 net hukuk 26 net p40 87.7
-
@sgkdntmnyrd Hocam SGK için mi soruyorsunuz p40 ı
-
@sbf1983 hocam Gky ?
-
@Nasippp haklısınız onları hesaplamak lazım, gk: 35 gy: 34 net
-
@ücüncütekil hocam p3 78 civari, yani 38 dogru gy 36 dogru gk. Siralamam 2 idi.
-
@Su28A hocam ceko kaynak kullanmadim cunku iskurda memurdum belli mevzuaya hakimdim is kanunu sendikalar kanunu vs. Hukuk a kadro kullandim fakat baska ozet notlardan da bakmistim.
-
@roses evet hocam
-
Adem Kaya çeko çalışma soruları kitabı Mayis 2018 baskısı satışta olan var . Güncel midir arkadaşlar ? Güncel değilse neler değişti çok biseyler değişti mi?
-
@Su28A Hocam değişiklik oluyor aslında ben de bu yıl ondan çalışmıştım, asgari ücret vs ya da sürelerde. Çalışırken aynı zamanda çeko son sınıf olduğum için sosyal güvenlik hukuku mevzuatı filan vardı elimde ordan bakarak düzeltmeler yaptığımı hatırlıyorum kitapta
-
@roses hocam en son değişiklik ne zaman oldu biliyor musunuz.? Yanlış bilgiyle sınava girmiyim diye
-
@Su28A malesef ben de tam bilmiyorum
-
@Su28A hocam ilgili kanunları mevzuat'tan açın. En alt kısmında yapılan değişiklikler var. Kitabın baskı dönemi ile kıyas edin.
-
@Semra sizin gy gk netleriniz neydi hocam ?