2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@İibf, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Türkiye Gündeminde 8.Sıradayız #HMBakanlığı3000Guy haydi desteğe gelin dostlar
Hazır gündemdeyken yukarıları zorlayalim.Tweet atmaya,retweet yapmaya devam.
-
@Aslıhannn elimden geleni yapcm hocam. Yalnız da giderim ama o zaman da benim kuruntum olduğunu düşünebilir bu konuda çok dertli olduğumu biliyor çünkü o sebeple yanımda 2-3 arkadaş daha olursa iyi olur. İstanbul da olan arkadaşlar benimle irtibata geçer birlikte gideriz
-
Öğretmenler niye bukadar popüler oldu? Neden sokakta ki sıradan vatandaş bile atanamayan öğretmenler hakkında bilgi sahibi? Neden siyasilerin bukadar dikkati çekiyor öğretmenler? Bu soruların cevabı bana göre şudur. Hatırlayacaksınız yıllardır devam eden bir program vardı her çarşamba akşamı olması lazım. Abbas Güçlü ile Genç Bakış. Bu programda yıllarca Abbas Güçlü atanamayan öğretmen mevzusuna değindi. O programda eline mikrofon alan katılımcılar karşılarındaki siyasilere kanal d gibi bir ekranda canlı canlı yıllardır dertlerini anlattı. Sonuç tüm Türkiye'nin dikkatini çekmeye başladılar. Her seçim dönemi siyasilerin ekstra kadro vermelerini sağladılar. Sokakta ki vatandaşın dikkatini çekmeyi başardılar. Egitim-Sen vs ile lobilerini oluşturdular. İnanın öğretmenler tek bir etkinlik yapmasa bile yılda en az 30 bin kadroları ceplerinde. Bizim durum ise öyle değil işte. Sokakta ki vatandaşa İİBF desen küfür mü ediyorsun lan sen bana der. Sahipsiz bir kitleyiz maalesef.
-
Ilan kpss den once gelir tahminim ama onemli olan sayinin cok olmasi. Az sayi cogumuzun yine disarda kalmasi demek umarim sayi az olmaz.
-
@LioN hocam sendikalari cok onlarin cunku
-
@mrvguy onlar sendikalıysa bizde harranlıyız gurban'a doğru gidiyor zaten iş:)
-
@akncıı anladım hocam inşş olumlu olur
-
Daha etkinlik tecrübeli arkadaşın cevabı:
''Öncelikle şunu söyleyeyim, gazete için para toplamadan evvel gazetenin haberimizi yayınlayacağından emin olmak gerek ya da yayınlayacak gazetenin metin parasına ulaşana kadar para toplamaya devam edebilecek bir hesap numarası ve birlik gerekli. Bunun içinde gönüllü biri elbette'' -
Bakan ve Cumhurbaşkanı ve gib başkanı Instagram ve Twitter hesaplarına herkes mesaj atsın aşağı yukarı aynı metni. Durumu izah edelim. Direkt ulaşır yani. ( Bir fikir yani)
-
@harmanHH twitter da birçok kimse hemen hemen hergün yapıyoruz.
-
Arkadaşlar hala gündemdeyiz. TAG bu #HMBakanlığı3000Guy
-
@hayırlısı035 twit atıyoruz onu demedim hocam, dm den Instagram. Örneğin 1000 dm atalım Instagram dan
-
@hayırlısı035 vay be 4 saat oldu ve hala gündemdeyiz.
-
Kadro yoksa oy yok yazın bakın 1 hafta içinde gelmezse o ilan beni linç edebilirsiniz
-
yoksa mayista mi gelecek bu ilan kpss den hemen once en son ki ilan oyle gelmisti demi 2018 kpss hemen oncesinde
-
@DaronAcemoglu ufukta seçim yok ki olsa zaten şimdiye ilana çıkarlardı son 3 guy alımı hep seçimden önce geldi.
-
@frank Dostum buna dair bir gündem var Kurumda ancak nihai kararın ne olduğunu bilmiyorum. İlk olarak ciddi ciddi konuşulmaya şu yazıyı hazırladığım zaman başlandı bu husus;
Keza o zaman dile getirdiğim yönetmelikte planlanan başka değişiklikler de vardı. Ancak dediğim gibi buna dair neticeyi ancak mevzuat yayınlanırsa görebiliriz.
-
Tek il büyük girdap ya, umarım en az 3 il tercih olur.
-
@strtmn Tek il tercihinin tek faydası kötü insanları tanımaya yaraması dostum "Ben ve yüksek puanlı 18 arkadaşım Ankara yazacağız..." ları dahi özletti Bakanlık. Orası ayrı.
-
@paretowilfredo il göç sınavında sağlanmaya çalışılan adaletten sonra bizim camiadan her şeyi bekliyorum. Bunun için üzgünüm. Bu yaklaşımı destekleyen insanları gördüm. Bizatihi... Hayırlısıyla şu ilanı 3 üzeri il tercihiyle bir görseydik