Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@mantıkuttayyr bu konuyu ben de bilmiyorum ne yalan söyleyim ama eski teftiş elamanları kolay yükseliyor .
-
Lütfen 80,4 e düşsün lütfen
-
@mülkiye_leee inşallah isteğinizi hissetim
-
@matrakçı-nasuh klasik teftiş mesleğinin dışında sizi uluslararası standartlarda denetim yapabilen bir personel olarak yetiştiriyor. Getirisi olarak bakmayın. Yapılan iş ve yetkinlik olarak bakın.
-
@babanınoglukemal hiçbiri mesleğin içinde olanların ya da olanlarla sohbet edenlerin sunacağı bilgiden iyi değil. Çoğuna baktım.
-
@mantıkuttayyr doğru diyorsun hocam.
Geçen seneki sınavı forumdan da kazananlar olmuş onlarla iletişime geçilebilir esasen. Başlığı bırakıyorum buraya; https://forum.tercihiniyap.net/topic/5990/2019-stajyer-hazine-kontrolörlüğü-i̇lanı
-
@babanınoglukemal çok teşekkürler.
-
Hiyerarşik olarak maliye bakanlığı değil, hazine kısmı için soruyorum; uzman-kontrolör-müfettiş arasındaki ilişki nedir? Yani mesela bddk’da uzmanlar murakıplara göre daha ikinci planda. Bu hazinede de böyle mi?
-
@önemli hazine müfettişi diye bir şey var mı ki
-
@uvyx hazine ve maliye müfettişliği kadrosu var.
-
başvurular başladı
-
YDS kaldırılsın diye etkinlik yapılmadan hemen yapmam lazım başvurumu
-
başvuru aşamalarını geçerken bir yerde sistem beni atıyor ve yeniden girmek zorunda kalıyorum. buna benzer bir durumla karşılaşan var mı?
-
@mantıkuttayyr Sistem beni geri gönderdikçe denedim her seferinde hocam böyle böyle son aşamaya kadar geldim. Şimdi tekrar deniyorum, bu sefer kararlıyım onayla butonuna basacağım
-
@mantıkuttayyr ben de de öyle oldu hocam. @mutlakbutlan hocam gibi yaptım ben de. Oldu.
-
başlıkla alakasız ileti silinmiştir
-
@bytheodoras peki sizde de mezuniyet belgeniz sistemden çekilememiştir bu nedenle elden teslim etmeniz gerekmektedir diye uyarı veriyor mu?
-
el yazisiyla özgecmis... bilgisayarda yazilinca caiz olmuyo heralde
-
@schossow99 millet 3 sayfa çeviri sorsun bunlar da daha yds desin .çıta uzaya yükselmiş haberleri yok .artık yds ne ki???
-
@ekeblad aynen öyle hocam Türkçe bile anlatamıyoruz bu arkadaşlara bu durumu , şartları biliyor kurumlar ellerinden gelse toefl 85 isterler