2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Priss ne yapacağıma henüz karar veremedim ama size cağ kebabı borcumu unutmadım:)
-
forumu takip edemedim geç açıklanmasının her hangi bir sebebi var mıymış? şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
-
haftaya pazartesiye kalırsa vay halimize...
-
@James-Buchanan kaldı bile bence
-
@turkkızı onu unutturmam zaten dostum sözünüz var :))
-
arkadaslar istanbulun 73 e dusme ihtimali nedir umidim yok ama ya olursa diye icim icimi yiyor
-
@Memnun-Kaygısız ben burda soru tartışıyorum ve türkiyenin en güzide üniversite ve bölümünden mezun oldum. İstanbul siyasal.. İkinci olarak mezun olduğumuzda ağaçlara yaslanıyorduk.. 2009 girişliyim 25 bin sıralamaya girdim.. Bakabilirsin laflarına dikkat et..
-
hala soru tartisan var ciddi ciddi. dilimin ucuna geliyor birseyler, neyse diyorum..
-
@maliye45 Allahtan ümit kesilmez kardeşim.
-
@Harun-Resid 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Memnun-Kaygısız siz hangi hayvanların mezun olduğu okuldan mezun oldunuz acaba merak ettim de?
Puhahhahahahahahah
-
Arkadaşlar açıklanmama nedeni meymiş?
-
@reagan bu kadar iyiysen hedefin guy olmamalı çık git bu platformdan.
-
@Memnun-Kaygısız altina imzami atiyorum. insanin kalitesi olur mu, insan mal mi derler ama bal gibi de olur. ve burada kalitesi, seviyesi yerlerde olan tipler var. sidik yaristirir gibi kendi doğrusunu ispatlama pesine dusmusler.
-
@istisna haklisin arkadas sana sormayi unutmus.
-
@Teklif-eğrisi estf. sormalık bişey yok akıllı konuşsun yeter.
-
@istisna arkadasim bu nasil bir mantik ya . Adam simdi guy olur 2 yil sonra yetmez baska yere gecer. Suan elestirmen gereken ona bu lafi soyleten olmali. Ayrica aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz .
-
Bu ne biçim seviye arkadaş ya...çocukmusunuz siz ulan en genciniz 23,24 yaşinda birisi aşikar soruyu sadece kendi yanlişi icin dogru kabul ettirmeye çalişir birisi istanbul üniv ne tr nin en guzide univ der torbacinizin ismi ne? Kafayi yiyecem ya.arkadaşlar gec aciklanmasi aslinda cok iyi farkinda degilsiniz ayni gece aciklandiginda kac kisinin yüz cektigini biliyoruz adamlar ince eleyip sık dokuyor demekki sabredin
-
@Ülkü oyle tabi haklisin kardeşim hakkimizda hayirlisini beklemekten baska caremiz yok
-
ne olduğu beni zerre ilgilendirmez. Burnu havada konuşmalarda hiç hoş olmaz.
-
@istisna niye kardeşim ne alaka hangi alım yapıldıda biz yerleşmemişiz. Niye çıkıyorum sen kimsin ya