2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli hocam her yenileme gördüğümüze özel fon yazarsak ohoo işimiz var yani
-
@brkmrv 80 üstüne çıkmadık dm tanıdığınla falan
-
@Hipokrat 83 puanı varmış onun
-
.........
-
Gibi aradim bugun aciklanmasi zor gorunuyor dedi
-
@atiba olması gereken de buydu hocam. 2 bin kişi alacak sonuçta birazcık bilgi sorsun yoksa herkes yarım saatte bitirir çıkar. Kitapçığı açtım ilk sayfada muhasebeyi gördüm hmn atladım muhasebeyi kalan 70 soruyu çözmem yarım saat almadı 1 saat muhasebeyle uğraştım
-
Herkes iflas tecil sorusundaki ayrıntıyı kaçırmış soru borçlar kanununa göre borcu sona erdirmeyeni soruyodu iflas olacak tecili vuka göre soruyodu guy dikkatinizi çekerim ama tabi ikiside yanlış bariz iptallik soru
-
Ya bazı sorular öyle geliyor ki bana sınavda böyle bi soru var mıydı diyorum acaba çıkmış sorularda çözerken mi rastgeldim yoksa diyorum resmen. Aklım yok
-
@istisna bu da iyiydi
-
@duranvarlık yuh artık ya
-
@magduriibfli nolur özel fon tartışması yapmayalım bugün
-
@duranvarlık sen ciddi misin?
-
@ucanizmirli ahahahah tamam kardesim
-
@ucanizmirli Hocam bugunn aciklanacak ikimizde burdayiz benim iddiam illerin 74 78 arasına yığılacagi supriz olarak 73 olan bile olacak ankara izmir bursa antalya da 81 olabilir en fazla oda..
-
Geçen senelerde gibi arayınca bugün açıklanacak diyen olmuş muydu benim bildiğim gib zaten hep muallak cevaplar verir
-
@ucanizmirli Özel fon değil miymiş?
-
@brkmrv iyi yapmış bizi patlatıcak böyle 50-60 kişi varsa
-
@Grimmjow sitede habire birşeyler oluyor. bildirimler geliyor. şimdi yine geldi.
-
Tarihleri degisitirolar sadece
-
.........