2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@eomer çöz kardeş
-
@Priss inşallah
-
@Ülkü tebrikler hocam sevindim senin adına.
-
Çok şükür
-
@jungss yok bursa
-
Kahramanmaraş kim kaç puan aldı arkadaşlar
-
hesapladığımdan 8 puan eksik geldi mantıklı değil
-
aferim @ucanizmirli burda bu kadar laklaka rağmen iyi almışsın. tebrikler (art niyet arama takılıyorum )
-
92 İzmir oldu benim de. Moral oldu kpss öncesi.
-
@Obra bende 76 da kaldım:) ağlasam mı gülsem mi
-
@martini haha stres atıyorum hocam burda
-
Arkadaşlar konu dışı bişey sormak istiyorum.A grubu için sınav yerleri açıklandı mı?Bende gözükmüyor da.
-
@ucanizmirli hocam okadar soruyu nerden buldun ? Hangi kaynaklari cozuyosun ??
-
Adıyaman...78 Afyon........81 Ağrı...........77 Ankara......80 Antalya.....82 Ardahan...73. Artvin.......79 Batman....77 Bayburt....78 Bursa........82 Diyarbakır...79 Düzce.....78. Elağzı.....77 Erzincan... 78
Erzurum....77 Gaziantep....78
Hatay....78. İstanbul....77 İzmir..... 81. Kahramanmaraş... 80 Kars.....77. Kocaeli...80. Konya....79 Mardin...78
Mersin...80 Muş....73. Rize...79 Sakarya.....79. . Şanlıurfa....78 Şırnak.....76
Tekirdağ......80. Van.....76 -
@Obra Sende kazanacaksın bu kpss den sonra göreceksin ocağa kadar yine açılacak guy. hatta belki sen daha da iyisini kazanacaksın. Ben şuan ne diyeceğimi tam bilemiyorum ama dua edeceğim senin için ve senin gibi emek veren kardeşlerim için. 2017 yılı şanslı bir yıl olacak çok sınav açılması bekleniyor ve sadece 2017 kpss ye girenler tercih yapacak böyle düşün ve lütfen üzülme ben de üzülüyorum yaptığımız her şeyde Allah izin verirse olsun diyoruz keşke her şey daha farklı olsaydı cümlesi anlamsızlaşıyor çünkü böyle olması gerekiyor böyle oluyor. Sen inşallah bu kpss de iyi bir puan alıp ilk açılacak sınavı kazanacaksın amin.
-
Bende 80 yapmışım izmir 81 ile kapattı hayırlısı mülakatları beklemek çok etkiledi kazanan arkadaşları tebrik ediyorum Allah yar ve yardımcımız olsun..
-
@busus ne denk gelirse çözüyorum hocam öyle belli kaynaklarım yok
-
@friedman98 ona daha çok var dostum süreç uzun sürecek baya
-
77 bile yapamıyosam kazanamayım zaten ver elini tsk
-
en yüksek duydugunuz puan kaç ?