Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@oguzhan24 selam sana kahve ilk ben söylemiştim sonra limonlu çay severim dedin, Rize’nin tüm çayları senin olsun hocam bu arada ben Hakimlik sınavına girdim netlerim oldukça iyi büyük ihtimal mülakattayım, bu arada bddk ya 2. Kez girdim. Ve sivil havacılığın sınavına da katılmaya hak kazandım yani ben şuraya yazıyorum Hakimlik stajımı yaparken spk mülakatı olursa gideceğim, ve aradan ne sular geldi geçti diye yeni mi çağırdınız diyeceğim. Ayrıca Başkan değişiliği söz konusu evet ama bu kurumda ocak da da olmaz gibi, beklenen başka bişey var ama ne bilmiyorum
-
@shady1 inşallah bende çok isterim bu dileğin için bile çok teşekkür ederim ️ Rabbim yolunuzu açsın
-
@criminalawyer sakin ol hocam ne kadar sinirlenmissin spk ya insallah istediginiz olur
-
@shady1 insaAllah hocam hepimiz aliniriz.hem kuruma alisma sùrecide olmaz 9 aydir arkadasiz spk sagolsun
-
-
@oguzhan24 yazmistiniz hocam InsaAllah girersiniz sizde ise . ben girersem de hepinizi cayimi icmeye beklerim kuruma
-
@criminalawyer insaAllah girersiniz hayirli bir yere hocam. Gonlunuze gore olsun. Evet hocam mulakata gelin ve ne cektiklerimizi anlatin
-
Hepiniz oyle guzel insanlarsiniz ki bana nasip olmazsa da bu is eger sizin gibi arkadaslara nasip olacagi icin üzulmem.
-
Birimizi almazlarsa diğerleri de calismasin var misiniz
Anca beraber, kanca beraber -
@ebruuu ne güzel yazmışsın ben de aynı şekilde çok mutluyum sizi tanıdığıma, şurda ayak üstü dedikodu yapayım, BDDK’nın ikinci sınavında bir önceki alındaki kişi gözetmendi ve sözlü sınavdaki o aranan nitelikleri taşımadığı elindeki kağıtları düşürdüğü tecrübesiz olduğu temsil yeteneğindeki olmadığı makul şekilde anlaşılıyordu acaba ona mülakatta nasıl davrandılar , biz gözü açık olunca her bildiğimiz soruyu zorlaştıracak ilerlettiler.
Şunu da söyleyeyim spk mülakat on dakika sürüyor Muş bddk bir saatti -
@shady1 ahhh ahhhben derdimi kime anlatayım hayatımı bir yoluna koyamadım hızlı trende çalışan hostes kuzenim bile ev aldı hayatı tıkır..
Ben kitaplara boğulmuş omların gözümde işsiz... gelde anlat , bi de bu var .. yuva da kurmak istesen zor olmuyor işin olmadan -
@shady1 bilmukabele ben de hepinizle tanışmak ve çalışmak isterim.
-
Gençler o değilde uzun zamandır bu kadar iyi hissetmemeiştim yazdıklaraınız sayesinde içim ferahladı Allah hepimizin yüzüne baksın ümitsizliğe düşürmesin herşey gönlümüzce olsun da bu ülkeye bu insanlığa hepimizin faydası dokunsun inşallah. Dehşet insanlarsınız haa :)) bu arada hayatımda hiç yüz yüze konuşmadığım insanlar hakkında ilk defa bu kadar iyi niyetler besliyebiliyorum forumdan mı nedir
-
@shady1 Bak ben bunu yaparım da(ne de olsa akademisyenim artık:) ama bir kişi satarsa da unutmam bilinmiş ola fena kinliyimdir ona göre :))
-
@oguzhan24 bizi birleştiren şey dürüstlük ve çalışkanlık kanka
-
@shady1 tanışalım valla mülakatta da ama herkes bölümünü yazsın gitmeden. Zaten bir iki günde belli olur sonuç mülakattan sonra, kazanamasak da iyi dostlar kazanmış oluruz en azından
-
@criminalawyer benim işletme bölümüm yani uzman yardımcılığı bildiğin ebru bilişimci galiba shady1 ve menkul kıymet ve Piraye de uzman yardımcılığı için olabilir ama benim gibi düz . Ben hepinizi tanımak isterim yerim istanbul isteyen arkadaşlara mesaj yoluyla numara verebilirim. Hayırlı geceler.
-
@oguzhan24 piraye de bilisim alanindan
-
Benimki işletme . Mülakata gelirken herkes forumdaki ismini yaka kartina takip gelsin arkadaşlar Amaa hangi mülakat
-
@shady1 mulakat gunlerimiz de farkli olabilir hocam