Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@ebruuu Bel hizasına kadar yağan karda hala otobüs durağında otobüs bekleyen amcanın resmi var. İnternette belki görmüşsünüzdür . Bize o adamın sabırından lazım arkadaşlar :))
-
@urbancool0635 iyiydi imtihan iste bize de beklemek dustu. InsaAllah sabrin sonu mükafat olur
-
Kurumu aradım arkadaşlar. Telefonu açan bayan, uzman yardımcılığı dediğimi duyunca belli değil vallahi değil dedi keşke belli oldu desem de siz de biz de rahatlasak dedi aynı zamanda :))) Yılın son günü darlamış oldum kurumu artık seneye öğreneceğiz inşallah ( çok kötü espri kusura bakmayın)
-
@oguzhan24 bu espride yapildigina gore artik yeni yila girebiliriz
-
@oguzhan24 Dostum gören de her gün onlarca kisi ariyo kurumu sanir ya. Şurda sessiz sessiz bekliyoruz. Neden sikayet ediyosa görevli sasirdim doğrusu.
-
@shady1 ya kesin arayan vardır da herkes sen ben gibi yazmaz buraya malum sırf bizim alandan 83 kişi vardı sınavı geçen bu sayfada 20-25 kişi var gibiyiz gerisi de arayıp soruyordur. Ama yine de şikayet edeceğine baskı yap üstüne hızlıca açıkla herkes rahatlasın
-
Eximbank da açıklanmis. Içimizden kazanlara da hayirli olsun
-
Birkaç gün foruma girmedim maşallah muhabbet koyulaşmış Beklemek kelimesi artık bizim için çok anlamlı bir kelime oldu, çünkü gerçekten yıl olacak nerdeyse tanışalı artık arkadaş olduk o yüzden @oguzhan24 hocam limonlu çay sevdiğini biliyoruz tabi İnşallah hepimiz hayırlısıyla alınırız
-
@oguzhan24 beni de söylersin bence hocam sen
-
@piraye Ayıp ettin hocam o gün hızlı hızlı yazdığım için ekleyemedim.
-
@shady1 Eximbank bizden sonra mı ilan verdi öyle hatırlıyorum sanki bu SPK ne yapmaya çalışıyor anlamadım. İlk sefer daha hızlı olacağını düşünmüştüm ama @criminalawyer dediği gibi başka işler var gibi bizim de anlayamadığımız sadece soruşturma başkan değişikliği de değil galiba anlayamadım gitti.
-
@oguzhan24 exim 3 ayda süreci tamamladi dun aksam da mülakat sonucu aciklandi hocam. Spk neyi bekliyo en cok merak ettiğim seylerden biri haline geldi. Yok mu kurum ici tanidigi olup bilgi alabilecek arkadaşlar?
-
@shady1 ben soruyorum direk uzman yardımcısı olan arkadaşa ama onlara da aynı bilgi veriliyor. Mevzu bambaşka bişey ama ney bilmedik gitti
-
@oguzhan24 burda baskanin kankalari vardi onlar baskana sorsun bence neymis sebep dostum
-
@shady1 Elbet bir gün buluşacağız. Zeki Müren yanılmış olamaz. Bu duvar yazısını da bugün gördüm. Bu da bize uyuyor sanırım :))
-
@shady1 başkanla ben görüşmüştüm öyle deme :))) ama gerçekten üç durum var ya başkan değişecek ve bu arada sıkıntı çıkarsa diye korktuğu için yenisine bırakmak istiyor veya başkan tekrar seçilecek ama meselenin bununla ilgisi yok kirli işler dönüyor ya da başkanında değişip değişmeyeceğinden haberi yok yani belki bir daha seçilmem diye şüphe ediyor o yüzden bekletiyor. Çünkü koskoca adam yalan söylemez herhalde. Bizzat kendi kulağımla duydum ben de mülakatta bizzat olacağım dediğini. NŞA da süresi bitse bile devam edeceğini düşünüyor ama emin değil göklerden gelen bir karar ile her şey değişebilir diye:))) Ama tek sonuç var olan bize oluyor.
-
@urbancool0635 benim sokağımdaki duvarda da yazar aynısı
-
@nuray en son 7 ay önce bir entry yapmışsınız hocam sizin de burada olduğunuzu öğrenmiş olduk
-
@oguzhan24 evet aslında pek yorum yapmasam da takipteyim
-
@oguzhan24 yani Başkan seçimi vs bunlar çok acayip şeyler, tamam soruşturma olsun olmalı da onu bekleriz. Herkes herşeyin farkında.
bir atama olacaksa siyasi birşeylere bağlı olmamalı.
Şimdi mülakatta sorulan soruları göreceğiz yorum yapacağız, liyakate göre sınandığımız bir mülakat olur umarım.
Mülakata gireceklerin yarısı başka kurumlara gitti, bunlar başka kurumlara gidebiliyorsa referansı vardır.
Geriye biz kaldık. Bizi seçerlerse bileğimizin hakkıyla seçecekler.
Seçmezlerse de beklediğimizle ve ömrümüzden geçen 8 9 aylık bir süreyle kalmış olacağız.Hımm bide bu sınava gireceğim diye Ales’e gidememiştim. Menfi müsbet ve Munzam zararlarımız da cabası.