Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@oguzhan24 senin baskanla görüştüğünü biliyorum yahu zaten o yuzden oyle dedim bence en mantiklisi kirli işler dönüyor olan şık
Sayfamizin gizli üyeleri ortaya cikmaya başladi bu arada hakkaten . Hoşgeldiniz de niye geç geldiniz bu kadar . Siz de tahmin etmediniz bu kadar uzayacagini, baktiniz olmuyor yazmaya basladiniz degil mi -
@criminalawyer başka kurumlara gidenlerin referansı vardır demek doğru olmayabilir hocam ben bankada çalışıyorum bileğimin hakkıyla referans olmadan girdim
-
@menkul_kiymet sizi ve sizin gibileri tenzih ederek söylüyorum
-
@criminalawyer Birebir katılıyorum. THY, Denizbank ve Şeker Bank müfettiş yardımcılığı sınavlarına giremedim hepsi aynı cumartesi günü oldu :)) manevi zararı söylemiyorum bile. Öte yandan sorular da artık bir etken değil video kayıt vs alınmıyor soruların 5 te 3 üne doğru cevap verdim ama giremedim neden çünkü düşük puan verilmiş olabilir yani yine öznek bir muhabbet bu mülakat mevzu. Hiç olmasın demiyorum ama çözüm getirilmeli buna artık. Danıştayın video kayıt emsal kararı olmasına rağmen uygulamıyor kimse. Geçtiğimiz aylarda bir arkadaş 6 sefer aynı kurumu denemiş danıştay kararı ile zorla girdi kuruma illa bunu mu yapmak lazım.
-
@menkul_kiymet Bankalar için illa ki gerekmiyor hocam ama şunu kesin olarak biliyorum hatta Allah affetsin kendim duydum bire birde bu kurum bizim elimizden geçiyor şu liste bize geliyor dendiğini hatta belli yerler için çok sağlam referansınız varsa soruşturma bile hikaye emin olun. Şaka değil gerçek maalesef.
-
@oguzhan24 ne işlerin döndüğünün, kirli hesaplarin, önceden hazirlanan listelerin, kurumlari paylaşan vekillerin daha bin türlü rezaletin herkes farkında hocam. Şurada az sayida insan namusuyla devlete hizmet etmek için çabaliyor ama bu yapilanlarla , bu bozuk düzenle, mülakatlarla, adamcilikla, referanslarla insanlari devletten, vatandan soğutuyolar. Yaptıkları illa ki yanlarina kalmiyo da olan yine bu gençlere oluyo .
-
Değerli dostlar ben aranızdan çekiliyorum. Eximbank olumlu sonuçlandı benim. Gönülde spk yatıyordu ama kısmet Eximden yanaymış 7 aydır iyi kötü yazıştık görmeden tanımadan arkadaş olduk. İnşallah burada ki samimi dostlarımız kazanır. Olur da toplanır buluşursanız Eximci diye dışlamayın beni de çağırın Hepinizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@jbsay kalbimizde yaşayacaksın dostum dışlamak olur mu hiç başarılar yeni görevinde. Ayrica Tebrik ederim
-
@jbsay nasıl mutlu oldum hadi Allah tamamına erdirsin.. ne mutlu ...
-
@Shady1 @criminalawyer saolun zaten hepimiz finans merkezinde bulaşacağız. Spk da Exim de oraya taşınacak bir yıl sonra. Artık kimin yemekhane manzarası iyiyse orada takılırız
-
@shady1 bana cevap hakkı doğdu o zaman hocam uzun süre sınavlarla uğraşınca artık pek beklemiyorum yorucu bir süreç
-
@jbsay hayirli olsun hocam insaAllah bize de nasip olur memur olmak isin de basarilar dilerim gorevinde adaletli olmani temenni ederim. Bu arada Bölumun neydi hocam ?
-
@ebruuu saol inşallah sizlerde bir an önce geçersiniz mesleğe. Bölüm iktisat bu arada.
-
@jbsay Hayırlı olsun dostum Şu forumdan bir kişi bile olsa sevinicem inşallah hepinizin istediği gibi olur, tabi önce mülakat lazım yeni yılda foruma mülakat diliyorum
-
@menkul_kiymet saolasın zaten 7 ayda öyle bir samimiyet oluştu ki aramızdan bir kişi kazanınca kendimiz gibi seviniyoruz. İnşallah bende sizlerin haberlerini alırım en kısa zamanda
-
@jbsay Allah gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun başarılarının devamını dilerim
-
@oguzhan24 saolun aynı şekilde hocam
-
@JBSay Hocam çok sevindim, Allah hayırlı etsin İnşallah hayırlısıyla bize de nasip olur İşinde başarılar dilerim SPK Team her zaman burda arada uğra
-
İnşallah hepimiz bir yerleşelim istediğimiz yerlere, bir kutlama buluşması ayarlayalım Emin’im ki buradaki dostlar mesleğini hakkıyla yerine getirecek kişiler, nerde olurlarsa olsun ... kaç yıldır mücadele veriyorum sınavlar vs. Forumda ilk defa böyle nezih arkadaşlara rastladım inşallah 2018 hepimize Uğur getirir, her anlamda mutlu oluruz... sonra bu günlerimizi yad ederiz
-
@criminalawyer insaAllah hocam. Gercekten oyle kimseyi tanimama ragmen herkes bir o kadar icten samimi. Tüm güzellikler güzel isler bizim olsun