Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@urbancool0635 söylentinin söylentisi demek
-
@jbsay bende guven sifir.
-
@oguzhan24 hocam insaAllah temennimiz o
-
@urbancool0635 arkadaşlar bu söylenti değil direk gerçek olağan bilgi süresi doldu başkanın ondan yani daha öncesi değişiklik öncesi yapmayı planlamışlar fakat ne olduysa değişmiş planları. Bu arada SPK başkanı ben mülakatta olacağım dediğini kendi kulağımla duydum çünkü sordum direk kendisine.
-
@oguzhan24 nasi yani hocam simdi baskanin suresi doldu onun değişmesi bekleniyorsa nasi ben mulakatta olacagim diyo baskan anlamadim
-
@shady1 Onu ben de anlamadım ben ilk başta biz bilmiyoruz diye düşünüyor dedim ama başkan değişeceğini spk çalışanından ki 2 kişi bunlar ardından piyasada çalışan bir duayen direk söyledi ve olağan süre bittiği için değişim olacakmış yani beklenen durummuş. Kendisi kongrede mülakatları sorduğumda bende orada olacağım dedi bana kendini hatırlatırsın yardımcı oluruz dedi :)) Muhtemelen onlar önce yapmayı planlıyorlardı fakat yetişmeyecek ve sonraki başkana kalacak belli ki ama umarım Vahdettin Bey yapar çünkü başka referansım yok artık elenmek istemiyorum :)) Hatırlarsanız ya da biliyorsanız BDDK işe alım müdürü de Mülakat sonuçları belli olacak sonra soruşturma olacak demişti bunu diyebilecek 2. yetkili kişidir galiba ama tam tersi oldu hatta soruşturma belgeleri 1 ay geç geldi mülakattan. Yani söylenene göre iş yapmaktansa elimizdeki daha güvenilir mevzuata vs bakmak daha iyi. Sonuç olarak süresi dolan başkan değişeceği için yakında durumlar netleşecek diyeebiliriz.
-
@oguzhan24 http://www.milliyet.com.tr/vahdettin-ertas-spk-baskani-olarak-atandi-ekonomi-1649602/ bu da linki yani 3 gün sonra vahdettin bey yok
-
@oguzhan24 :))))) arkadaş kimse dürüst olamaz mı bu ülkede ya da mevzuat mı yanlış acaba haberde de yalan olabilir ama dürüstlük sorunu ebedi belli ki :))))
-
@oguzhan24 detaylıca yeni okudum özür dilerim. Öncelikle SPK ve Sayın Vahdettin Beyden ardından sizlerden bir defalığına tekrar seçilebileceği yazıyor. Yani tekrar olursa mülakatta bulunabilir.
-
@oguzhan24 insaAllah hatirlar seni hocam . Sen de benim form arkadaslarimda var dersin laf arasinda unutma bizi
-
@oguzhan24 anladim. Desene hocam baskanlara bile güven olmuyo bu zamanda
-
@oguzhan24 hah benim de aklima o geldi haberi okuyunca. Demek ki baskan tekrar secilecegine cok emin o yüzden mulakatta olacagim demis
-
O degil de simdi bu baskan tekrar seçilirse olan bize olacak. Boşuna Beklediğimizle kalacağiz . Yazik bize
-
@ebruuu Ne demek özellikle @Shady1 ve @ebruuu, @criminalawyer diye arkadaşlar var diyeceğim. Umarım tanırlar :))
-
@oguzhan24 ise aliniyim benden sana bi limonlu cay
-
@shady1 katiliyorum sana madem kendi secilecek yapsaydi mulakati
-
@shady1 insaAllah mulakata katilir malum hemseriyiz belki ordan yirtarim
-
@ebruuu Lİmonlu çay sevdiğimi daha önce yazdım mı yav emin olamadım nerden bildiniz Ama alırım bak kuruma girersen içerim bir çayını :))) tabi ben girebilir miyim Allah bilir :((
-
@oguzhan24 eyvallah hocam benden de sana sınırsız limonlu çay
-
@ebruuu insallah surdaki arkadaşlarin hepsi alinir özellikle @oguzhan24 @ebruuu @JBSay @criminalawyer @menkul_kiymet ile çalışmayı cok isterim . Bu arada mülakatta mutlaka tanisalim isterim dostlar