Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@oguzhan24 aslında sana söyleyecektim, işe başlama imzanı atana kadar kimseye güvenme diye, ama hayal kırıklığına uğratmak istemedim. Ben nerelere ulaştım kesindi falan, ikiyüzlülük diz boyu. Allah nasip edecekse, bi şekilde yoluna koyar
-
@jbsay arkadaşım saldırgan ol sen de ama onlar gibi kötü değil iyi saldırgan pirim verme mutlu ol
-
@oguzhan24 bazı şeylere cevap arama bulamazsın
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Muhabbetinizi bölüyorum ama bir selam vereyim istedim. Uzaktan takip ediyorum sizleri ve muhabbetinizin seviyesine, kurduğunuz birlik ve dialoğa hayran olduğumu dile getirmeden bu başlık geride kalsın istemedim. Allah muhabbetinizi artırsın.
İnşallah hepinizi meslekte görmeyi istiyorum. Allah gönlünüze göre versin dostlar.
İyi forumlar dilerim.
-
Calisanlar cok onemli gercekten. Spk ya ilk basvuru evraklarini goturdum oradaki bayanlar nasil konussan guleryuzlu. Sonra odadan ciktim zaten giris katti bayan bana yolu gosteriyor hayirli olsun flaan dedi. Kimse hayirli olsun dememisti o gune kadar hep hayirlisi olsun demislerdi. O kadar srvinmistim ki sanki ise alinmisim da kutluyor beni. Daha dun gibi aklimda.(9 ay kadar ) Ise giriyim insaAllah bi tatliyi hakediyor abla
-
@ebruuu beraber gidelim benden de çiğköfte gelsin madem
-
@criminalawyer oo severim cig kofteyi bana da varsa
-
@jbsay ben de bir rahatsızlık durumu olmuş ardından o olayla ilgili Exim'de çalışan birinin annesinden çok yardımcı oluyorlar, çok iyi çocuklar diye duydum. İnşallah siz de çok mutlu çalışırsınız.
-
Sıradaki parçayı spk mülakat ekibine yolluyorum vay delikanlı gönlüm vaaaayyy, sen bu kurşunu yine mi yedin bize 2 ay daha görüldü ..
-
@jbsay Hocam geçen sene sınıf arkadaşım girdi hala orada çalışıyor ismi emre ışık marmara mezunu bilgin olsun tanışırsanız. Bildiğim kadarıyla exim sabit dışarıya vs pek çıkmıyorsunuz iyi çocuktur kendisi güler yüzlüdür tanışınca samimi de olur.
-
@jbsay, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Ya yazmayayim icimdeki spk hayalini oldureyim diyorum ama surada ki samimi diyaloglari esprileri gorunce dayanamiyorum. Bugun exim e evrak teslimi yaptim bir suru kisiyle muhatap oldum sadece biri hayirli olsun dedi. Digerlerinin surat on karis. Kasvetli ve soguk konusmalar. Oysa bir yalandan ilgi bekliyor insan. İnsallah ortamin geneli boyle degildir Ortaminizin kiymetini bilin gencler. Su baslikta ki samimiyet hic bir yerde yok.
@JBSay burda güzel bir samimiyet kurduk gerçekten hayaller, hedefler ortak olunca paylaşılan her duygu çoğaldıkça çoğaldı Topluca alsın bizi SPK
-
Başkanlık için önceki görevlendirme tarihlerinde 1-2 gün olan da var ay süren de var. Tabi bu durum o anki koşullara bağlı olan bir şey. Günümüz koşulları uzun sürebileceğini gösteriyor ama belli olmuyor tabi bu işler.
-
@piraye nşa da kısa olur da şimdi düşünün cuma mail atmış başkan haber 2 ocakta duyuluyor yani bazlı şeyler ani oluyor ve gizli kapılar ardında yapılıyor bu dönemde herşey karanlık malum belirsizlik en büyük belirli durum iken en makul tarih mart :))) üzücü ama kendimizi en kötüye hazırlamak da en doğruusu
-
yalnız iş marta kadar giderse artık suyu çıkar
-
Sinava girerken bu kadar eziyet edeceklerini soyleseler girmezdik. Böyle alim mi olur ! 1 senede mülakat yapacaklar nerdeyse . Bizimle dalga geçiyorlar artik. Bu forumu da okuyup gülüyolardir kesin. Spk ya karsi dusuncelerim degismeye başladı. Kurum kendinden soğutuyor artık adaylari.
-
@shady1 bir de mülakatı açıkladıkları gün bir iki kişi alıp ertesi gün yeni ilana çıkarlarsa şaşmayalım. Bddk öyle yaptı
-
@criminalawyer ya bunu deme bari
-
@oguzhan24 o zaman tweet yağmuruna tutarım valla @ebruuu destek verir zaten bilişimci o bot hesaplarla saldırırız :))
-
bot hesaplarla olumsuz düşünmeyelim ya o kadar bekledik çünkü. Hem bu beklemeyi mutlaka göz önünde bulunduracaklardır, öyle umut ediyorum en azından Mesleki olarak sınavla kanıtladık zaten kendimizi, mülakatta da sorun olmayacak ve inşallah hepimizi alacaklar sonradan ilana çıkmaya gerek kalmayacak
-
@piraye sen ne iyi niyetlisin be arkadaş