Forum Üyeleri Hakkında Düşüncelerimiz
-
13.04.2017 Tarihi İtibariyle Bizi Ayakta Tutanlara Selamlar
@odtüsbky tercihiniyap forumda adminler kadar emek veren, sorulan sorularla ilgili bildiklerini ayrıntısına kadar anlatan, kurumların taban puanlarına dair inanılmaz matematiksel hesaplarıyla göz dolduran ve bir de kimin nereye atandığını isim isim takip ederek analizleyen güzel insan. Bilgi vereceği bir konu hakkında gerçeği yansıtmayan hiçbir ifadeye yer vermeksizin, sabrıyla anlattıklarını bütünleştiren kişi. Başından beri hep yanımızda. Her ne kadar yeni mesleği, İç İşleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcılığını kazandıktan sonra, mesleğe alışma sürecinde buralarda takılmayı biraz azaltmış olsa da, ne zaman bakacak olsa yine yardımlarını kimseden esirgemediğini görüyoruz. Bir de işe başladıktan sonra elinde olan kpss kitaplarını tek tek dağıtması da ne kadar iyi yürekli bir adam olduğunu göstermeye fazlasıyla yetiyor. Buradan kendisine selamlarımızı iletiyoruz.
@escobar_p onu kısa sürede tanıma imkanımız oldu. Paylaşımlarıyla hep akıllarda kaldı, özellikle akademisyenlik söz konusu olduğunda son noktayı hep, o koydu. Uzun süre bankacılık sektöründe çalıştıktan sonra istifa etmiş olması, mesleğin bütün özelliklerini anlatabilecek seviyeye gelmesini çoktan sağlamıştı ve kim soru soracak olsa hiç tereddüt etmeden cevapladı. İktisat söz konusu olunca, onun yazdıklarını sadece okumak bile bilgi dağarcığımıza zenginlik kattı. Özelleştirme İdaresi Uzman Yardımcılığı kazandıktan sonra biraz Ankara'ya alışma süreci vs. derken ara ara da olsa onu hep burada görmek bizi mutlu ediyor. Kendisine selamlarımızı iletiyoruz.
@Hayatım-Sınav tercihini yap için yeri ayrı olanlardan. Site için desteğini hiçbir zaman eksik etmedi, kurulduğumuz andan beri de hep yanı başımızda, eksik olmasın. Bize her zaman kitapların en güzel yerlerinden bölümler aktardı. Kültür, sanat gibi başlıklarda, tek kişilik dev kadro olduğunu gösterecek şekilde damgasını vurdu. Şimdi bu dönem GUY ile başı biraz yoğun, umarım hem il tercihi konusunda hem de sınav sonucu konusunda başarılı bir sonuç alır. Onun başarılı olmasına ayrıca sevineceğimizi belirtelim. Kendisine selamlarımızı iletiyoruz.
@karakalpaklı siteyi geç keşfetmesine rağmen, bu kadar popüler olan ve sevilen kişi azdır. CMYLZ 'nin de dediği gibi: Adam güldürüyor abi. GUY'da paylaştığı yorum ve caps'ler milletin stresini unutturmaya yetiyor. Tanışmış olmasan da sevdiğin insanlar vardır ya, tam olarak öyle bir arkadaş. Tabi bir de, aynı okul ve bölüm mezunu olmamızda olumlu etkenlerden. Umarım, Guy için beklediğini alır ve forumun güldüren yüzü olmaya devam eder. Kendisine selamlarımızı iletiyoruz.
@JanTinbergen az yazıp, çok şey anlatan, anlattıklarıyla adam bu işi çoktan yutmuş abi. Dedirten iyi yürekli insan. 10 mülakatın ardından son günlerde gelen SGK Uzman Yardımcılığı sevincine ortak olmak bizi çok mutlu etti. Onun yazdıklarını az çok takip edenler, mülakatlarda liyakat sahibi insanların nasıl elendiğini o kadar net görebilir ki, başka söze gerek kalmaz. Hepimizin üzerinde emek sarf ettiği sistemi en iyi şekilde anlatan şu notunu da buraya ekmeden geçmeyelim: "Tek hissettiğim geçmişle ilgili kaybettiğim zaman, emek ve mülakatlarla ilgili hiçbir öfke ve pişmanlık duymamam. Herkesin, en yakınlarımın bile benden umudu kestiği anda umudumu kaybetmemenin verdiği huzur." Kendisine yeni iş hayatında başarılar diliyor ve selamlarımızı iletiyoruz.
Bizi bizden daha fazla düşünen dostları da anmadan geçmeyeceğiz. Şimdilik bu kadarla sınırlayalım:)
-
İMZA
-
Ilk defa ne yazacağımı bilemedim, kalpağımız kara ama kalbimiz değil çok şükür. Sadece teşekkür edebiliyorum.:)
-
Guzel yazi ve temenniler
-
@Antimülakat Beni onore ettiniz,teşekkür ederim :slight_smile:
-
@karakalpaklı Forum Üyeleri Hakkında Düşüncelerimiz içinde söyledi:
Ilk defa ne yazacağımı bilemedim, kalpağımız kara ama kalbimiz değil çok şükür. Sadece teşekkür edebiliyorum.:)
açıkcası tam olarak demek istediğim burada anlatıldığından üzerine bir şey koymadan aldım. mutlu ettiniz, teşekkürler.
ama en önemli nokta futbolda 'saha oynatıyor.' olayı gibi burada da 'forum yazdırıyor'. Kaliteli insanlar birşey yaratmış, başka kaliteli insanlar da polemikten uzak seviyeli bir bilgi birikimi oluşturmuş. Burada çok donanımlı insanlar tanıdım, çok değerli bilgiler edindim, çorbada tuzum olsun misali bazen de ben yazdım. Tuzun eksik olduğu yerde de zaman zaman tekrar atarım : )Saygılar, teşekkürler.
-
vay arkadaş bildiğin alındım ya hepsi değerli insanlar şaka bir yana..
-
Ben de öncelikle yazı ve bu platform için çok teşekkür ederim. Yalnız istatistik olayını sonradan insanları yanlış yönlendirdiğimi fark edince bıraktım. Takiplerimin de amacı daha ziyade girdiğim mülakatlardaki insanlardan başka yerleri kazananlar olup olmadığını öğrenmekti. Tek başına yaşayıp tüm ev işlerinden sorumlu olmak ve bir yandan da yüksek lisans yapıp kalan azıcık boş zamanı da dizi-film izlemeye ve kitap okumaya harcamaya çalışınca buraya cidden pek vakit kalmıyor. Ancak yine de günde bir kez bile olsa burayı takip edip ilgimin ve deneyimimin olduğu konularda yardımcı olmaya ve yazmaya çalışıyorum. Burasının hep böyle güzel insanlardan oluşmasını temenni ederim.
-
İsmini yazacak o kadar çok insan var ki.. Çok güzelsiniz vesselâm.
-
@Phoenix başlangıç bu kadar oldu ama devamını getirmeye devam edeceğiz. Ty de kimsenin hakkı askıda kalmaz hocam
-
Maşallah daha sene-i devriyesini doldurmadan taş gibi forum olduk, üyelerden bilgi akıyor nazar değmesin.
-
Forum üyeleri yöneticileri hep kendini geliştirmiş değerli insanlar.. En önemlisi bilginin paylaştıkça artacağına inananlardanlar..
-
Amanın:girl_tone1: ne desem bilemedim, ekstra, cebimden bir alıntı da çıkaramadım. Daha önce de dediğim gibi enerjim, buranın yansıması oldu hep. Kalpten teşekkür ederim, gerçekten
-
12.05.2017 Tarihi İtibariyle Foruma Güç Katan Dostlara Teşekkürler
@davetsiz onu forumda her yerde görebilirsiniz. Çok eski tarihten beri forumun aktif kullanıcısı. Kimi zaman içini döker, kimi zaman bir şiirle geceye son noktayı koyar ve kimi zamanda sorulan sorulara tek tek cevap verir. İstanbul Guy başlığı söz konusu oldu mu? Başlığın yöneticisidir demek abartı kaçmaz sanırım. Her an her yerden çıkıp size doğru bir bilgi sunabilir. Son günlerde araya bir kaç önemli duyum sıkıştırması da SON DUYUMCU forum kemerini takmasını sağlayacak sinyallerini veriyor. Kendisine paylaşımlarından, yaptıklarıyla foruma renk katmasından ve herkese hoşgörüyle cevap vermesinden dolayı tercihiniyap ailesi olarak teşekkür ediyoruz.
@ParadoX tanımadan seveceğiniz insanlar vardır, birisinin bir yerlerde ismini, yaptıklarını ve paylaşımlarını görürsünüz, vay be çok iyi kalpli bir adammış dersiniz ya tam öyle birisi. SGK Denetmen Yardımcılığında yaptıklarıyla başlığın yöneticisidir. Yaratıcı esprileriyle, mizah içeren görselleriyle, sgk kurum ve başkanına yapmış olduğu twitter mesajlarıyla gönüllerde taht kurduğu aşikardır. Yaşı itibariyle şartları zorlayan ve iyi puan almayı başaran azimli dostlardandır. Bu uğurda eşinden ve çocuğundan ayrı kalması da ne derece fedakarlık gösterdiğini anlatmaktadır. Umarım beklediği sınavlardan olumlu bir haber gelir ve tez zamanda ailesine yeniden kavuşur. Kendisine her şey için teşekkür ediyoruz.
@Harun-Resid KPSS A ve kurum sınavlarının en önemlilerinden yüksek puan almasına rağmen, bu kadar mütevazi kalan kişi bulmak kolay değildir. Bir çoklarının hayalinde olan meslekleri o bir bir kazanarak, sakin sakin mülakat veya mülakat sonuçlarını beklemektedir. Ümit ediyoruz ki, gönülden istediği mesleğin mülakatında başarılı netice alarak meslek hayatına adım atar. Kendisine paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Şiirlere de devam etmesini bekliyoruz.
@rlg kpss b grubu söz konusu oldu mu, her an her yerde birilerine uzun uzun cevaplarla bilgi veriyordur. Kimsenin sorusunu cevapsız bırakmaz, kimseye bilmediği bir konuda yalan yanlış bilgi vermez. Herkesin a grubu için koşturduğu ve b grubunda dayanışmanın neredeyse bittiği bir dönemde forum üyelerine olan yardımları için kendisine teşekkür ediyoruz. Umarız, tez zamanda çok istediği GTB'de çalışma imkanını da elde eder.
@ddguy hiç şüphesiz kendisi kadar, son günlerde bir çoğumuz onun için üzüldük. Guy açılabilmesi için bütün eforunu sarf etti. Etkinliklere katıldı, insanları topladı, birilerine ulaşmaya çalıştı ve sınav gelene kadar mücadeleyi bir gün olsun bırakmadı. İşte tam da bu noktada: " Hayat, her zaman adil değildir. " sözünü bizlere bir kez daha hatırlatan Guy tercih çarpıklığı meselesi yüzünden sınava katılmaya hak kazanamadı. Bunca insanın her daim duasını arkasına alan bu koca yürekli insana teşekkür ediyoruz. Onun için umut ediyoruz ki, çok büyük ve daha güzel bir kapı kendisine açılmak için doğru zamanı bekliyor.
-
@Antimülakat ben şok insan bazen güzel bi şey duyunca ne diyeceğini bilemez şu an o noktadayim yöneticilerin güzelliği forumda ki insanın kötü olmasını engelliyo insan ister istemez sahipleniyo biz teşekkür ederiz forum için Allah razı olsun Allah forumumuzu daha da güçlendirsin ki acimizi sevincimizi burda yaşayalım kazanınca da yanınızda olmak için herşeyi yapıcam inşaAllah Allah razı olsun tekrardan @aliveli @Antimülakat @paretowilfredo @Phoenix ve diger sayın adminler admin gibi adminsiniz vesselâm
-
Hani derler ya "Delinin biri bir taş atar, kırk akıllı cikaramaz" diye. Siz bu forumu kurarak o taşı attiniz tabi şimdi biz uğraşıp duruyoruz o taşı nasıl altında kalmadan cikarabiliriz diye . Siz değerli ustadlar bir fidan diktiniz zira bize de o fidanı koruyup kollamak, sevgiyle ve şevkatle büyütmek ve herkese meyvelerinden tattirmak düşer. Ben hayatımda ilk kez bir foruma üye oldum. Yaşım 35, hayatımda ilk ve son kez kpss a ya girdim, mesleklerin tanımlarını bile burda sizlerden öğrendim. Benim inancimda "tebliğ" esastır. Sizlerden edindiğim kıymetli bilgileri hep bilmeyenlere de tebliğ ettim. Üzerime düşeni her daim yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Burada kurulan bu güzel dostlukların baki kalacağı inancı ile siz değerli ustadlarima sevgi ve saygılarımı sunarım. @Antimülakat @paretowilfredo @Phoenix @aliveli ve ismini bilmediğim diğer degerlı dostlar.
-
Allah Razı Olsun dostlar, eksik olmayın. Tez zamanda iş sahibi olun. Bu zor süreçte bile böylesine doğru kalem kullananlar, kafa dinginliğine ulaştıklarında neler ortaya koyarlar merak ediyoruz! Belki birgün bir yerlerde toplanabilir hatta bir araya gelip bir çay bile içebiliriz. Hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle, tercihiniyap adminleri her konuda yanınızda.
-
@Antimülakat
Tskler sabah sabah yuzumde tebessum oldu yaziniz.Tabiki yazarim biliyorsam bilgi veririm bunun bir onemi yok.;) -
@Antimülakat çok sağolun böyle güzel cümleler duymak sevindirdi, motive etti beni. Şiirler baş köşesinde duruyor hayatımın devamı gelir mutlaka
-
@Antimülakat ben uyurken arkamdan konuşmuşsunuz
burada sizlerle olmaktan çok mutluyum, hayatımızın bir parçası oldu artık burası, sizleri hiç görmemiş, tanımamış olsam da...inşallah uzun yıllar bu birlikteliği sürdürürüz, teşekkürler dostum.