2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Yeni haftayla beraber iki ilanımız var dostlar. Saymamıştık ama ekstralar her zaman mutlu eder
https://www.tercihiniyap.net/haber/devlet-demir-yollari-tcdd-mufettis-yardimciligi-ilani-2017
-
@paretowilfredo hocam tcdd duz memurluk icin de yüklü bir alima çıkacaktı ama bu müfettişlik ilani bu hafta o beklenen ilanin habercisi mi
-
@guyan-gelmiş Mümkündür dostum. Teftiş bu hafta gelecek inşallah. Sonrasında da memur alımını bekleyebiliriz. Ulaştırmanın 2 ilanı daha gelecek hafta içi. O arada diğeri de gelebilir.
-
@Priss hocam mhuy’da duyum varmı bizi bi rahatlatsan
-
Ilk 4000 dekilerin 4-5 kurum sınavına girdiği dönemlerden sadece ilk 300-500 dekilerin kurum sınavlarına girdiği döneme geçiyoruz galiba. Aylardır ilgoc, mhuy ilanı bekliyoruz o da 200 er kişilik. Daha ne bekleniyor anlamış değilim. Artık ilan beklemekten vazgeçip 2018 kpss ye odaklanmamız gerekecek. O da 100 bin kişiden ilk 500 e girebilmek için.
-
Bu seneki ilanlar puani yuksek olanlar acisindan iyi gidiyo ama tasra uzman denetmenliler icin sikintili surec bu kpssden sonrada devam ediyo.Benim 2 yildir tezimi destekliyo cunku tasra uzman denetmenlikye calisanlar sueekli mahkemelik ozlik haklaeindan dolayi bu durumda idarede bi tepki almis olabilir senede 2 kre guy alim yapardi simdi biri bile zor goruyiruz
-
@zenginmemur hocam valla 2015 kasımda gelen ilandan sonda 207 mayısa kadar beklettiler, onda da mülakatta elediler yani alım uok bu sene drrlerse zerre şaşırmam
-
-
@paretowilfredo dostum sagilasin ancak ilan aralikta gelirse sinav ocakta mi olur? Bu ikisi arasinda kac gun oluyo mevzuatta
-
@shady1 Zannediyorum en az 1 ay evvel duyrulur gibi bir hüküm olmalı. Ancak bu asgari süre yani sınavdan en geç bir ay vakit olmalı. Daha evvel duyrulabilir yani. Bu noktada Şubat'a da sarkabilir.
-
Her halde aldığım 80-83 puanlarımı ilerde çoluğuma çocuğuma gösterim diye aldım bize yarıcak bir tane bile ilan gelmedi baksana
-
guy il göç mhuy duy gelmediği sürece hep 5 10 kişilik ilanlara bakacaz bi haberde yok hiç bunlardan
-
Bi umudumuz guy var o da ne zaman gelecek??
-
@paretowilfredo Hocam sınavın ösymde olduğu kesin mi şimdi?
-
@luthor evet hocam protokol yapıldı hatta bir önceki alımda ösym ye yaptırılacaktı sayı 100 kişiydi ancak ösym sınav takvimi dolu olduğu için yaptırılamadı. İlan 2 ye bölünüp 50 kişi eski usul sınava girdi şuan ki 50 kişi oradan kalan kadro. Yani 50 kişilik sayı garanti ancak daha fazlası bir alımda olabilir sınavı ösym yapacağı için bence daha fazla bir kadro açılacak.
-
@black Hocam benim merak ettiğim ösym yapacak ama sınav çoktan seçmeli mi yoksa klasik usul de mi olacak ?Bu belli mi?
-
@luthor o konuyu şuan hatırlamıyorum ama test usulü gibi bir şeyler geçti sanki. Ama bu konu 2017 sgk müfettişlik başlığında konuşulmuştur oraya bir bakın isterseniz bende bir ara oradan takip etmiştim
-
@black Sağol hocam.
-
arkadaşlar şahsen ben önümüzdeki 2-3 ay içinde maliye ve gib'te rekor emeklilik bekliyorum sebebi ise bir kaç içinde devreye girecek yeni devlet muhasebesi bilişim sistemi.Yıllardır kullanılan say2000i muhasebe programı kapatılıp yerine bu sistem geliyor ve belli bir yaş üstü olup bilgisayar ile kısıtlı bilgiye sahip bir çok personel bu yeni sistemle uğraşmak yerine emekli olmayı tercih edecektir şahsi fikrim.
-
@guyan-gelmiş maalesef olacağını zannetmiyorum değerli kardeşim. Bir Guy olarak 2 yıldır çalışıyorum eski sistemde bilgisayar açmıyorlar yeni sistemin yenilikleri onların umrunda değil. Devlet bunları zorunlu emekli etmedikten sonra kendileri olmaz.