Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Ülkü sağol kardeşim.
-
@guylassakartık o çap olsa nolur bu memlekette adam dibine kadar fethocu kaymakam oldu açığa alındı nasıl olduğunu ben biliyorum 0 bilgi net diyorum 0 ama adam var diye mesleğe geri döndü öbür tarafta doğuştan yetenekli dgs ile hukuka geçip Türkiye 50 . Olup alesde falan Hale'n tavan yapan adam atılır
Sen vmy den mhuy dan guydan elenirsin başka kurumda mezun olduğun alanda çalışmadan başında pc kullanamayan adamın altında dirsek çürütürsün tayin bile torpille sendika ile olur annen hastadır tayin bile vermezler bu kadar leş bir devlet yapısı olan başka bir ülkede yoktur -
@brkmrv geçen yıl 30 hazirandan bu yıl 31 marta kadar olan vergi borçlarını, para ve vergi cezalarını kapsayan yapılandırma
-
@De_lorean dostum düzene laf saymak birşeyi değiştirmiyor. Ben de diyorum ki bu çapımız illa ki ileride olmak istediğin her alanda seni fazlasıyla ileri taşıyacak. Bugün bizlerin üzerine düşen biraz daha sabırlı olmak. Biraz daha acı çekicez az kadrolardan dolayı ama bilmiyorum yani. Umut edelim güzel şeyler olsun başka da ne söylenir bilmiyorum.
-
@RootofAllEvil mülakat bu yapılandırmadan erteleniyorsa eylüle cidden sıkıntı ya. Madem öyle bizide yapılandırsınlar girelim mülakata sonucu görelim.:)
-
Mülakatlar ne kadar geç olursa o kadar hayrınıza olur. Önünüz boşalıyor. Ankara'da şuan 5-10 kişi çekildi bile. Bırakın vmy SGK dan sonra yapsınlar mülakatı aceleci olmayın ️
-
@safiTÜRK69 farklı bir bakış açısı, iyi madem bekleyelim
-
@safiTÜRK69 mülakatlar yarın yapılsa bile işe başlama en erken 3 ayı bulur hocam sgk zaten bikaç güne açıklanır niye sgk için bu kadar bekleyelim
-
ya sözde ihtiyac var diye 2000 guy alıyosun.ama adamları işe girmek için nerdeyse 7-8 ay bekletiyosun.bu nasıl ihtiyac*
-
Ya insan diyor olumlu olsunda geç olsun ama bu kadarda geç olmazki
-
@guylassakartık Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Mülakata kadar antalyada felan mı çalışsak. Az ingilizce kasarız. Cidden düşünmüyor değilim. Yoksa evde düşün düşün kendimi yiyecem artıkk
Valla ben de bekleyemem boş boş o kadar süre evde. Tüm iş fikirlerine açığım
Şu an can sıkıntısından ing grammer çalışmaya başladım -
@safiTÜRK69 Haklisin ama 29 haziranda askerlik tecilim bitiyor. Zaman gectikce calisma istegim dusuyor. Beklemek omrumden yiyor buda var:)
-
Guy önceden belki en belirgin sürecin yaşandığı bi meslekti.Senede düzenlş 2 kere alım yapar.Güzden yerleşemeyenler baharda bi daha girer atanırdı.Şimdi ise sayın Naci Ağbal döneminde ilan 2 kere geldi.Sonuncusu 16 ay sonra 2015teki sınavdan sonra geldi.Devlet gelircilerin maliye uzmsnı yapılacağı konuşulyomuş.Kısacası maliyede alımlar çok azaldı.Bunun nedeni ne olabilir?
-
Gibin vdkya bağlanacağı konuşuluyo.
-
Mhuy dan duyumu olan yok mu dostlar
-
@zenginmemur yıllardır geyikler döner
-
Seçim olmadan memur olamayacaz herhalde. Seçim olmasaydı 2000 lik guyu bile göremicektik az daha. Bu sene bence çok mhuy göç tarzı alım olmayacak gibi. Sizce nasıl olur arkadaşlar, ona göre komple çalışmayı bırakıp dinlenecem yazın:)
-
2019 seçimleri olduğu için 2018de çokça alımların olabileceği kanaatindeyim. 2018 iyi olur gibime geliyor.
-
@guylassakartık sınavdan yeni çıkmışiz daha sonuçlar aciklanmamis bi durun be kardeşim millet bi rahatlasin ne bu kötümser tablolar çizmeler falan. 250 mhuy en az 100 il göç 500 SGDY alımları bekliyor işte ilanlar gelecek. Felaket tellalligina gerek yok.
-
@hayalimsgk dostum önceden yazsaydın da bizede felaket tellallığı yaptırmasaydın:)