Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu o da çok basit olurdu hocam ya iyi ki sormadılar
-
@ucanizmirli en çok ne koyuyor biliyo musun. Canavar gibi adamlarız hertürlü sınavın üstesinden gelecek. Lakin sadece 2000uzmanlık için uğraşıyoruz. Oysa ben biliyorumki müfettiş olabilecek daha iyi yerlerde olabilecek çok arkadaşın olduğundan hiç şüphem yok. Ama ama ama
-
@guylassakartık hocam açıkçası kpss den ilk 100-200 e girenler kurum sınavlarına ambargo koyuyo. Zaten genelde 5-10 kişilik alım oluyo onlara da sürekli aynı kişiler giriyo diğer ortalama puana sahip olanlara ise anca guy sgk kalıyo durum bundan ibaret. Elbette müfettişliği veya daha üst kadroyu çok iyi yapabilecek insanlar var ama her şey kpss de derece yapmaya bakıyo
-
@ucanizmirli Bu da komik değil uçan izmirli. İstanbul guy hakkındaki yazdıklarından sonra zaten yazdığın şeyler önemli değil benim için.
-
@ucanizmirli müfettişlikler ve devlet gelir uzmanlığı ve maliye uzmanlığı mhuy larda hiç yok ki bunlar 1500 2000 alsa guy 1500 alsa 3500 4000 oluyor biraz daha tabana iner. Ama bu senelerde de çok az sayıda olduğu için alta inmiyor o sıkıntıdan bahsettim. Vergi müfettişliği bile 83 iken en son kaçla kapattı bilmiyorum ama o da çok yükselmiştir gibime geliyor
-
@kilici kardeş deve gibi kin gütmüşsün ta aylar önce yazdıklarımı hala hatırlıyon mu
-
@guylassakartık aksine bi de bu işleri özelleştirmeyi düşünüyolar hocam sen ne diyon o zaman iyice biter bu meslekler
-
@ucanizmirli kamu olmazsa devlet olmaz ki
-
@piqou tecrübe
-
Ah arkadaşlar 83.5 puanla guy Antalya kurum sınavı magduruyum.Sizinle bu sayfada olmak isterdim.Guyun moral bozukluğu ile kpssm de kötü geçti.Bazen düşünüyorum acaba benim için herşey bitti mi diye ? Ne yapalım hakkımızda hayirlisi.Kafayı bazen duvarlara vuruyorum ne var şu antalyada doğunun çoğu ili 73-78 bandında kapatti.Benim kurum sınav doğrum 78.Yada yaz İstanbul 77 doğru ile kapattı.Neyse iş işten geçti artık yoluma bakmaya çalışıyorum ama kpss de kötü.Bana dua edin arkadaşlar.
-
@ErtuğrulBEY Allah yardımcınız olsun hiçbir şey bitmiş değil. Nasip kısmet böyleymiş. KPSS birçok kişinin kötü geçti burada yazılanlara bakma. İnşallah sizin için güzel şeyler olur iyi bir yeri kazanırsınız.
-
@RootofAllEvil önceki yapılandırmadan farklı mı..
-
@Ülkü teşekkür ettim.Artık sonuçlar açıklanınca bakacağız.
-
@ErtuğrulBEY az kaldı zaten 1 hafta geçti gitti haftaya cuma belli olur kpss herkesin de söylediği gibi gelmez netleri puanlar açıklanınca çoğu sırra kalem basar. Ben de sgk denetmen yard bekliyorum kardeşim bi yandan Antalya girip kazandım istemezdim sgk olsun diye perşembeye kadar bekledim sonra mecbur başvuru yaptım benim de memleketim Antalya memleket sevdası başka bişy değil sgk içinse hala da bekliyoruz maalesef kısmet değilmiş daha iyileri olur umarım.
-
@alpagu inşallah kardeşim ama bana ne oldu bilmiyorum.Çok sağlam bi temelim vardı kpss de özellikle hukukta bu kadar kötü yapacağımı tahmin edemezdim.
-
@ErtuğrulBEY Üzülme der Mevlana; “bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir ya da olmaması gerektiği içindir” Ben istediğim şeyler olmayınca bu sözü düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.
-
@Ülkü tabi orası öyle yaa bari bu 9. Promosyon kpss aciklanmadan gelseydi ona girebilirdim.Oda bu saatten sonra biraz zor gözüküyor.
-
@ErtuğrulBEY İnşallah gelir benim 2016 puanım ona yetmez ama sizler için gelmesini çok istiyorum dua edeceğim gelsin diye
-
@ErtuğrulBEY bu hafta açıklanırsa gelme ihtimali var başkan onun için twit beğenmişti ama malum bu sene mülakat sonuçları açıklanmak bilmiyor bu hafta için duyumlar da arttı belli olursa haftaya ilana çıkar kpss öncesi.
-
@alpagu inşallah kardeşim.