Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Arkadaşlar 2018'de belediye 2019'da da malum milletvekili ve CB seçimi var ayrıca %13 olmuş da bir işsizlik var o yüzden ilanlar 2 yıl boyunca gayet güzel bir şekilde gelecektir inşaAllah sonrasını bilemem
-
2018'i 2019'u bilemem arkadaşlar ama benim tek umudum şu mülakat. mecal kalmadı bende pek.
-
@gökhan belediye genel secimler ve cumhurbaskanligi secimlerinin hepsi 2019da
-
@bunebicimhikaye aynen aynen özür dilerim yanlış kalmış aklımda mart 2019 ama ilanlar her türlü gelecektir Allah'ın izniyle
-
Ne acı personel alımlarını seçimlere bağlayarak plan kuran insanlar olmak hakikaten değişiğiz toplumca herşeye eywallah deyip sonra pardon diyip arkamıza bakmadan aynı hataları yaparak devam ediyoruz.
Alım olsa nolcak mevcut sistem içinde hazır bir şeye personel alınıyor istihdam Yok ki gerçek anlamda Ptt özelinde 40000 personel 100000 çıksa nolcak bu sefer de senin işlemlerin az arttır diyecekler vb bir ton geyik -
@De_lorean kardeşim geyik falan değil bnce bu sene maliyede doğru düzgün ilan gelmedi.Mali hizmetler gelmedi yds istemesi falan merkezi uzmanlıklarla aynı ama özlük hakkı az belkide ilanlar bu düzenlemeler için gelmedi.
-
Mülakatlar için duyum var mı ramazan sonrası hemen olur mu 16mayis mulakati Ramazan'dan sonra başlamıştı .
-
@ceren mülakatlar Ağustos'ta başlamıştı elendiğimden biliyorum
-
@zenginmemur benim şikayetim herşeyin seçim odaklı oy odaklı olması kızgınlığım bunadır
-
@De_lorean zaten öyle oldu guy ilanı gelmezdi zaten seçim olmassa
-
@De_lorean bende o mulakatta elendim Ramazan'dan sonra ağustosta yapıldı şimdide oylemi olur temmuzda yapilirmi ki
-
@ceren sanmam müdürlük sınav mülakatı artı eğitimi sanmıyorum
-
@kpssa Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@thomas Kaymakamlığı mı kazandınız acaba? Burada feragat ediceğinizi paylaşmanız ne güzel
Evet hocam. Kusura bakmayın geç gördüğüm için şimdi cevap yazabildim.
Feragat dilekçemi verdim arkadaşlar. Hakkımızdan hayırlısı olsun hepimiz için.
-
@thomas kusura bakmayın ben anlamadım mülakatıda kazanınca feragat etmeyi anlıyorum da bu durumda mülakata gelmeseniz yeter neden dilekçe veriyorsunuz
-
@thomas olsun ne kusuru saolun yinede haber verdiğiniz için.Tebrik ediyorum sizin adınıza çok çok sevindim iş hayatınızda başarılar diliyorum : )
-
@yyy Dediğiniz doğru olabilir bilmiyorum mülakata gelmemekle feragatın sonuçları aynı oluyor mu ince bir ayrıntı varmı bi bilgim yok fakat arkadaş sanırım en azından önümüzden bir kişi dahi olsa çekildiğini belirtmek istemiş buraya yazarak.
-
Mülakat tarihleri konusunda duyumu yada tecrübesi olan var mı arkadaşlar şu sıralar ramazan ve uzun bir GUY-KPSS sıkıntısından kurtulmuş biri olarak hiç ders çalışasım yok. Mülakat tarihi de belli değil ve çalışacak birşey de göremiyorum inanın.
Ve referans konusunda pek umudum da yok. Fetö olayına hem ben hem de referans olabilecek kişiler çok temkinli. Acaba hiç yazmasam mı diyorum. Şuan benim başvurduğum il için 50 kişi alınacak ve 107 kişi mülakata kaldı. Referans yazmadan ne kadar mümkün gerçekten kaderle oynayan tipler hariç samimi biri cevap verebilir mi buna.
-
@yyy Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@thomas kusura bakmayın ben anlamadım mülakatıda kazanınca feragat etmeyi anlıyorum da bu durumda mülakata gelmeseniz yeter neden dilekçe veriyorsunuz
Öyle olduğu zaman adayla alakalı tüm dosyayı kapatıyorlar. Kabul ettiklerine göre dilekçeyi bir bildikleri vardır.
-
@thomas teşekkürler
-
Vallahi gidişat 2015 kasım sınavındaki gibi duruyor.O sınavda da 1 ay sonra mülakat yerleri açıklanmıştı, 2,5/3 ay sonra da mülakatlar başlamıştı diye hatırlıyorum.Önceki sayfalarda bir arkadaşın da belirttiği gibi bana da artık Eylül ayında başlayacağı ve eylül ayı bitimine kadar sürecek gibi geliyor.İnşallah yanılırım da daha erken olur.Bakalım mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler.