Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@alpagu 2 sene önce Ağustos'ta olmuştu ben ona güveniyorum
-
@Hipokrat ben adem kilic aldim dostum
-
Guy'da dil tazminatı var mı dostlar 70 yds ye
-
@MaxMin sanırım 25 -30 tl alırsın
-
peki yüksek lisans yapmak maaşda ne kadar bir fark yaratıyor?
-
@onur00 1 kademe ilerlemesi alırsınız maaşa etkısı 3-5 tl olması lazım en fazla..
-
duyumlarıma göre kurban bayramından sonra mülakat olacak.ekimi bile bulabilir.açıklanma göreve başlama muhtemelen şubat olacak.neyse ben hesabımı kapatıyorum zaten.mülakatlar gelince yazarım yine
-
Ne ettiniz biz Eylüle bile tahammül edemezken siz birde Ekim diyorsunuz
-
MUHTEMELEN 11 EYLÜL BAYRAMDAN sonra başlıyacak
-
bu hafta tarih gelmezse temmuz sonuna kalır o da eylülde en yakın mülakat demek yani 11 eylül büyük ihtimalle öyle olacak öyle duydum
-
Açıklanma göreve başlama Şubat mı Yuhhh artık yaa , duyumlar sağlam mı kankalar
-
arkadaşlar mülakatın bayramdan önce agustosun son haftası olma ihtimali yok mu ekim falan çok geç askerlik sıkıntımızda var
-
@keynesbaba etrafta bir sürü bilgi var dostum ekim kasim aralik diyen de var ağustos olacak diyende 1 hafta 10 güne gelmez ise ağustos da olma ihtimali de kalmaz ama senin gibi ağustos ta tecili bitecek mulakat hakki yanacak kişi sayisida az değil diye de düşünüyorum inşallah gib bunu göz önüne alir.
-
Bekleriz biz.
Zaten cogumuz yeni mezun.Hani oyle 2.-3. Senemiz falan degil.
Ustelik hepimizin konforlu bi hayati var, ekmek elden su gölden oh mis.Tatillere de gideriz.
Aliştik belirsizliklerle yasamaya.Hem sabir tasi da olduk, ne gerek var şu gun yapicaz mulakati demeye.Rahat ol sen geniş davran.
Hatta mulakatlar iptal desen yine sasirmayiz o derece rahatiz.
Bizi merak etme GİB hala timarhanede degiliz.
Ben galiba deliriyorum. -
peki mulakatlar olmadan yenı guy ilanı gelme olasılığı nedir sizce? Yeni seneye kalır mı?
-
@erdemsrc %0
-
@uzmanyrdd seneye diyosun yani
-
@erdemsrc mülakatlara bağlı ama bence bu sene zor.
-
@Cerkes46 askerlik tecili bozulunca mülakat hakkı yanmaz mülakata gider gelir askerden
-
@Lex-fori Dostum onu demedim yanlış anladin sanirim yuksek lisans yapipta askerliğini erteletenler var ve ağustos sonu son o tarihten sonra askerlikle iliskileri olmus oluyor onu dedim ben benimde oyle 2018 ağustos da bitiyor eylül ekim de olsa askerlikle ilişkili olmus olmuyor musun yoksa ben mi yanlış biliyorum?