KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@osmanyksel06 ben de 20 buldum miktarı fiyatla çarpmaman gerekir diye biliyorum.
-
@Kullanıcıadi doğru seçeneği soruyordu ben bunu işaretledim
-
Ya sorular cok alakasiz degilmiydi,cok sacma degilmiydi,bu nasil bi sinavdi nolur bi diyin Onlar nasil iktisat sorulari onlar NE ALAKASIZ sorulardi
-
@mahmut8728 aynen öyle göz göre göre yanlış yaptım
-
@kahkullu mali sürüklenme iradi politikalarda olmaz diye biliyorum o soru biraz tuhaf gibiydi
-
Şahsi cezasızlik vardı demi
-
@tomhardy KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
@osmanyksel06 ben de 20 buldum miktarı fiyatla çarpmaman gerekir diye biliyorum.
hocam taban fiyatından önce fiyat 5 taban fiyatından sonra 10 oluyor ordan arz izle talep miktarını bulup arada kalan ucgenın alanı ARZ FAZLASIDIR ve 50 çıkıyordu.
-
@kismetnasip Aynen iktisat ve çeko özellikle ciddi zordu.
-
@Kullanıcıadi maalesef ne yazık ki hatırlayamıyorum
-
kdv sorusu vardı su elektrik dogalgaz dagıtımı teslim mi hizmet mi mal mı diye gidiyordu ... ne yaptınız onu
-
Arkadaşlar iktisat herkese göre çok zormuş. Çeko içinde aynı durum söz konusu. Bu durum herkesi avantajlı hale getirebilir. 17 net üzerini görenler iktisat kısmının gayet iyi olduğunu düşünebilir.
-
belediye süreç başlaması icin hangi çoğunluk?
-
@ilanbekleyenadam ben mal yaptım sanki oyle bir sey hatırlıyor gibiyim
-
@tomhardy Bende iradi politi politikalarda olmaz diye biliyorum. yani ben işaretledikten sonra da olmamalı artık.
-
@osmanyksel06 senin dediğin de doğru olabilir bekleyip görücez
-
Adı şirket sözleşmesi sorusunu naptiniz süresiz borç yükler gibi bi sey mi vardı
-
@Ülkü tanımı öyke ama ekonomide istikrar nasıl sağlanıyor onu anlamadım
-
@Kullanıcıadi Süresiz borç yükler işaretledim
-
@osmanyksel06 arz fazlasında çarpan işlemi neden yapılıyor hocam talep fazlasını bulmakla aynı mantık
-
İtirazın kesin kalkmasında cevap ileri sürdüğü sebeplerle bağlıdır gibi bi seymiydi