KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@Ülkü tahvil sorusunu hatırlıyor musunuz
-
@Kullanıcıadi evet bende öyle yaptım dava değildirle arasında kalmıştım baktım cvbına doğru:)
-
@kahkullu tahvil fiyatı düşerdi galiba cevap. Soruyu ben de hatırlayamadım
-
@omer Saglik olsun dostum insallah digerleri iyi cikar 1 soru moralini bozmasin. Allah herkesin emeginin karsiligini verir insallah.
-
Hangisi bütçe tasarısında yoktur sorusu istisna vs ile kaybedilen gelir miydi cevap
-
@kahkullu ben faizler artarı işaretledim genişlemede tahvil talebi artar fiyatı artar faizi düşer diye düşünerek faizler artarın yanlışn olcağını düşünfüm
-
@kahkullu ben de o ikisi arasında kalmıştım iyi bari sevindim
-
@tomhardy konj genişlemenin yaşandığı ekonomide tahvillerle ilgi hangisi yanlıştır
-
@kahkullu Hocam hatırlayamadım siz hatırladığınız şıkları söyleyin o zaman hatırlarım
-
@Ülkü tahvil talebi artar
Tahvil arz-ı artar
Tahvil fiyatı yüksellir
Fiyat düşer bişey daha vardı:)) -
Tahvil sorusunun hatali oldugunu dusunen sadece ben miyim_? Iki dogru şık vardı.
-
@tomhardy mali sürüklenmede ekonomi aşırı istikrar kazanır cevabı iradi mi olcaktı
-
@Kullanıcıadi vergi harcamalari cetveli vardir hocam butcede dogru şıkkı hatirlamiyorum su an ama cevap o degil
-
@mahmut8728 aynen faizlet artar ve fiyatı düşer ikisde yanlış bence de
-
Para ekonomisinin bi şeyini soruyordu azı orani mi enflasyon mu cevap neydi
-
@aycan o Zaman stratejik plan galiba
-
@Kullanıcıadi faiz
-
@tsc1 O soruda 2 dogru sik vardi itiraz gelirse iptal olur sanirim
-
@tsc1 kesin bilgi mi sevincem
-
@omer tanım şu: Bir ekonomide vergi gelirlerindeki otomatik artışın ekonomi üzerinde ters etki yaratarak büyüme hızını düşürmesine mali sürüklenme (fiscal drag) deniyor. Benim anladığım iradi politikalarda olmaz mali sürüklenme. Ama eko istikrar nasıl oluyor mali sürüklenmede bilen varsa açıklasın