2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@ersagun Estağfirullah kardeşim. Sağol yardımın için
-
@armindo eyvallah hocam çok daha iyi puanlar senin olsun inşallah
-
İlanların ne zaman geleceği belirsizliği...
-
@RootofAllEvil vdk, guy, spk, bddk, sgk... sinavlari sonuclanmadi uzun bi sure sinav olmaz bence.
-
@RootofAllEvil Hocam özel olmazsa sen hangi ilde guysun? Maşallahın var günün farklı saatinde forumda okuyor,yazıyorsun..İş yoğunluğun az ve rahatsın galiba?
-
@Pigou33 haha benim de dikkatimi çekiyor. @RootofAllEvil Arkadas forumun müptelası. Surekli yaziyor. Sonra da ben calistigimin hakkini vereyim yeter diyo . Sanirim burda takilarak yapiyor bunu
-
Merhabalar. Siteye yeni üye oldum. Hukuk Fakültesi mezunuyum. Çok kısıtlı bir zamanda hazırlandığım için daha önceki yıllardaki alımları da kontrol ederek yalnızca GKGY ve Hukuk çözdüm. Ayrıca YDS'ye de girdim. Şimdi YDS'den 73,75, KPSS P4'ten 92,22 puanım var. Sıralamam ise 124. Eski puan türlerine göre P11 ve P21'e denk gelen bir sonucum var diyebiliriz. KGK'nın açtığı ilanda bölüm ayrımı yapmaksızın P1 ve P2'den alım yapması beni şaşırttı. Yine bu ilanda bölüm ayrımı yapılmaksızın adayların tamamının tüm derslerden yazılı sınava tabi tutulması da önceki yıllarla pek bağdaşmıyor gibi. Şimdi merak ettiğim konu şu ki daha önce P11 ve P21'den hukukçu alımı yapan kurumlar da tutup KGK gibi P1-P2'den alım yapabilir mi ve Kurumlar yapacakları yazılı sınavlarda artık bölüm ayrımı yapmayabilir mi? Bir de ilk kez girdiğim için bu puanla sizce yerleşme ihtimalim nedir? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah sonuçlar hepimiz için hayırlı uğurlu olur, herkesin gönlüne göre yerlere yerleşmesini dilerim.
-
Çattık yav! Size ne kardeşim ben sizin hangi saatlerde yazdığınızı sorguluyor muyum?
-
@laboromniavincit Hukukçuların sadece hukukçulara açılan kadrolarla İİBF ile ortak girebildiği kadrolar vardır. Hukukçuların kendi alımlarında P4 kullanılacak olsa da kurumların değişik bir puan türü kullanmaları kendi inisiyatiflerindedir. Puan türleri değiştiğinden sadece kurumların hangi puan türlerini kullanacağını tahmin edebiliriz, net olarak bilemeyiz. İİBF ile ortak alım yapılan kadrolarda ise iktisat ve maliye gibi derslerin de ağırlıklı olduğu puan türleri kullanılabilir.
-
@RootofAllEvil Estğf sadece merak ettim kötü niyetle sormadım.Art niyetle işim olmaz.Yinede k.bakma
-
4'lü iktisatın klasik sınavlarda çıkma oranı nedir arkadaşlar ? Önerebileceğiniz kitap var mıdır ?
Ve maliye dersi için 4t dışında bir kitap önerisi olan var mı ?
-
@MaxMin hacı 4T dışında bir kitaba ihtiyacın olmasın hiç.
-
@Bosgezen hocam puanlarınız fazla iyi, yds de var, ziraat başlığında da iletinizi gördüm bence banka uzmanlıkla harcamayın kendinizi fazla mülakat göreceğinize eminim ben
-
@meltem_90 cok tesekkur ederim yorumunuz icin. Haklisiniz bende bankalari hic dusunmuyodum aslinda ama bu issizlik cok yordu artik onume gelen ilana basvurmazsam rahat edemiyorum
-
arkadaşlar herkese şimdiden hayırlı bayramlar hayırsever bir arkadaş bayram mesaj sayfası açar elbet yarın ama şimdiden kutlayayım dedim:)
-
@MaxMin hocam büyüme kalkınma Kalkınma vb. yapılan iktisat sınavları harici çıkmaz aslında pek
Güncel ekonomi hariç ihtimal vermem ama Türkiye Ekonomisi analiz için gerekli, Sub-Mortgage nasıl etkiledi tarzı ya da 94 Krizi'ni anlat der belki sorunun içinde enflasyon-faiz-belki kur hatta bağlar 2001'e gibi sorgulamalarla, Fatih Özatay süper bir kitap yazmıştır
Para da çıkmazsa ayıp
Uluslar da çıkar genelde -
Herkesin bayramı mübarek olsun mutlu bayramlar
-
Is mufetisiligi son alimda kacla kapadi bilej varmi
-
Arkadaşlar iyi günler. sonuç istedğim gibi gelmedi malesef.Muhasebe beni hayal kırıklığına uğrattı bu sen.puan 74 sıralama 12bin. devam edip etmeme konusunda kararsızım.
-
@lexiqus dostum kararsız bir durum yok muhasebenin üstüne giderek devam et sıralama guy içinde kötü değil sıkma canını