Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@bengidönüş Hayırlısı olsun dostum hakkında. İnşallah sen gönlündekilerin karşılığını alacaksın bir gün. Üzme o yüzden kendini.
-
Bir SGK'cı da benim. Şimdi burası açıklanınca çarşı karıştı açıkcası.
Tartmaya çalışıyorum ikisini,olmuyor pek.
En büyük problem bu 3 yıllık süreç. Zira sgk ve öncesi beni ziyadesiyle yıprattı. Kaldırabilir miyim bilmiyorum. Sonrasın da turne aile hayatı vs gibi konular var ve %5 durumu.
Prestij ve maaş farkı mı?
Daha dingin ve düzenli bir hayat mı?
Bunların cevabını vermem lazım.
Bir de sgk için sürekli dilde olan özlük düzenlemesi.
Kafalar iyice karıştı açıkcası.
Sgk için görev yeri Antalya oldu. Gidip Antalya da keyifli bir gençlik mi geçirmeliyim yoksa burası için uğraşıp geleceği biraz daha rahat ettirmek için gençliği mi feda etmeliyim bilemedim.
Herkes için en hayırlısı olur umarım.
Herkesin gönül muradına kavuşması dileğiyle. -
@mov ben de aynı hocam
-
Arkadaşlar benim tecil eylülde bitiyor. Askerlik başımı yakar mı ? Bu konuda çok düşünceliyim. Hem guy hem sgk hem de vmy askerlik tecilimin bittiği döneme denk geliyor . Ne Yapabilirim. Alese de girmedim. Tezsiz Yüksek lisans başvuruları da geçti hep. Önerilerinizi bekliyorum. Emeklerimin çöp olmasından korkuyorum açıkçası.
-
mülakat ne zaman olur acaba fikri tahmini olan var mı ya da geçmiş alımlarda süreç nasıl işledi acaba ?
-
@ilanbekleyenadam buldum cevabımı..05-06 Aralık 2015 tarihlerinde yazılısı, 07-22 Mart 2016 tarihlerinde ise sözlüsü yapılmış.
-
@ilanbekleyenadam bey keşke her seneki gibi bekleme zamanlarına denk gelsek, hatta daha kısasına.
Ama; sınav bekleme, mülakat bekleme, mülakat sonucu bekleme hep bir değişik olduğundan öngörü mekanizmam çöktü
-
@MET hocam benim bildiğim bir celp dönemine kadar erteleyeceğin rapor alabiliyorsun. Bulunduğun yerdeki askerlik şubesini arayarak nasıl davranman gerektiğini söylüyorlar, gidip görüşme imkanın varsa daha da güzel olur.
-
@fiscaldrag tesekkur ederim
-
Arkadaşlar, hayırlı geceler. Hepinizi tebrik ediyorum öncelikle, Allah daim etsin muvaffakiyetinizi. Bu süreçte size yardımcı olabileceğini düşündüğüm sağdan soldan derleme bir notum var, geçmiş yılların mülakat sorularına ilişkin olarak. Geçtiğimiz yıl alım olur diye toparladığım bir not. Nasip bu vakteymiş. İçinde güncel olmayan bilgiler olabilir, dikkat edersiniz zaten onlara. Yazım ve noktalama hususunda da çok hassas olmama rağmen, vakit darlığı nedeniyle gerekli düzenlemeyi yapamadım, hoş görürsünüz diye düşünüyorum o kadarını da İnşallah size bir pusula olur. Rabb'im emeğimizin karşılığını tez vakitte almayı nasip eylesin.
-
@paretowilfredo hocam ben şunu sorcam 340 kişi kalmış mülakata 300 kişi alınması gerekirken önceki yıllarda 200 kişi civarı almışlar haksızlık değilmi 300 kişi ilana çıkıyoeşar 200 kişi alıyorlar
-
@fiscaldrag bir dua benden aldınız :))
-
@bengidönüş cüğüm,en sevdiğim forumdaşım,sen sevinsen sanki dünya daha güzel bir yer olcaktı.Şimdi sen üzülürsen çekilmez olcak,sanki gökkuşağının renkleri küsüp yağmura solacakmış gibi Üzülcek olursan istirham ediyorum tek başına üzülme,kahır dolmana katiyen izin veremem.Tüm iyi dileklerim,dualarım seninle.Bu yağmurlar dinip,fırtınalar bittiğinde inşallah tüm olmayanlara iyi ki dersin
-
@paretowilfredo hocam bu öngörüsme ne zaman belli oluyor ve nerde oluyor. Bize nasıl bildiriliyor.
-
@niloya yaaa niloya️
Nasııııı tatlısın ama sen, her şeyin en güzeli hepimizin olsun ama önce senin olsun şu an çok kalpten diliyorum içimi hafifletti resmen her satırın
Senin oldu mu, olduysa halay başı görevini kimselere kaptırmam mülakat öncesi o halay çekilecek -
21 Ağustos'ta bi 5 günlük tatile çıkmayı planlıyordum ama 2 aydır ders çalışmıyorum.mülakat tarihleri ne zaman belli olur? 2 ay sonra yapılacaksa tatile gideyim yoksa gitmeyip derse başlayım diyorum.
-
@bengidönüş ne güzel dileklerimiz️verilen emek karşılıksız kalmaz,inanıyorum.Bazen yolda dümdüz gitmek yerine,düşüp kalkmak çok şey öğretiyor insana.En başta kalkmayı öğreniyorsun
Benim olmadı,ama mutluyum sınava girebildim en azından,daha kötüsünü de yaşadım 0,6 ile kaçırdığım daYaşanan her kötü şeyin güzel şeylere bizleri hazırladığını düşünüyorum,o yüzden çok şükür
Mülakata kalan arkadaşlara daha fazla rahatsızlık vermeden gideyim buralardan İnşallah bu sefer 300 arkadaşı da mutlu ederler,kalan 34 arkadaş da inşallah o vakte kadar başka yerlere yerleşmiş olur.Az sınandığınız,bol şükrettiğiniz güzel hayatlar diliyorum.Sağlıcakla -
Sonuçlara itiraz edecek olanlar dilekçe gönderebilir, ben gönderdim az önce. Ama aps ile gönderin 10 gün içinde ulaşması gerekiyor
-
GUY yazılısından elenip VMY'de başarılı olarak bununda mümkün olabileceğini görmüş olduk
-
@gencburokrat dilekçe için yardım eder misin hocam nasıl yazıyoruz ilk defa göndericem