10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@aslan-reyiz para toplutoruz hocam tag satin almak icin destek olabilirsiniz
-
Arkadaslar aciklanmayan isteftis sgk teftis istihdam uzman yardimciligi mulakatlarinin aciklanmasi icin tag satin almaya calisiyoruz onumuzden yuksek puanli insanlar cekilecek bunlar aciklanirsa lutfen az cok demeyin destek olun
-
@friedman17 diğer etkenler olmazsa 84.7 ile mı kapatır diyorsunuz
-
@hak-111111 guy olanlar başvurur ve mülakatlar açıklanmasa dahi kendi tezime göre en yüksek 84,7 civarlarında kapatır diyorum.
-
@friedman17 guy olanların çoğu başvurmazsa 82 ye kadar düşer diyebilir miyiz
-
@rintintin kardeşim bunu kimse bilemez ama biraz zor gibi duruyor. Ama ben her zaman şuna inanıyorum eğer kısmette varsa olur bişey.
-
@nur321, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaslar Ankaraya kadro açılmıyormuş.Ileride eş durumundan tayin oluyor mu peki ?
Bu konuda yardımcı olacak var mı ?
-
@nur321 Evet hocam.. kamuda eş durumu tayini bir haktır. Eş durumu koşullarını sağladığınız müddetçe her yerde geçiş imkanınız vardır. Ankara'ya kadro açılmamasının sebebi geçici görevlendirmeler ve eş durumu tayinleridir :))
-
@albertcamus hocam eş durumu nasıl oluyor. Atandıktan sonra mı evlenmek gerekiyor .
-
@albertcamus Teşekkürler hocam.Özelde çalışıyorsa da bu haktan yararlanabiliyor muyuz ?
-
-
@albertcamus, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@nur321 sizde okuyabilirsiniz hocam detaylı bi şekilde anlatıyo mevzuat
-
@ds1966 eyvallah dostum kimin ne durumda olup ne yaşadığını bilemezsin. Size de iyi günler
-
@ds1966 herkes kendince haklı bu iş uzar gider ve siz böyle konuştukça insanları başvurması için itiyorsunuz. Ne demek a grubu işi varsa yeter. Guy kimi insan için bir basamaktır. Bu bir yarış ve sizler bunu bilerek bu yola girdiniz. Böyle işlerde kimse kimsenin hakkına hukukuna girmiş olmaz. Herkes gönlünden geçen işte çalışsın. Kimse de bir işe girmeden başka kurumlar için aynı aynı diye yorum yapmasın. Herkesin şansı bahtı da açık olsun. Zaten kimse eşit yarışmıyor herkes zaten bunu da biliyor. Kimseye boşa vicdan muhasebesi yaptırmayın.
-
Mevzuatta zorunlu atama ve bölgelerden bahsetmiş ama rotasyon kaldırıldı diye biliyorum . Ayrıca eş durumu tayini için eşinde sosyal güvenlik kurumunda çalışma şartı var ama alt maddede bu kurum dışında çalışılan kamu kurumlarından bahşedilmiş evlenmeden öncemi sonra mı onu da anlamadım ya okuduğumu anlamadım ya yönetmelik karışık.
-
hangi illerin açılağını önceden öğrenebilme gibi bir şans var mı ? Başvurursam büyük ihtimalle gelecek ama yaşadığım il ve çevresi dışında bi yer düşünmüyorum.işsizlikte milletin hakkına girmeyelim
-
@majezik böyle söylemler keşke burda yer verilmese ben bir kadın olarak tek başıma neler yaptım sen duysan erkek olup da bunlarin hic birini yapamadığın için kendinden utanırsın. Sanırım kurumda sıkıntı varsa bile ki çok arkadaşım var ve duymadım, senin gibilerden kaynaklı olmalı. Yazık sana.
-
80e kadar gerilemesi çok makul duruyor.
Geçen sene, senenin başında gelmesine rağmen 84 ile kapattı. Bu sene sene sonunda geldi ve baya giden oldu. Bence puanlar düşecek . -
@grundig güncellemeleri işlememişler hocam rotasyon yok artık ayrıca kamu kurumu olma zorunluluğu kalktı onu da öyle sayın. 15.maddede usuller yazıyor.gördüğüm örneklerde evli olarak girenlerde sonra evlenenlerde faydalandı.normalde evli olarak girmek sorun yaratıyor bazı kurumlarda ama sgk da evli kişilerinaile birliği anayasal hükmünce yer değişikliği talepleri kabul ediliyor diye biliyorum
-
@albertcamus çok teşekkür ederim üstad.