2018 İdari Yargı Sınavı
-
kaymakamlık başvurusu bitmeden ilan gelir umarım.
-
@fc-real-gdp umarım Ona göre kaymakamlık sınavına başvuru yaparız. O zamana kadar gelme ihtimali var mı? @paretowilfredo @amirim
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Ekimde sınav isterük
İnş ekimde gelmez aralık hoştur güzeldir yoksa dguy,vdk,guy derken zaten agustos ortasi oluyor,benim adima en iyi zaman aralik
-
Arkadaşlar birşey sorabilir miyim? Anayasa ve idarede kitaplar güncellenecek deniyor, bu tam olarak ne zaman olacak bilgisi olan var mı, ne zaman güncellenecek? Bir de idari yargıda da güncelleme olcak mı, onda değişiklik oldu mu acaba?
-
@meliss, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar birşey sorabilir miyim? Anayasa ve idarede kitaplar güncellenecek deniyor, bu tam olarak ne zaman olacak bilgisi olan var mı, ne zaman güncellenecek? Bir de idari yargıda da güncelleme olcak mı, onda değişiklik oldu mu acaba?
Temmuzun ortasına doğru yeni kitaplar(konu/soru) güncel şekilde çıkmaya başlar.İyukta da birkaç değişiklik mevcut.
-
@meliss hocam kendilerini hiç sevmem ama nohutçu yeni anayasa kitabı çıkarmış.
-
@aslan-reyiz anayasa ile idareyi sona bırakmıştım, idari yargıyı da bırakıcam o halde. Çok teşekkür ediyorum
-
@fc-real-gdp çok sağolun, bir inceleyeyim
-
@aslan-reyiz Hocam 2016 basım olan kitaptan hangi konuları çalışabilirim
-
@mujdeniz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Şimdilik tc ekonomi iktisat insan hakları ve türkçe çalışın.Anayasa idare beklesin biraz.
-
Pardon kaymakamlık için sanmışım:) idari yargı için özel hukuk çalışabilirsiniz medeni borçlar olabilir.
-
@aslan-reyiz Ceza da bi değişiklik oldu mu hocam ayni kitaptan cezaya da çalışsam olur mu
-
@aslan-reyiz Ceza da bi değişiklik oldu mu hocam ayni kitaptan cezaya da çalışsam olur mu
Cezada 2016 sonrası 8-10 madde değişti 5237 sayılı kanundan değişen maddelere bakıverin tekrar kitap almaya gerek yok.
-
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime cezada hangi kaynağı kullandınız acaba?
monopol ve çok iyi oldugunu dusunuyorum tavsıye ederim.
-
Arkadaslar monopolun medeni hukuk ve hmk konu anlatımını kullanan var mı ?cezasını cok begendım bu ıkısını sıparıs verecegım tavsıye eder mısınız ?Çok yerde okudum monopol calısıp kazanan var dıyenı,siz nedersınız? .
-
@ecem İhtimal dahilinde ama tabi net bir şey diyemiyorum efendim.
-
@aslan-reyiz Çok teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar benim bir sorum olacak. İİBF İktisat mezunuyum. Başvuru şartlarında iktisat ve maliye mezunları yazıyor ama belli sayıda hukuk dersi diyor. Bizim okulda seçmeliydi hukuklar genelde ve ben iktisat dersleri alıyordum hep. Okul döneminde de bununla ilintili Hukuk Temel Kavramları, Anayasa Hukuku ve Türk Vergi Sistemi aldım. İlan açıldığında başvursam başvurun kabul olur mu? Bu şekilde daha önceden başvuran varsa bilgilendirirse sevinirim. Herkese iyi çalışmalar
-
@musthosgor transkript zorunluluğu kalktı diye biliyorum hocam.
-
Monopol yayınlarını çözüyorum bir soruda nişanlanmasın şarta bağlanabileceği yazıyor. Kişiye sıkı sıkıya bağlı haklar olduğu için bana yanlış gibi geldi. Siz ne dersiniz?