2018 İdari Yargı Sınavı
-
2017 Justice pdfsi dolaşıyordu bende 2016'sı var elinde olup da bizi sevindirmek isteyen olursa sadece themis 2018 güncelleme eki alıp yoluma devam ederim. Bende bazı kitaplar var pdf takası da yaparız.
-
@aslan-reyiz Sağolun hocam ben de o civarda diye tahmin etmiştim bakalım nasıl olacak. Daha önceki sınavlarda niyetlenip de girmemiştim bu ilk olucak.
-
Arkadaşlar bi kaç dersane yoğunlaştırılmış hakimlik kursu veriyomuş 1 aylık 1000 tl sizce vakit - nakit kaybı mı mantıklı mı kaynak da vermiyolarmış ayrıca
-
@gmzankr066 hocam murat egiyim video dersleri 500 tl civarında isterseniz orayla görüşün
-
Merhaba dostlar. Başvuru sürecine dair kafanızı karıştıran şeyleri bir araya derleyerek netleştirmeye çalıştım. Neler yollanacak, nasıl başvuru yapılacak, geç başvuru, girebilecek adayların duyrulması vb. konuları değerlendirdim.
https://www.tercihiniyap.net/haber/2018-hakimlik-sinavina-basvuru
Ayrıca belli konuları yarın netleştirmeye çalışacağım bölüm denkliği ve e-devlet çıktısı meselelerine dair bilgi ile yazıyı güncelleyeceğim. Şimdilik ana hatlar kafanızda umarım bu yazı ile birlikte oturur.
-
@gmzankr066 ben önermiyorum temeli olup vakti kalanlar icin rötuş olabilir ama suan eksiklerim de var diyorsanız kesinlikle gitmeyin kendiniz çalışın
-
@olursaolur götürdüğümüz transkript ve diplomanın aslını bize geri mi veriyorlar bu durumda ?
-
Transkripti geçen sene mezun olurken aldım. Tarih bakımından sıkıntı olur mu?
-
"diploma (aslı gibidir), transkript, başvuru formu, ösym başvuru çıktısı" 1-8 kasımda savcılığa veriyoruz. başka bir olay var mı?
-
@onder resmi evrak geçerli sorun olmaz bence.
-
@yigido89 transkripti alıyorlar diplomayı geri veriyolar sadece fotokopisiyle birebir mi onu kontrol etmek adına bakıyorlar
-
@james-buchanan eyvallah dostum teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak bizim okul daha diplomaları vermediler, onun yerine geçici mezuniyet belgesi vermişlerdi iş görür mü
-
daha once sinava girenler de goturecek mi bu belgeleri ?
-
@onder evet sıkıntı çıkmaz.
-
Merhaba arkadaşlar bende transkript yok ve üniversite uzak şehirde. Üniversitenin sisteminden e-imzalı transkript alsam kabul olur mu?
-
hocam transkripti mezun olduktan uzun süre geçince nasıl alabiliyoruz bilginiz var mı acaba ?
-
@economist-04692 verirler. 100 sene de geçse.
-
@toranj Arkadaşlar cevap verebilecek olan var mı? Vergi Hukukuna Nurettin Bilicinin 1.cildinden çalışmayı düşünüyorum. Yeterli olur mu? Vergi için ne tavsiye edersiniz?
-
E devletten alınan mezuniyet belgesini kabul ederler mi acaba
-
Başvuru sürecinde APS yoluyla yapacaklar diplomanın aslı gibidir okul ya da noter onaylısını gönderse kabul görmüyor mu ?
Aps başvurusu için onaylı diploma+transcript dışında gönderilmesi gereken birşey var mı ?
Son olarak bizi ilgilendiren sınav 180 tl dimi