2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi @paretowilfredo
Sokamadın mı kimseyi KGT'ye ? :))
https://www.youtube.com/watch?v=lUc4sJLZ810 -
-
@can-mavi biz gözümüzü kapadık hocam tamam görmedik isminizi
-
@möözun :))))
-
@can-mavi Ünlü oldun el salla :)) Hallettim kardeşim.
-
@paretowilfredo eyvallah kardeşim
-
Artık KGT benim,
Devlet de benim,
Gelenek de benim,
Yenilik de benim Aslanım! :)) dedi ve gitti Doğu Paşa.Hey gidi bugün mazi sardı dört bir yanımı iyice be.
-
@paretowilfredo
ve sadece bastonu kaldı geriye -
İnsanlar burada umutla sınav olacakmi diye bekliyor ki bayağı bir kişi bu sevda uğruna gençliğinden vazgeçiyor yeri geliyor bir yarenini, ailesini ihmal ediyor ,işinden feragat ediyor, bu psikolojiyi iyi bildiğinden zerre şüphe duymadığım arkadaşlar duyum paylasiyor,sırf bizleri motive etmek için .(kimisi öğrenir paylaşmaz ki buda azımsanmayacak bir kitledir)
-
@otuzyılsavaşı Finali bununla yapıyorum o zaman.
-
Dostlar duyum konusunda yaklaşık 5 senelik bir mazimiz var @can-mavi kardeşimin de söylediği gibi. Bakın bunu neden yapıyorum size kısaca izah edeyim ki aklınızda soru işareti kalmasın. Ben, @can-mavi, @amirim, @KaymakamAdaylığı, @istihbarat_mia ve bilmediğimiz az sayıda insana bu bilgi gelebiliyor. Ulaşıyoruz bir şekilde benim bilgi alabiliyor olmam, yaklaşık 3 senedir aktif olarak kamuda oluşumdan da öte, yaklaşık 10 senedir kurumlarla iç içe oluşum ve bir şekilde aile büyüklerimle, kendi oluşturduğum üniversiteden beri süregelen çevre ile mümkün oldu. Bunu herkes yapamıyor.
Neden paylaşıyorum? Popularite derdim olsa adım ile yapardım bunu. Facebook'ta dahi Pareto hesabı ile yaptım bunu, kendim geri plandaydım hep. Fayda sağlamak derseniz, kendi gireceğimiz sınavlara rakip devşiriyoruz aksine bu bizim aleyhimize çoğu vakit.
Tek bir sebebim var, bugün ulaşabildiğim yaklaşık 20.000 insan da benim bildiğim bu bilgiyi öğrenme hakkına sahip. Bir avuç insan bilip de kendisine avantaj sağlayamasın, herkes eşit şartlarda sınavlara hazırlansın saikiyle yapıyorum. Bunun da eleştirilecek yanı olduğunu düşünmüyorum. Sözüm sana değil @ese03 dostum. Senin vesilenle konu açıldığı için bu açıklamayı yapalım ki kimsenin aklında soru işareti kalmasın istiyorum.
Adaleti en azından yazılı sınav aşamasında tesis etmek mücadelesi içindeyim. Keşke elimizden gelse de mülakatlarda da tesis edebilsek. Elimizden bu kadarı geliyor bunu da hakkıyla yapmaya çalışıyoruz. -
@paretowilfredo aynen budur dostum
-
Forumun bir takipçisi olarak kendi adıma her birinize teşekkür ederim, kimse buraya gelip bilgisini paylaşmak zorunda değil ancak bunu bir sorumluluk görüp üstleniyorsunuz. Çoğu insan Ankara'da değil, orada olup bu tarz bilgilere de herkes erişemiyor, yaptığınız örnek alınacak bir tutumdur, inşallah bizde işe başlamak nasip olursa bu tavrı takınacağız. Ve evet bu bir destek açıklamasıdır
-
Bir adamın kıymeti himmeti nispetindedir. Kimin himmeti milleti ise, o kimse tek başıyla küçük bir millettir. Kimin himmeti yalnız nefsi ise, o insan değil, çünkü insanın fitratı medenidir. Ebna-i cinsini mülahazaya mecburdur.”
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Dostlar duyum konusunda yaklaşık 5 senelik bir mazimiz var @can-mavi kardeşimin de söylediği gibi. Bakın bunu neden yapıyorum size kısaca izah edeyim ki aklınızda soru işareti kalmasın. Ben, @can-mavi, @amirim, @KaymakamAdaylığı, @istihbarat_mia ve bilmediğimiz az sayıda insana bu bilgi gelebiliyor. Ulaşıyoruz bir şekilde benim bilgi alabiliyor olmam, yaklaşık 3 senedir aktif olarak kamuda oluşumdan da öte, yaklaşık 10 senedir kurumlarla iç içe oluşum ve bir şekilde aile büyüklerimle, kendi oluşturduğum üniversiteden beri süregelen çevre ile mümkün oldu. Bunu herkes yapamıyor.
Neden paylaşıyorum? Popularite derdim olsa adım ile yapardım bunu. Facebook'ta dahi Pareto hesabı ile yaptım bunu, kendim geri plandaydım hep. Fayda sağlamak derseniz, kendi gireceğimiz sınavlara rakip devşiriyoruz aksine bu bizim aleyhimize çoğu vakit.
Tek bir sebebim var, bugün ulaşabildiğim yaklaşık 20.000 insan da benim bildiğim bu bilgiyi öğrenme hakkına sahip. Bir avuç insan bilip de kendisine avantaj sağlayamasın, herkes eşit şartlarda sınavlara hazırlansın saikiyle yapıyorum. Bunun da eleştirilecek yanı olduğunu düşünmüyorum. Sözüm sana değil @ese03 dostum. Senin vesilenle konu açıldığı için bu açıklamayı yapalım ki kimsenin aklında soru işareti kalmasın istiyorum.
Adaleti en azından yazılı sınav aşamasında tesis etmek mücadelesi içindeyim. Keşke elimizden gelse de mülakatlarda da tesis edebilsek. Elimizden bu kadarı geliyor bunu da hakkıyla yapmaya çalışıyoruz.Gün gelir elimizden daha fazlası da gelir sevgili biraderim; asıl tesis etmemiz gereken yerde de tesis eder duruma gelmiş oluruz; gün gelir söylem adamlığı devri bitmiş olur da "bizler" yönetiyor oluruz memleketi; yalnızca söylemde değil uygulamada delikanlı olanlar...
2A'yı gerçekten düstûr edinmiş "bizler"...
Adaleti ve Ahlâkı... -
@k-k Var olasın kardeşim benim. İnşallah gelecek o günler. Biz niyetimizi pak, amacımızı Hak kıldıktan ve her gün emeğimizi seferber ettikten sonra olmaması için bir sebep yoktur.
-
Aynen öyle amaç popüler olmak değil bencillik yapıp bilgileri kendimize saklamıyoruz bilgi vermekte ki amaç çalışmanızı ona göre ayarlayın teması var bu paylaşımlarda.
-
@paretowilfredo Hocam Allah razı olsun sizden ve sizlerden..bugün çok güzel bir haber verdiniz.İnşallah en yakın zamanda Allah hayalinizi hayatınız yapsın.
-
@paretowilfredo @can-mavi uzun zamandır giriş yapıp yorum yapmıyordum sadece okuyordum yazılanları bugün artık yazmalıyım dedim.Sizin gibi insanları bulmak zor o kadar kötü bencil bir toplum haline geldik ki sadece kendimizi düşünüyoruz fakat sizler farklısınız Allah razı olsun duyduğunuz en ufak bilgi dahi olsa bizlerle paylaşıyorsunuz şunu bilmenizi isterim sizi tanımayan bir kardeşiniz olarak dualarım sizinle Rabbim sizin gibi güzel insanları Ahirette de dünyada da en güzel mertebelere getirsin inş.
-
@k-33 amin kardesim , Allah razı olsun