Bir Kitap da Sen Al.
-
@kismetnasip hayır kırılmaz onu zaten ayrı sarıyolar yani kırılacak eşyaları
-
@nefiseok tamam hocam, aklimi çelen cok minnos kupalar var da kırılır mı soru işaretimdi
hiç öyle bir şey kargolamadığım için sorayım dedm.tamam çok teşekkürler içim rahatladı
-
@kismetnasip güzel düşünmüşsünüz hocam
-
DEĞERLİ DOSTLAR HEPİNİZE MERHABA. SABAH RONAHİ'NİN ABLASI ROJDA YAZDI. TEDAVİ İYİ GİDİYORMUŞ BU AYKİ IŞIN VE KEMOTERAPİSİ BİTMİŞ YARINDAN İTİBAREN EN ÇOK 1 HAFTA OLMAK ÜZERE EVE TABURCU VERİLMİŞ 1 HAFTADAN SONRA KASIM IŞIN VE KEMOTERPİSİ İÇİN TEKRAR HASTANEYE DÖNECEKLERMİŞ. BİZİM HEDİYE YOLLAMA İŞİMİZ BAŞLADIĞINDA RONAHİ KARDEŞİMİZ EVİNDE OLACAK YANİ. BU NEDENLE ADRESTE BİR DEĞİŞİKLİK YAPIYORUZ.
YENİ ADRES: ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ SEÇİM SOKAK ARMAĞAN APARTMANI 57/2 ALTINDAĞ/ANKARA/İSKİTLER
@sosyolog @maliyeciniz @1903bjk @guyan-gelmiş @bengidönüş @yldzkrc @nefiseok @Fabrizio @yyy @impressiveunit @levent_35 @cag317 @skryekndmr @kismetnasip @KöyünDelisi @MerveeK @memorist @atiba @krtdtl @guydemapusant @miranda @ozgur85 @Pozitif @hü-sbky @by123 @aycan @bombiksmoriGÖNDERME TARİHİMİZDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK 24 EKİM SALI ÖĞLEDEN ÖNCE KARGOYA VERİYORUZ
-
@Priss hocam kitaplar: Değirmenden mektuplar,dede korkut hikayeleri,Yıldız tozundan öyküler bir de kolyem var ekleme yaptığımda tekrardan haber edeceğim.
-
@merveek tamam dostum
-
Dostlarrrr
benim süslü cantam,icinde defterim tamam. Birde cok minnos bir kutu aldim.icim icime sigmiyor keske hemen sali olsa
️ Guzel bir bileklik bulamadim ama onuda ptesi bakcam. Resmini sizlerle paylasmak isterdim ama onu beceremiyorum:((
-
Pareto saolsun yardim etti, insallah fotoyu yukluyorumdur suan:) hadi ya bismillah:)
-
Aa yukleyebildim
hocam burdan da cok tesekkurlerimi sunayim hemencik
@paretowilfredo
-
@kismetnasip çanta çok tatlıymış ya güzel günlerde kullansın
-
@kismetnasip Eminim Ronahi çok mutlu olacak
-
@kismetnasip ucuna içimizden geçen ve Ronahi’ye güç verecek şeyler yazmayı da unutmayalım
-
@priss yazmazmiyim hocam, insallah yazacagim becerebildigim kadar
umarim mutlu gunlerde saglikla kullanir
-
@kismetnasip Allah sizden razı olsun
-
Dünyayı iyilik kurtaracak..
-
Hediye gönderen herkesten Allah razı olsun. Ben hediye gönderemiyorum ama bir gün Ankara'daki arkadaşlarla birlikte ziyaret etmeye gidersek hastaneye, seve seve katılırım.
-
@kismetnasip ya harikasın süper olmuş
-
@kilici onu da yapacağız. Hep beraber Ankara’daki dostlarla birlikte. Sadece Ronahi için değil onkolojide yatan her kardeşimiz abimiz ablamız için gideceğiz. İnşallah.
-
![0_1508617407699_0C759F3F-C78E-4F81-B68A-2B7233AC41D1.jpeg](Yükleniyor 100%)
-
@maliyeciniz
Cok mutlu oluyorum ona ulastigi ilk ani dusundukce tum hediyelerimizin