HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@falanfilan teşekkürler hocam .
-
Bankacılık ve finans konularına nereden çalışıyorsunuz arkadaşlar. Not bulamadım ama konu içerikleri para-bankaya benziyor oradan bakmak yeterli mi sizce
-
Arkadaslar sınav sonrası süreç ne kadar sürer acaba? sonucların açıklanması, mulakatlar, egitim mart sonunu bulur mu? Gecen sene girenlerden yardimci olabilecek var mi?
-
@y-oguz90 Şubat ortası işe başlanır bence
-
@y-oguz90 bankacılık ise baslatmada kamu kadar bekletmez subat sonu mart bası kazananlar baslar
-
@paretooptimal hocam bana gore bu faiz anuiteler falan ordan soru gelcek
-
@zenginmemur teşekkür ederim bakayım bir oralara
-
@muaccelalacaklı Geçen sene sınav 5 kasımda oldu.Sonuçlar yaklaşık bir ay sonra açıklandı.İstanbul'u kazananlar şubat sonu gibi başladı.
-
tecrübeli arkadaşlar ziraatin servis görevlisi sınav sorularıyla halkbankın soruları benzer mi?
-
@toranj hayır benzer değil. bu sınavı istanbul üni hazırlayacak. herşeye acık olun.
-
Arkadaşlar alan 50 gk_gy 30 yapsam tahmini mülakata hak kazanabilir miyim?ıngılzcem hiç Yok
-
@veliat34 totalde 65puan eder. Bana kalırsa iş görür ama bilinmez tabi
-
@zeyno5454 benzerse çözecektim o yüzden sordum.
-
@paaschegibiruh Emin misin hocam?zaten 40 tane gkgy 70 tane alan sorusu var.Sinavin toplam %90 ı buradan geliyor.30 gkgy,50 alan 65 nasil oluyor.Hesaplamayı neye gore yapiyorsunuz?
-
@luthor
1 GK-GY sorusu: 1 puan
1 Alan sorusu: 0.7 civarı
1 ingilizce sorusu:0.25 puan getiriyor. -
@meltemgüler hocam bu hesabın böyle olduğunu nerden biliyorsun?
-
@meltemgüler Alan gkgy den daha mı değersiz.Benim bildiğim ortalamaya en çok etki eden kısım alan.Bence bu puanlama hatalı olabilir hocam.
-
@iyimser16 Hocam tablodaki ağırlıklı puandan yola çıkarak bulunmuş bu puanlama.Ama bence bu şekilde değildir.Bu şekilde hesaplayınca 40 gkgy yapan 40 puan,40 alan yapan 28 puan alıyor.Alan çok değersizleşiyor.
-
Gygk nin ağırlığı %40, alan %50, ingilizce %10.
Gygk da 40 soru var 40/40=1
Alanda 70 soru var 50/70=0.7 küsür
İngilizce 40 soru var 10/40= 0.25Hesaplamayı yapanlar buradan yapıyor.
-
Standart sapma yoksa hesaplama bu şekilde olur kesin. Banka sınavı bu. Aman aman bir ayrıcalığı yok. Eğer olsaydı kaliteli bir sınav yapardı. Sadece iibfye yönelik alım da yok dikkat ederseniz.