HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Sistemde sonuçla ilgili bi bölüm bulamadımm
-
@bianconeri hocam esnetilse her il 50lerde olmaz mı ? Ankara 60 ile kapattı mesela.
-
Ankara bekledigimden cok dusuk kapatmis yoksa 2014e gore nerdeyse cok gerideyim ama sukurler olsun mulakattayim
-
@bianconeri Ben girsem esnetilmezdi kesin sansima.Basvururken o kadar dusundum ki acana esnetirler mi diye.Alandan hicbir sorunum yok cunku
-
@busus hocam uzmanlık ingilizce barajı esnetildi galiba. cunku sıtede alanın yarısını doğru cevaplandıranlar ve 50 puanın uzerınde olanlar yazmıslar
-
Benim de ortalama bu gelir dediğim puan geldi.
-
@eomer, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@lysippe04 gy-gk 25 doğru 15 yanlış alan 47 doğru 23 yanlış ing 11 doğru 29 yanlış
toplam puan 61.3
-
@bianconeri pek sanmıyorum ama olabilir hocam bilemiyorum.
-
@ceska Elazığ 'ın alım sayısı daha az ise olabilir yüksek kapatması normal bence Ankara'ya göre
-
@ceska uzmanlık için diyorum hocam. 50 ile kapatmış yanı ıngılızceyı dırek kaldırmışlar sankı .D
-
@luthor hocam ingilizceyi fule yakın yaptım benım ıcınde kotu oldu ama üzülmüyorum fazla mulakata kalmamda başarıydı
-
@raki Sitede sol üst kosedeki 3 çizgiye tıkladığınızda en altta yer alıyor sonuçlar
-
Allahıma şükür mülakattayım mülakata kalan arkadasları tebrik ederim kalamayanlara Rabbim daha iyisini nasip etsin tez vakitte
-
Ben biraz geç kaldım sonuça ve şu an girilmiyor siteye
-
arkadaşlarım kazanan arkadaşları tebrik ederim , mülakatlar ne zaman olur sizce? alan sorulur mu ? grup ve bireysel olmak üzere iki mülakat mı olur acaba?
-
İstanbul üniversitesi telefonu çalmıyor bile.. Halkbank üniveriste ile görüşün diyor..biz nasıl itiraz edecez
-
@pantheon1, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
İngilizce'den 10 tane yanlışım çıktı ama size yemin ederim ki maksimum 1 tane vardır o da belki. Sınavda hepsini bilerek, görerek hatta gülerek yaptım. 1 sene yurt dışında okudum. Uluslararası şirkette çalıştım. Yazıklar olsun böyle sisteme, bir ağız dolusu küfür edesim var da işte..!!!
hocam bende 35 beklerken 24 geldi ingilizceden
-
Sİteye girilmiyor, girdiğimiz zaman sonuçlar değişmiş olmaz umarım
-
kazanan arkadaşlara tebrikler, benim gibi olumsuz olanlara da daha hayırlıları nasip olsun diyelim.
-
bakanlar siteyi bıraksında bizde bakalım lütfen:)