HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@alinail Şener bey kim acaba
-
@ceska artık bende dediğine inanmaya başlıyorum. yoksa bu sürenin mantıklı bir acıklaması OLAMAZ!
-
@ilk banka sınavlarına hazırlık sayfalarında adminlik yapan kişi. Şener Babuşçu
-
İst üni okuyorsa normaldir arkadaşlar orada ilk sınav sonucu bekleyişim değil
-
niyet ettim eyledim Allah rızası için yarın da halkbank sınav sonuçlarını açıklamamaya :P. -Yönetim kurulu uykuya dalar
-
Yarın tam 1 ay bakalım sorularımızın yanıtını bulabilecekmıyın yarın
-
Ben sonuçların yarın açıklanacağını düşünüyorum arkadaşlar.
-
Geçen sene tam 32. gün olan çarşamba günü yanlış olan sonuçlar açıklanmıştı 33. gün sonuçlar düzeltilmiş erişime açılmıştı... yarın bu sürecin 32. günü hazır olun:)
-
@alinail kim ki bu şener bey çok gizemli bi kisilik benim icin su an
-
@spread, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Geçen sene tam 32. gün olan çarşamba günü yanlış olan sonuçlar açıklanmıştı 33. gün sonuçlar düzeltilmiş erişime açılmıştı... yarın bu sürecin 32. günü hazır olun:)
Yanlış açıklamak ne demek ya nasıl bi işin içindeyiz Allah sabırlar versin tüm bekleyişte olanlara
-
@alinail kim ki bu şener bey çok gizemli bi kisilik benim icin su an
-
@spread neyseki yanlislik yapıldı da o faslı atlattık
-
@adam-smith var mı hocam manisa yazıp 60 üstü bekleyen üzüleyim biraz: (
-
Ya benim gibi var mi acaba. Ne güzel 60 üstü gelir falan diyebiliosunuz. Ben diyorum 53, 58 ya da 63 falan da olabilir.çok garip..kendimden şüphe etmem gerek galiba. Dilerim en hayırlısı olsun.
-
Allah kimseyi bankada calismak isteyebilecek kadar issiz birakmasin.
-
@byteks1 şu an 3 olduk hocam
-
@mağdurum Okulda hocalar banka en son tercihiniz olsun derdi. Daha hiç başlamadan en son tercihimiz için günlerce dua eder olduk hemde kpss de 80+ puanlarımız olmasına rağmen.
Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
-
Şener’in kitabını alıp çalışmıştım bende
-
kpss de puanı 80+ olanlar halkbank sınavının alan kısmını yorumlayabilirler mi rica etsem?
-
@ddguy, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@byteks1 şu an 3 olduk hocam
Valla Isparta içinden 3 kişiysek şansımız bir hayli fazlalaşır nasip inşallah öyleyizdir