2018 Guy Alımı
-
@seramikçi dediğinz gb başka sebepleri seçim şu bu bilemeyiz hani ama en azından bir başka grubun işe başlamamış olması hele ki önceki alımlar zaten senede 2 kere,ilan gelmemesi için sebep değil.Ama son 2 senedir eskisi gb değil hiçbir şey.
-
@duryy kardeş yapma ya sen 2450 ile korkuyorsan millet ne yapsın
-
@balans-etkisi yalnız değilsin aynı dileklerde bir ordu var kardeş
-
@hamzaömerhalid ilan gelmeden derste çalışılmıyor yılların birikmiş mental yorgunluğu var sanırım
-
@balans-etkisi aynen bende de aynı sıkıntı var 2 aydır toplayamadım.
-
MALİYE bakanı pazartesi günü bi sürprizim var demiş muhtemelen bütçede maliyede olumlu bi gidişat var acaba bizim alımları da olumlu etkiler mi
-
Arkadaşlar geçen sene bakan ilan gelmeden 20 gün önce 2 bin kişi alacağız dedi sonra ilan geldi bu her sene böyle olan birşey mi yoksa hiç söz konusu değilkende gelebilir mi
-
@gmzankr066 ne zaman demiş hocam bunu kime demiş
-
@lamıcimiyok az önce haberlerde izledim hocam Google’da vardır mutlaka
-
@walrass06 hocam benim bildiğim mehmet şimşek döneminde ilanlar belli dönemlerde kendiliğinden geliyordu ne olduysa bu bakan döneminde oldu normalde mehmet şimşek doneminde kasim aralık gibi ilan gelmişti
-
Aynen bende gördüm 1000 kişilik alım tarihi ile uyuyor inşallah 1000 gelmez.
-
@gmzankr066 herşey bu kadar olumlu taşerona bile kadro çıktı bize hala gelmemesi çok tuhaf. Ülkenin üvey evlatları gibiyiz yemin ederim
-
@meç devletin mali disiplini hakkında olan olumlu gelişmeleri söylicek. Habern içeriğinden bu çıkıyor. Dönem başında kamu maliyesine laf edenlere karşı cevap verilecek tarzında bir süpriz olucak. Çıkacak büyüdük geliştik açık azaldı vs.. tarzında şeyler söylicek tahminimce
-
Arkadaşlar mrb. Şöyle bi foruma bakayım dedim de geçen sene bu zamanlar ben de ilan gelsin diye bekliyordum şimdi ise 2 haftadır göreve başladım çok şükür. Çekilen tüm stres sıkıntılarınızın karşılığını alacaksınız Allah’ın izniyle. Bu anları gülümseyerek hatırlayacaksınız. ️Allah yardımcınız olsun.
-
@lamıcimiyok bence her sene biraz daha erkene çekecekler alımı yine kasım aralığa denk getirecekler. Darbeden sonra Mayıs oldu bu sene biraz daha erkene alırlar gibime geliyor
-
@walrass06 Genel olarak baktığında korkmuyorum tabi ki hocam yanlış anladın. Talihsizlikten korkuyorum. Sonuçta geçen yılda 82 ile Antalyaya giremeyen insanlar oldu.
-
@hamzaömerhalid inşallah erken gelsin ilan
-
arkadaşlar bana kızmayın ama 5700 sıralamam var halkbank servis görevlisi mülakata kaldım sizce ne yapmak daha mantıklı olur var mı tecrübeli bir arkadaşımız ?
-
@okunoku ben de aynı durumdayım sıralamam 5600 lerde ikisini de deneyeceğiz sonuçta mülakatı kazanacağımız kesin değil
-
Kaç puan yaptınız arkadaşlar halk bankası sınavında