2018 Guy Alımı
-
Hocam en iyisi yeni bir başlık aç @pareto_wilfredo hocam başlığı en üstte sabitlesin acele etmeyelim 1 hafta bekleyelim
-
@meç netleşince Facebook u olan biri oraya iletsin
-
@walrass06 kardeş bir haftaya ilan da gelebilir canmavi kardeşin duyumu haya geçerli sonuçta. İlan gelmeden sayıya etki etmeliyiz. Ama pareto reis dediğin gibi yapabilir. Hatta her burada her sayfada paylaşılada bilir
-
Tüm ibf lileri kapsayan ve ibf kadrolarının 1 den fazla meslek olarak belirtildiği bir metin daha iyi olur benim görüşüm. Örneğin sadece guy değil muy dguy mhuy duy vmy sayıştay gibi
-
- Etkinliğimizi 23/24/25OCAKTA yapalım.
- Twitterdaki gibi geç kalma durumu olmayacaktır.
- Sayın Bakanın politikasında Twitter ile değişiklik yapılamaz emin olalım.
- Sayfa sahiplerinden ricamız mektup gönderimi sonrası CİMERin geri bildirimle verdiği numaraları sadece!! o numaraları paylaşacağımız muhabbet etmeyeceğimiz bir başlık açmalı
- herkes gönderdiği numarayı buraya yazmalı ki """kimse göndermiyor, kimse yapmadı """hissine kapınılmasın.kar topu büyüsün.
- metine öneri yazmayalım.değiştirerek altına sizlerce yeni halini yazalım.haftasonu netleştirelim
-
Bir avuç sağlık laborantlarının bile sesi bizden fazla çıkıyor. İİBFliler bazı şeyleri kabullenmiş.
-
@sirius kardeşlerim herkes istediği kadroyu alıyorsa biz de alabiliriz.Artık bu tür yorumlar yapmayalım.
Durumumuz belli ancak havaya hükmedelim .Ayrıca Gazete ilanı gibi şeyler çok saçma dediğim gibi polita belli -
Cevap yazandan çok daha fazlası okuyor
Çok daha fazlası katılacak.
Sayfada inşaat reklamlarını kapatmaya çalışıp okuyan binlerce kişi var. -
@hamzaömerhalid hocam bi haftaya gelcek ilana etki edemeyiz değişmez daha
-
@maxmin hocam şimdi sadece guy ve mhuy yeterli
-
@walrass06 hemen bugün yarın 1 ay'a hepsi gelsin değil, 2018 kpss öncesi gelsin şeklinde bir metin olarak kast ettim kardeşim
-
Böyle böyle ciddi adımlar atılmalı arkadaşlar yoksa bu gidiş nereye biz sadece sınav istiyoruz gecen yildan biliyorum ogretmenlerin mektup göndermesi çok etkili olmuştu
-
Bu mektup işi güzel hayırlı olacak inşaallah bianda kaç tane cevap vermek zorunda kalacaklar mecbur dikkat çekmiş olacağız
-
@jamiryoo sgk yönetmelikte değişiklik yaptı mülakatlar bittikten sonra 30 gün içinde açıklanması gerektiğine dair bunuda baanlığa bildirdi denidliyor bu yüzden en geç 28 ocakta açıklanması gerekiyormuş söylem böyle . Ama bırakın guy ilanı gelsin sgk mülakat sonuçları guy il tercihlerinden 1 gün önce bile açıklansa olur illaki sgk vmy mülakatlarının açıklanıpta ilanın gelmesine gerek yok böylece zaman kazanmış oluruz
-
arkadaşlar sessiz takip ediyorum mektup işi gayet mantıklı metni belirleyelim ve yollayalım. hatta sayı çok olsun diye yakın arkadaşlarınız vs. de yollasın . mektuplar okunuyor belli sayıdaki mektubun dikkat çekmemesi imkansız. bakanın bizi zerre umursamadığına eminim
-
@toranj geçen sene anne baba kardeşim amca adına da göndermiştik bir kişi 4-5 mektup göndermişti
-
@toranj benim de aklıma geldi acaba daha ortak bir dilde yazılabilir mi. Annemden babamdan da atardım diye düşündüm
-
Arkadaşlar burayı önceki gibi sık takip edemiyorum. Anladığım kadarıyla Cimer’e mail atılacak. İçeriğine baktım da acaba sınav sisteminin o hep konuşulan içeriğe döndürülmesini de talep etsek çok şey mi istemiş oluruz . Yani 70 i geçen 10000 kişiyi yazılı sınava alıp il tercihlerinin yazılı Sınav sonrasına bırakıldığı bir sistem konuşuluyordu ya. Ona bir değinilse nasıl olur sizce? Çünkü hali hazırdaki sistem herkesin belini büküyor. İl puanlarının belli olmaması can sıkıyor ne yazık ki
-
@mbguy haklısınız hocam bende size katılıyor um.
-
@mbguy kesinlikle hocam . yazılı sınav sonrasında tercih hakkımız olsun mesela 10 şehir . kpss ve yazılı puanımız sonucunda o illerden birine şayet puanımız yetiyosa girelim . daha sonra da mülakat aşaması . Yani olması gereken bu diye düşünüyorum. Eminim çoğu kişi de böyle düşünüyordur.