2018 Guy Alımı
-
@meç haklısınız size karşı tepki göstermek değil niyetim. Bende Sayıştay gibi bir kurumdan elendim . Burası oldu diye SGK dan da olumlu sonuç alamadım. Nasip diyoruz bizde.
-
@birumut sevindim açıkcası böyle bir duruma. Görevinizde başarılar dilerim allah bize de nasip eder inşallah
-
@birumut amin inşallah hepimizin gönlünde yatan yerler olur inşallah.
-
@meç olmuyor hocam vardır ama mesela 2000lik alımda 50 kisi vardır maksimum.Bizimki sanssız bir sürece geldi maalesef.Ama bir dönem mezunları cok sansli olabilir.Ayni 2013teki gibi ilan patlaması olacak.Ama bizlerin yaşı ilerlediği icin buruk sevincleride yasayabiliriz onden bn söyleyim
-
@zenginmemur banada böyle alımlar çok geç gelmeye devam ettikçe torpil işleri artacakmış gibi geliyor Allah hakkıyla girenlerden eylesin bizleri
-
Ben anlamiyorum..
IDARI HAKIMLIKTEN ELENDIM
Sayistay mulakatindan ELENDIM
Halkbank mufettislik ELENDIM
SGK ELENDIM
IL GOC GECEN SENE ELENDIM
GUY PUANIM 100 IDI ELENDIM
Bundan onceki senelerde 3 defa Gardiyanliktan ELENDIM.
1 DEFA POMEM DEN ELENDIM.
istikrarli sekilde eleniyorum.
SIRADA eger puanim yeterse gumruk muhafaza var. Ondan da ELENECEGIM.
Simdi ben napim arkadaslar ben daha ne yapayim. hayata kustum -
Arkadasimizi yalancı çıkarmak için demiyorum ama , alım yapmanın eğitimle çok alakası yok..
Tamamen kendi insiyatlerine kalmış bir şey. İsterse 5 dk sonra hadi ilanı verelim deyip verebilirler. Eğitim ve çok alakası yok ki , hangi yıl hatırlamıyorum 2015 di galiba , mülakat sonuçlarını açıklayip 1 ay sonra falan yeni ilan gelmişti. Dediğim gibi arkadaşımız öyle duymuş , onu tenzih etmek için söylemiyorum -
@gannicus yani evet çok alakası yok gibi geliyor ama öyle birşey ki sadece tek briseyle uğraşıyorlar ikinci birşeyi yük gibi görüyorlar. Mesela kurum içi sınavların sonuçları aciklansin mualakat sonucu da açıklanır gibi duyumları bizde atama sürecinde filan duyuyorduk halbuki ne alakası var filan diyorduk. Bende anlamıyorum. Keyfiyet meselesi sanırım. İnşallah öyle olmaz biz çok uzun bekledik bu promosyon o kadar uzamaz inşallah
-
@sinek Allah yardımcın olsun hocam
-
@birumut hiç zannetmiyorum eğitimle ilanın alakası olduğunu zaten bir ilan gelmesi sınavı mülakatı işe başlaması nerden baksan 8-9 ay'ı var
-
@gannicus aynen egitimle pek alakasi yok. 2014 galiba cift alim vardı.. bize bugün sınav yapsalar bu sinavin mulakati en az kasim aralik gibi olur ki zaten o zamana da eğitimler yavas yavas sonlanmis olur. Herseyden ziyade eğitimin bir amaci yok guy da baslayanlarin cogu eğitimsiz kac aydır is görüyo..
-
Arkadaşı tenzih ediyorum görüşüne,duyumuna saygım var.Burada son 1,5 ayda pareto'dan tutun ablası guy olan arkadaş,tanıdığı olanlar,eğitimde arkadaşı olan ve dün Haziran'da gelişme olabilir diyen sitenin sahibine kadar..Hepsinin özetinden çıkan ortak sonuç hazırlık var ama kpss öncesine yetiştirmeye çalışıyorlar.
-
Eğitimle alımın alakası olduğunu düşünmüyorum. Geçen yıl biz sözlü mülakata girdiğimizde eğitimde olan kişiler vardı. Tamamen Maliye bakanına bağlı bir durum alım yapalım derse bu iş olur. Birde şöyle bir durum var kadrolu memuriyet tamamen kaldırılmak isteniyor. Sözleşmeli Guy ilanı gelirse şaşırmayın derim.
-
@fernando-reges bence olay hazırlıktan sahay otesi. Söyle ki bana kalırsa ilan metni falan hazır. Sadece tarih imza kısımları boş. Hadi verelim ilani deyince tarihi imzayı atıp verecekler direk. Ama bu kararı ne zaman verirler , 1 hafta sonra mı , 3 ay sonra mı onu bilemeyiz
-
@birumut sanmıyorum bu sebepten olacağını 2015 e kadar bir alımın kesin listeleri açıklandıktan, 10-15 gün sonra diğer ilan alıma çıkardı. Bırakın eğitimin bitmesini kazananlar henüz çalışmaya başlamadan gelirdi ilan ne olduysa bakan değişikliğinden sonra oldu bıçak gibi kesildi her şey.
-
Yarın Akp seçim beyannamesini açıklayacak. Vaadlerini sıralayacak. Şahsen ondan sonra Naci Ağbal 'in da bir açıklama yapmasını bekliyorum. ( Duyum değil )En kotu birkaç gün içinde. Zaten yine birşey soylemezse sanırsam bizim için umutlar yavaş yavaş tükenir.
-
arkadaslar bende 4 yıldır maalesef bu surecte kaybettım 1 yıl fabrıkada kdv ıadesınde calıstım ama guy ılanı gelınce cıktım mulakattanda elendım sonrra sımdı sınava yıne 60 gun var yıne benzer bır ıs ılanı var yukarı tukursem bıyık asagı tukursem sakal 2016 guzel bır puan alır bırakırım dıyodum sımdı baya sasırdım halkbankta yuzume gulmedı zaten bnımde Hayırlısı hakkımızda ıns her dıbın bır zırvesı olur da sans yuzumuze guler su forumda kı samımı yorumları dertlesmeyı ınsan bazen aılesınde bulamıyor
-
-
Şimdi ki aklım olsa yemin ediyorum KPSS A grubuna bulaşmazdım. Gidip bir serbest mali müşavirin yanında ücret almadan dahi 6 ay 1 yıl çalışır işi öğrenirdim. Bir yandan SMMM ye girip belgemi alırdım. Hiç yoktan gidip bir şirketin muhasebe biriminde çalışıp 3 4 bin TL maaş alarak hayatımı kurardım. Masa başında ders çalışmaktan yaşlandık artık yeminle lanet gelsin KPSS ine de Alanına da çok sıkıldım artık. Herşeyden sıkıldım dert anlatmaktanda sıkıldım insanlara ders çalışmaktanda.
-
@asyasy halâ yapabilirsin bunu. çok geç değil. kpss birikimle sgs’yi kazanmak mümkün. 3. girişimde kazandım ben yarım yamalak bilgilerimle