"Guy için şubatta 1500-2000 kişilik alım yapılacak"
-
@baumol Aksine kayip olarak goruyorum. Umut tuccarligi yapan yaltakcilara itibar edilmesin diyorum. Yeter memleketimin insaninin aldatildigi diyorum. Su an icin verilmesi gereken en guzel tavsiye guy olmayacakmis gibi kpss ye odaklanmaktir. Ilan gelirse ne ala. Ancak bu tip umut simsarligi yapanlar kpss surecinin en onemli sureci olan kasim-subat donemini heba ediyorlar.
Ithamlarina gelince arkadasim tanimadigin insanlarin nelerden keyif aldigini sorgulamak buralarda soz sahibi olan sizin gibi insanlara yakismiyor. Keyif aldigim yegane sey bu memleketin insaninin bir tebessumudur. Ve inaniyorum ki ortak gayemiz ve paydamiz da budur. Birbirimizi yargilamak yerine akilci yorumlara katilmasak dahi saygi duymak muhimdir. -
@kaimoğlan Yapilan son guy sinavinin bana degil kpss ye calisir gibi calis mesaji hala zihinlerde iken baska argumanlar sunup zihinleri daha fazla karistirmak istemiyorum.
-
Sayın @paretowilffredo ve sayın @Antimülakat bu konuda bi bilginiz varsa açıklar mısınız? Yoksa burdaki arkadaşlar birbirine girecekler.Gerçeklik payı var mı?
-
@ertuğrulbey Dostum net duyumum olan her konuda paylaşımımızı yapıyoruz. İki sene evvel guy'da nokta atış yakaladık. Geçtiğimiz sene duyumumuzdan, öngördüğümüzden 5 ay sonra oldu sınav. O nedenle Maliye Bakanlığı konusunda ben artık çok duyuma itibar etmiyorum. Kendi duyduklarım dahil. 10 haber alıyorum en fazla birini yayımlıyorum. O nedenle temkinliyim dostum.
-
@paretowilfredo hocam teşekkür ettim.
-
guy sınavı sadece imece ile halledilemeyebilir, ben bakmamıştım ama bakanlar o zaman sınavın daha özgün sorulardan oluştuğunu yazdılar. Ben Vergi Müfettişliği çalışrken (klasik ve konu) o da aradan çıktı. Ben test çözmek gereksiz demiyorum ama KPSS çalışır gibi çalışırsanız bence de daha iyi sonuç elde edersiniz.
-
@ozgur85 şu an dikkat ettim bende o anlamı çıkartıyorum
-
@impressiveunit haklısın sorular tamamen özgündü biraz farklı oldu sınav
-
Duyumu yazan kpss kitabı yazarıysa inanmayın.
-
Maliye Bakanı değişmediği sürece bu türden duyumları yayımlamak büyük risk. Ben bu kadar kısa sürede yeni sınav geleceğini düşünmüyorum.
-
Hocanın kendisini tanımıyorum ama , yazdığını geçen aksam duymuştuk farklı bir yerden daha farklı bir şekilde. Defterdarlıkta duymuştuk , guy ile birlikte ya da guydan az daha önce diye. Eğer yakın zamanda defterdarlık gelirse doğrudur. Maliye den bu ay bi ilan çıkabilir galiba
-
Boyle bi duyum bende bi sure once almistim gruptada paylastim bikac kiside ayni sekilde bi durum oldugunu paylasmisti zaten simdi ust uste gelince dogrular gibi oluyo onun icin hazir olmakta fayda var. zaten eski sureclere baktiginizda bu is boyle yuruyo mesela 2015 sonbahar ilani onceki mulakat sonuclarindan 2 3 hafta sonra gelmisti hatirlarsaniz. Normal sureci bu yani gecen seneki kurak donem bizi buyuk umutsuzluga itmis inanmiyoruz hicbiseye. 2019 secimini bekliyolar diyen bile oldu. Malum darbe sureci yuzunden gecen sene o kadar bekledik bence sinavlara hazrlikli olmakta fayda var
-
@slytherin defterdarlığa odaklandım ben , yakın zamanda defterdarlık gelirse , guy muhabbeti de doğrudur o zaman sanki
-
@gannicus hocam bunlarin isi belli olmaz ilk guyda verebilir biyerden bi baslasinlar da gerisi gelir
-
@antimülakat, içinde söyledi: "Guy için şubatta 1500-2000 kişilik alım yapılacak"
Maliye Bakanı değişmediği sürece bu türden duyumları yayımlamak büyük risk. Ben bu kadar kısa sürede yeni sınav geleceğini düşünmüyorum.
Katiliyorum Naci Agbal olduğu sürece kestirilmez bi süreç gecen seneki ilan da referandum etkili oldu zaten
-
@slytherin gib işi belli olmuyor hocam , sloganları artık bir gece ansızın gelebilirim olmalı
-
@köyündelisi tanıyamadım ?
-
@guyan-gelmiş Hocam hiç bir hoca sesini çıkarmazken İİBF için oradan oraya koşturmuş,destek olmuş biri kendisi.Bence doğru olabilir.Doğru olmasa da elbette çalışmaya devam etmek gerek
-
@köyün-ağası ağam köyde senden habersiz ne işler dönir :)@KöyünDelisi
-
@köyün-ağası Bizimki üstü açık köy