"Guy için şubatta 1500-2000 kişilik alım yapılacak"
-
@hasansss bize gelen yok maalesef. Mhuy için bir araştırma yapmaya çalışıyoruz ama guy için şimdilik bir netlik yok.
-
Mhuy için içimizi rahatlatıcak haberler bekliyoruz. İlginiz için teşekkürler @antimülakat
-
Profile biraz bakınca kolpa kelimesi beliriyor
-
@antimülakat hocam diyelim ki 2018 den once guy alima cikti.acaba sistem degisir mi tek il tercihi degilde malihizmet uz.gibu 10 kati seklinde hayal mi olur ki hocam bi ara bu konuyla ilgili bayagi soylenti cikmisti
-
@guyan-gelmiş En cok merak edilen sorunun cevabı bu sanırım, 15900 sıralama 2000 kişi onumde gıttı ve yaklaşık 500 kişi de başka kurumlara gittik desek gelme ihtimali olabilir mi olabilir diye düşünmüyor değilim. Olabilir mi ki ?
-
@kamuguy evet değişiklik olacağı yönünde epey bir kıyamet kopmuştu ama değişiklik olmadı.
-
İstanbul kaç bin sıralama ile kapattı acaba en son alımda
-
@meç 17 bin. Belki daha fazla
-
@kpremsesi olabilir tabi hocam.gecen seneki alim kitligina ragmen en dusuk kapatan istanbul ilinin kapanis puani 76 ve bu puana karsilik gelen siralama ise 17 bindi..
Simdiyse hem 2000 kisi guy oldu sgk vmy mulakatlari ile giden olacak vs..
Yani sansiniz var dogru il secimiyle. -
Istanbulun acacagini bilemiyiruz ki dostlar
-
@zenginmemur hocam peki alım olursa sizce hangi puan türünden alım olur.?
-
ilk önce sistem değişsin asıl mağduriyet orda oluyor sonra ilan gelsin...
-
@mirza p48
-
Bu duyumun gerçekliğiyle ilgili bir araştırma yapıldı mı acaba
-
@olamazmıolabilir inşallah.
-
@james-buchanan Hocam ne yaptın ya kalbim çarptı ilan gelecek diye sonuç hüsran
-
Her yıl kpss den sonra özellikle kurslar ve bazı troller bu tarz haberleri yayıyorlar.
Sürekli haftaya kesin, gelecek aya yüzde yüz diyerek insanların duygularıyla oynuyorlar.
Size tavsiyem duyumlara kulak asmamanız, heyecanı da yitirmeyip çalışmayı bırakmamanızdır arkadaşlar. Eninde sonunda sınav gelecek, geldiğinde hazır olun yeter. -
@mbguy yalanı ifşa ettim.
-
@James-Buchanan @mbguy. Peki benim tüm yazışmaları tarihe dikkat etmeden yeni yazılmış gibi heycanla okumam, tek tek yorumlari begenmem. Ustelik guy mulakatini beklerken bunu yapmam. Sanki bu guydan da elencekmisim gibi Subattaki alim duyumuna sevinmem. Kabullenilmiş çaresizlik mi oluyor bu
-
@keciburcu bende 2 kez elendim malesef. inadına gircem.