GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@orhangencebay sağlık olsun hocam kyk ve sgm de geçersin umarım
-
Ben bu sınava başvurdum babamın rahatsızlığından dolayi sınava giremedim hakkını yediğim arkadaşlardan Özür dilerim giremeyen arkadaşlar haklarını helal etsin
-
@sylmz Ne hakkı canım kardeşim. Alnının akıyla almışsın puanını başvurmuşsun. Kimseyi ilgilendirmez
-
@sylmz çok geçmiş olsun
-
@Buhara @genclerbirlikli çok saolun arkadaşlar
-
@genclerbirlikli ben itiraz ettim bir soruya. Dün Teftiş kurulunu arayıp itirazların sonucu nasıl bildirilecek duyurulardan mı takip edelim diye sordum görüştüğüm beyefendi dilekçeleriniz Gazisem'e gönderiliyor orada değerlendiriliyor size birebir dönüş yapılacak sonuçla ilgili dedi. Birebir dönüş dediği nasıl olur acaba?
-
@genclerbirlikli bu arada itiraz sonuçları 25.12 ye kadar sanırım
-
@zyn1308 birebir dediği büyük ihtimal mail atarlar. 25 ine kadar mi sonuçlanacakmış itirazlar
-
@genclerbirlikli ben 25 ine geliyor diye düşündüm de bu cuma sanırım son
-
@zyn1308 hocam liste ne zaman açıklanır minvalinde bir soru sordunuz mu? Ona göre biz arayıp bir soralım
-
@satrab yok hayır sormadım malesef isterseniz siz bir arayın cok yardımcı oluyorlar zaten
-
@zyn1308 yarın itiraz cevaplama için son ise pazartesi bir arayalım hocam
-
@satrab tamam itirazın sonucunuda sizlerle paylaşırım bana bildirilince
-
Bu arada başka itiraz eden arkadaşlarda olmuş itirazları bildirirseniz sevinirim bizde ona göre bakalım doğru cevaplarımıza
-
Sınava katılan adayların A Kitapçığı 44, 53, 64, 71 ve 77 (B Kitapçığı 27, 39, 76, 73 ve 72) nci sorulara ilişkin itirazlarının Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından değerlendirilmesi sonucunda “A Kitapçığı 64 (B Kitapçığı 76) ncı sorunun doğru cevabının seçenekler arasında olmaması nedeniyle sorunun iptaline, diğer sorulara ilişkin itirazların yerinde olmadığına” karar verilmiş olup iptal edilen soru tüm adaylar için doğru kabul edilmiştir.
Duyurulur.
Muhasebedeki ortalama maliyet sorusu iptal olmuş dostlar.
-
-
@tuntirikos o soruya neden itiraz edilmişti? Takip edemedim kusura bakmayın. Niçin soru iptal edildi ?
-
Rekabet kurumu ve kamu gözetimini kazanan arkadaşlardan, gsbyi düşünmeyenleden ricamız, sonuçlar açıklanmadan feragat etmeleri, 70 üzeri düşük netlerle bekleyen arkadaşlar için bir umut olabilirler...
-
@nilayfb Tabloda rakamsal değerlerin yanlış verilmesiydi hocam, 5000x35 175.000 yerine 170.500 olarak hesaplanmıştı.
-
@tuntirikos anladım hocam teşekkür ederim.