22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@otuzyılsavaşı Benim de iyiydi hocam bekleyelim bakalım artık sonuçları
-
@secret aynen kardesim iste ondan dolayi dereyi gormeden pacalari sivamamak gerekir. Osym bu ulkenin en garip kurumudur. Her aday sinava girmeden once yuksek netler yapmayi hedefler umut eder sinava girersin yuksek netler yaparsin ama osym agiz tadiyla sevindirmez seni dur bakalim cancagazim bu sene kolay sordum herkes yapti nanik nanik der ve baslarsin ince hesaplara siralamaydi puandi suydu buydu. Hatta oyle bir noktaya getirirki osym seni ulan keske zor sorsaydida bukadar iyi netler yapmasaydim dedirtir. Anlayacagin kardesim osym ile dans etmeye gelmiyor
-
@lion 3 yıldır kpss ile uğraşıyorum. İlk defa o kadar rahat girdim ki sınava galiba ondan mı ne bu sene önce ki 2 senemden daha iyiydi. insan alışınca monotonlaşıyor. Gamsız gamsız çözdüm soruları. En azından bu defa sorulara saldırmadım illa ki yanlışım var ama bilgilerimi ölçtüm işaretledim. Ösym ile dans etmek için en az 2 yıl harcamak gerekiyor inşallah bu defa ösym nin ayağına basmam da atanırım. Artık mülakattan elenmek istemiyorum herkese başarılar.
-
@secret insaALLAH kardesim gonlune gore hakkimda hayirlisi olsun.
-
Şimdi kimse önemli olan sıralama falan demesin guy sınavında adam senin sıralaman kaç demiyor puanın kaç diyor 2017 de sıralama tamam önemliydi ama artık 2017 de 80 puan altı alıp 2018 de sınava girmeyen biri için 2017 puanını çöpe atsın diyebiliriz.
-
Sınav zor mu kolay mı tartışmasına girmicem arkadaşlar. Bu sene sınava girmedim. Girmediğime pişman oldum çünkü şu ana kadar 100 ün altında net yapan yok. Adam 123 net bekliyorum diyor ilk 1000 e girer miyim diye soruyor:)) gerçekten sadece gülüp geçiyorum. Evet muhakkkak 2017 den biraz dah yüksek yapacak herkes ama bu 1 ya da 1 bucuk puabı geçmeyecek. Ve şunu da belirteyim her sınavdan sonra sınav kolay gelir ta ki sonuçlar açıklanınca. Herkesim yüksek alması herkesim yüksek puan alması anlamına da gelmiyor bunu bilmenizi tavsiye ederim. Geçen yıl 130 net 100 puan aldığında 100 nete 89 puam geldi. Bu sene 150 net 100 puan yaparsa 89 puan ancak atıyorum 115 netle gelecek bunun farkına da varın
-
@frustration biraz once 120 li netle ilk 1000 girer miyim sorusunu gorunce bende cok sasirdim ayrica girmezsiniz diyeni gorunce daha cok sasirdim hayretler icindeyim:) Kpss degil sampiyonlar ligi 90 almak artik hayal bu denilene gore:)
-
sınav zorluk derecesi göreceli.
benim 3.girişim haliyle bana çok zor gelmedi.
ama şu kadar net bekliyorum da diyemem belli olmaz bu işler.
hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
yalnız bişey dikkatimi çekti.benim sınıfımda neredeyse tüm oturumlarda sınıfın yüzde 60 ı uyuyordu...
önce ilk oturuma yordum(malum çeko kamu vs..)
sonra baktım millet cidden uğraşmadı...istatistikte sürenin dolmasını beklerken mülletin optikleri inceledim.çok az işsaretlenmişti muhasebede...
aynı fakultenin başka sınıfında giren arkadaşımın da sınıfı öyleymiş..
ilgimi çekti bu durum. -
@marjinalfaydali onu ben de anlamiyorum . Bizde de vardi uyuyanlar önemli oturumlarda ustelik. Yahu kardesim git evinde uyu niye böyle işler yapiyosun yazik günah .
-
@shady1 ben de denk gelirdim ama bu kez sayı bayağı fazla geldi gözüme.
hatta gözetmenlerin de dikkatini çekti arada birbirlerine gösterdiler kaşla gözle -
@marjinalfaydali cumartesi öğleden sonraki oturumda siniftakilerden biri diğer 2 dersi çözmesine rağmen maliyeyi tamamen boş bırakıp kitapçığı doldurduğu gibi verip zamanın bitmesini bekledi. İki adayın konuşmasında da birisi "ben yarınki oturuma başvurmadım muhasebeyi bilmiyorum" dedi. Yani bir kpss a grubu adayı muhasebe yapabiliyorsa sırtı yere gelmez. Hem muhasebe bilip hem de yds'den en az 70 alıyorsa en geç iki seneye bir kuruma girer...
-
@marjinalfaydali bugün arkadaşımla geçen konuşma şu
nasıldı ?
kolaydı ya.
kaç net çıkar
17-18filan zaten 25 tane işaretledim
-
Geçen yıl hukuktan 12, Muhasebeden 10, Maliyeden 28 İktisattan 18 , gkgy 85 net yapmıştım p48 77 gelmişti. Şimdi alandan 100 net yapmış adama 82 geliyor diyorlar, çok acayip
Kolay mevzuuna gelince, iki yıldır giriyorum sınava geçen yıl da maliye çok kolaydı. Anladığım kadarıyla her yıl bir alan diğerlerine göre göreceli olarak kolay oluyor.
-
@2iki adam soruların %40ını görememiş bile iyiydi kolaydı dedi
helal olsun dedim. -
@odtüsbky hocam katiliyorum ancak yds olayi artik farkli sekilde geliyo.
-
@2iki hocam sınav başarı beklentisi kişiye göre değişiyor ,kimisine göre 17 18 net iyiyken kimisi 25 in üstüne çıkmadıkça iyi görmüyor.
tamamen göreceli. -
@odtüsbky anlamadığım,o muhasebe oturumuna girmeyen arkadaş,puanlarının hesaplanmayacağını bilmiyor mu.? çok garip gerçekten.
bununla birlikte yds m yok lakin bu bence nasip işi.3 yıldır kpss sürecindeyim,muhasebemde iyi..ama mülakatlardan yana yüzüm gülmüyor.inşallah artık bi yer olur... -
Sorular hala açıklanmadı.
-
Sorular açıklandı
Gk gy 42 net
27.5 iktisat
29.25 hukuk
28.50 maliye
29.5 muhasebe
p48 kaç gelir bir tahmininiz var mı arkadaşlar -
@manu1905 80 ustu gelir