2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
mustafa apaydın twit attı. e devletten alınan mezuniyet belgesi de kabul ediliyor.
-
@maxmin hocam, yaklaşık üç ay önce iş teftiş 3 puan türünden aldığı halde 88,6 ile kapattı. Bu sınavda 2 puan türü var ve bu üç aylık sürede yüksek puanlı arkadaşlardan kazananlar olmuştur. Söyle bir durum da var tabi o klasikti bu ise test
-
Sinav konuları hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar.
-
@memnun-kaygısız sınav ilanı neden bu denli üstü kapalı yayınlanmış anlam veremiyorum, konular adam akıllı belli değil son dakika süprizi yemek içten bile değil
-
@sirius test derken o konu askıya alındı kardeşim ÖSYM değil kurum yapacak ve klasik olacak diye biliyorum tabi gene değişmedi ise
-
@beşiktaş1903 Hocam sınav ilanında test olacağı yazıyor.
-
@black, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@aroma arayarak biraz zor ama teftiş başkanına bir tweet atarsanız kendisi bu gibi durumlarda yardımcı oluyor. Geçen sene okulun onayladığı kabul edilmiyordu kendisine tweet atılarak durumdan haberdar edildi ve okulun onayladığı kabul edilmeye başlandı. E-devletdekinin de kabul edilmemesi için bir sebep yok
@sbuiky, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
#SGK #Müfettiş Yardımcılığı Giriş #Sınavı başvurularında, @ekapi (e-devlet) üzerinden alınan, orkodlu ve kod numaralı diploma veya bitirme belgesini kabul etme kararı aldık. Adaylar, üç büyük ilimizdeki grup başkanlıklarımıza da diploma onaylatabilirler
Ben demiştim
-
Arkadaşlar kurum mevzuatını direk kanundan mı çalışacaksınız?Yoksa kitap falan mı var?
-
-
@baumol başkan geçen sefer çok kolay sorduk dedi bu seferde farklı olacağını sanmam, adayların ingilizce kısmında kalması istenmiyor yönetmelik gereği zoraki yapılıyor
-
@sirius inşallah senin dediğin olur hocam :)bu süreçte vmy falan açıklanırda başvurup sınava gelmeyen ya da tatiline gelen olmaz inşallah
-
@black kardeşim formalite gibi duruyo da kompozisyon da formalite değil geçen ondan düşük puan aldigi için geçemeyen de var ingilizce ve kompozisyonu hafife almamak gerek yine
-
Sinav başvuru formunu paylasabilirmisiniz arkadaşlar.
-
@brzezinski hocam illaki elenenler oldu zaten başkanda dedi bu kadar kolay ingilizce sınavında bile elenenler oldu diye sitem etmişti yani formalite olsa bile yapamayanları zorla geçiremezler
Kompozisyonu formaliteden yapıldığını düşünmüyorum hatta tüm müfettişlik sınavlarında olması gerekli sonuçta ileride rapor yazma görevleri olacak kişilerin bu konuda az da olsa yeteneği olması gerekir. Bu konuda belki puanlamayı bol yapıyor olabilirler ama daha önce sınavına girmediğim için ne desem boş
-
@memnun-kaygısız hocam 3-4 sayfa geride link atmıştım orada vardı birde konuları sormuşsunuz o da o sayfalarda mevcut şimdi tekrar yazıp kalabalık etmeyim.
Aslında @pareto_wilfredo hocam sınav konularını ve başvuru formunun linkini ilk mesaja eklese daha iyi olur diğer türlü geri sayfalarda kayboluyor.
-
@black hocam teşekkür ediyorum. Sağolun .
-
Arkadaşlar,
-Sınava katılmasına esas bitirdiği son okulun numarası kısmına öğrenci nosu mu yazılacak veya okul nosu diye ayrıca bir numara mı var?
-Kpss bilgilerinde
Yılı:2017
Türü:P48
Puanı:80
Şeklinde mi dolduruluyor?Bu şekilde iki tane bölüm var bunlara p22 ve 48 i mi yazacağız?Sadece başvuru yapacağımız puanı yazmamız yeterli değil mi? -
Arkadaşlar sınavda başarılı sayılabilmek için 2 kat kotası var mı? Ben yönetmelikte böyle bir şart göremedim.
-
@sirius hayır hocam barajı geçen mülakatta
-
@luthor okuldaki Öğrenci no isteniyor evet basvuruda kullanacagin puani yaz kardeşim