İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
Şu ilana p9-32-33 değil de 23 tercih eden kuruma ne demek gerek bilmiyorum. Girecek arkadaşlara referans için koşturmaya başlasınlar, başarılar.
-
@donniebrasc
o dostum bu puan turunde neler etkiliydi? -
Arkadaslar 249 siralama. Gelir mi ne dersiniz ?
-
@zenginmemur işletme ve muhasebe hocam
-
Maaş durumu nasıl guydan fazla mi
-
Posta ile başvuru yok mu şimdi
-
dernekler denetçi yard sonuçları
Bu son yapılan alım heralde puanlar baya düşük sıralaması ilk 500 olanlar gelir mi demesin bence başvursun
-
@maxmin 18×6=108 nasıl 500 oluyo ki?
-
@maxmin ordaki puanlar mulakat puani yalniz hocam. Kpss puani degil
-
@zenginmemur 108 kişi firesiz başvurmaz bu ilana , elden belge teslimi yapamıcak olan arkadaşlarda duyarlı davranırsa ilk 500 için denenebilecek bir ihtimal olduğunu düşünüyorum bu tahmin tabi nacizane.
Mülakat puanıysa pardon arkadaşlar -
@luthor ankara disinda oturanlar icin sikintili bi evrak icin kalkip oraya mi gidicez yahu diger ilanlar gibi basvuru sirasinda gonderseydik keske. Acaba yerimize baska biri verebilir mi
-
Bekledim de geldin dernekler üstelik p23 ile
-
@inflexible 2016 sonundaki ilanda da 6 katını çağırıyordu. Hatta eski ilana baktım. 2013'te 8 katını çağırmış, o yüzden şükretmek lazım. İçişleri önce internetten başvuru alır ve sıralama yapıldıktan sonra sıralamaya girenlerden belgeleri Bakanlığa elden teslim etmelerini isterler. 108 kişiden mülakata hak kazanan tahminen 10 civarı kişi "elden teslim" şartı sonucu kafadan elenir zira kargo kabul edilmez. Teslim ettikten sonra 6-9 Mart arasında belirlenecek tarihlerde de mülakata o tarihe kadar başka kurumları kazanan bir miktar kişi daha gelmez. Çünkü zaten yüksek puanlılar başvurduğu için çoğunun başka kurumların mülakat sonuçlarını bekleme durumu vardır. Yani mart ayında mülakata girecek sayısı alınacak rakamın 5 katı olan 90'ı kesinlikle geçmez ve tahminen 80 civarı olur. Ayrıca, daha önce verilen başka sınav ilanların açıklanması durumuna göre mülakata girecek sayısı alınacak kişi sayısının 4 katı olan 72'ye kadar da düşebilir. Sonuçlar da tahminen Nisan ayı ortasına doğru açıklanır.
Önceki puan türüne uygun puan bulamadıkları için bu puan türünü seçtiler. Birden fazla puan türü değil de genelde tek bir puan türü belirleyen bir yer. GY %10, GK %10, Hukuk %15, İktisat %15, İşletme %15, Maliye %20 ve Muhasebe %15 şeklindeki puan türü kullanılmış.
En son yapılan alımda çok ihraç olmasından ötürü liyakat ağırlıklı bir alım yapıldı ancak bu uygulama yine devam eder mi, bilemem.
Tek yıl puanları geçerli olduğu için ve tek puan türü olduğu için tahminlerin aşağısında kapatabilir. Zaten ilk başvuru internetten olacağı için kaybedecek bir şey yok deyip yaklaşık ilk 450'ye tekabül eden 87,5 üstündeki her arkadaş başvurup şansın denesin. Bizzat tanıdığım ilk 200'de olan iki arkadaş farklı kurumları kazandığı için bu ilana başvurmayacaklar. Ayrıca önceki sene KPSS süreci çok uzadığı için önceki sınavda yüksek yapıp mülakat bekleyen birçok kişi de kendisini garantiye almak için ilana başvurmayacak. Ayrıca bu tip kişiler işe girip Sayıştay sınavı olur, KPSS puanımı alayım dursun diye de sınava girebiliyor. İşe girdiği halde Sayıştay için KPSS'ye girip iyi puanlar yapan tanıdıklarım var. Bu nedenle ilk 450 başvursun desem de başvuranlardan sıralamadaki ilk 200 kişinin listeye girme şansı çok yüksek.
NOT: Dernekler Denetçi Yrd. değilim. O nedenle meslek hakkında fazla bilgim yok.
-
@odtüsbky Hocam önce sistemden başvuru yapacağız ardından sıralama belirlenecek.Eğer listeye girersek mi belge teslimi yapacağız?
-
@odtüsbky hocam sizin analizlerinizi begeniyorum. Guzel analizler yapiyosunuz. Siralama 249 a hayirli olsun diyelim mi
-
@isimsiz geçen alımda 60kişi çağrılmış 91.2yle kapatmış
-
@odtüsbky hocam elden teslim şartı Ankara dışındaki arkadaşlar için olumsuz bir durum bir engel.Bence 10 kişiden fazla bile olabilir bu şartı sağlayamayan
-
Az farkla taç
-
E-devlette ilk once sanki bunla ilgili bi link gelmisti sonra da il göcle ilgili bi link geldi diye hatirliyorum il göç yoldadir diyebilirmiyiz? @pareto_wilfredo @black
-
@hattorihanzo, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
E-devlette ilk once sanki bunla ilgili bi link gelmisti sonra da il göcle ilgili bi link geldi diye hatirliyorum il göç yoldadir diyebilirmiyiz? @paretowilfredo @black