BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@furkanaslan 3. soruda hangisi doğrudur diyodu. C şıkkında öze dokunma 2001 yılı öncesine kadar anayasa mahkemesi kararlarında uygulanmıştır yazıyodu. Öze dokunmama 2001 yılında Anayasaya girdiğine göre önesine AYM'nin uygulaması mantıklı geldi büyük ihtimal c cevap.
-
en iyi ihtimal 43 doğrum var en kötü ihtimal 36 doğrum var ortalama 39,5 yapar umarım 39 la kapatır
-
Kesin olarak 7 yanlışım var. 3 soruyu ne işaretlediğime emin olamadım. en kötü 10 yanlışım olsa 37.5 net kalır
-
Buraya yazıyorum isteyen itibar edebilir. Yüzde 70 barajını geçenler bence mülakata kalacaktır hatta 4 katının doldurulmama ihtimali var bence. Geçmişte hep öyle oldu kolay denilen sınavlar (merkez il göç gibi) hep beklenenin altında kapattı yine aynı şekil olacağını düşünüyorum
-
@leviathan Keşke öyle olsa hocam. sınavın geneli kolaydı ama yukarıda da tartışılan 3-4 soru var onlar belirleyecek gibi sonucu.
-
@leviathan keşke hocam ağzından bal damlıyor
-
@paretooptimal ibf acımaz hocam sınavda gygk takılmayanlar için 7 yanlıştan fazlası yapılamaz. 40 ve üstü ne yazık ki daha gerçekçi
-
@maxmin sınavda zor sorular da vardı dikkat ölçen sorular da. Bazen kolay sorular da gözden kacabiliyor. 50 de 38 yapamayan mülakata kalamayacak bence buyuk bir rakam
-
Arkadaşlar mülakatın ilk günü izlenimlerimi aktarayım sizlere;
İlk olarak otele mülakat satinden önce gittim.Kapıdan girer girmez hemen karşınızda halkbanka ait standı göreceksiniz.Orada mezuniyet belgenizi ve erkek adaylar askerlik belgelerini kimliklerinizle ile beraber standdaki yetkiliye göstereceksiniz.Yetkili mezuniyet ve askerlik durumunuza bakıp listeye imza attırıyor ve size hangi grupla gireceğinizi söylüyor(örneğin 12.gruptasın diyor)
Sonra bekleme kısmına geçiyorsunuz ve sizin grubunuzu çağırmalarını bekliyorsunuz.Sıra size gelince ilk olarak bilgisayarların olduğu bir odada kişilik envanteri testi ile 25 tane olayı içeren testi dolduruyorsunuz.Gayet kolay bunlar kafaya takılacak meseleler değil.Son olarak tekrar bekleme kısmına geçiyorsunuz bu sefer grup mülakatını bekliyorsunuz.Sizi grup halinde odaya alıyorlar.İki tane ik yetkisilisi sizi arkadan izliyor ve sizin tartışmanıza hiç müdahil olmuyorlar.En başta gereken bilgileri verip süre bitince sizi uğurluyorlar.Önünüze 4 tane olay içerek bir fasikül verecekler.Fasiküle adını yazıyorsunuz ve 25 dk kadar olayları okuyup notlar alıyorsunuz.Daha sonra olayları teker teker tartışıp fikir alışverişi yaparak çözüm üretiyorsunuz.Verilen olaylar gayet basit konular zorlanmazsınız.Siz grup olarak konuyu konuşurken ik yetkilileri sürekli not alıyor.Süreç bu şekilde sona eriyor.Yarın bireysel mülakat olacak onuda aktarırım.Herkese başarılar. -
@luthor, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Arkadaşlar mülakatın ilk günü izlenimlerimi aktarayım sizlere;
İlk olarak otele mülakat satinden önce gittim.Kapıdan girer girmez hemen karşınızda halkbanka ait standı göreceksiniz.Orada mezuniyet belgenizi ve erkek adaylar askerlik belgelerini kimliklerinizle ile beraber standdaki yetkiliye göstereceksiniz.Yetkili mezuniyet ve askerlik durumunuza bakıp listeye imza attırıyor ve size hangi grupla gireceğinizi söylüyor(örneğin 12.gruptasın diyor)
Sonra bekleme kısmına geçiyorsunuz ve sizin grubunuzu çağırmalarını bekliyorsunuz.Sıra size gelince ilk olarak bilgisayarların olduğu bir odada kişilik envanteri testi ile 25 tane olayı içeren testi dolduruyorsunuz.Gayet kolay bunlar kafaya takılacak meseleler değil.Son olarak tekrar bekleme kısmına geçiyorsunuz bu sefer grup mülakatını bekliyorsunuz.Sizi grup halinde odaya alıyorlar.İki tane ik yetkisilisi sizi arkadan izliyor ve sizin tartışmanıza hiç müdahil olmuyorlar.En başta gereken bilgileri verip süre bitince sizi uğurluyorlar.Önünüze 4 tane olay içerek bir fasikül verecekler.Fasiküle adını yazıyorsunuz ve 25 dk kadar olayları okuyup notlar alıyorsunuz.Daha sonra olayları teker teker tartışıp fikir alışverişi yaparak çözüm üretiyorsunuz.Verilen olaylar gayet basit konular zorlanmazsınız.Siz grup olarak konuyu konuşurken ik yetkilileri sürekli not alıyor.Süreç bu şekilde sona eriyor.Yarın bireysel mülakat olacak onuda aktarırım.Herkese başarılar.Aaa yanlış yere yazdım ya.Kusura bakmayın arkadaşlar.
-
@luthor başarılar dostum hangi unvan icin girdin
-
@shady1 Servise girdim hocam.Kusura bakmayın cumadan beri uyumadım adam akıllı Btk sınavı ustune dinlenemeden buna girdim.Kafam kazan gibiydi dikkat etmemisim basliga.
-
@leviathan bende o şekilde düşünüyorum 70 puan alan mülakatta.
-
@luthor estagfurullah ben de girdim bunun teftisine ayni anlattigin gibi oldu her sey baya tanıdık geldi yalniz bizim otel parasini odrmediler biz odedik
-
@shady1 İstanbul tercih eden servislerede vermemisler.Sanirim İstanbul unvanina basvurduysa kalacak yeri vardir diye dusunmus olabilirler.Neyse buraya daha fazla yazmayalım arkadaşlar kızmasın :):):)Sizede basarilar bu arada hocam
-
@luthor yoo kimse kizmaz devam edelim teşekkürler hocam
-
@luthor bence basligin adini degistirelim btk cilar baska yere gitsin
-
BTK'da sakal tıraşı olma ve takım elbise giyme zorunluluğu yok, bilginize...
Eğer bu bilgiyi bana birisi vermiş olsaydı geçen sene işe girdim diye son bir hafta çalışmayı bırakmazdım. Sürekli tıraş olmaya üşenen arkadaşların özellikle bu hususu başka kazandıkları kurumu bu kuruma tercih ederken düşünmelerini rica ederim.
-
@odtüsbky sınavda t-shirtlü kirli sakallı genç arkadaşlar arada sınav salonuna girip çıkıyordu acaba onlar da kurum memuru mu? hayır olamaz böyle bir şey bünyem kabul edemiyor düşündükçe bir garip oluyorum, olamazlar değil mi ?
-
@yasaklı hangi bölüm üstad seninkisi