İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
-
Arkadaslar yabancilar hukukunu nerden bulabilirim bilen varsa yardimci olabilir mi?
-
Ankarada monopolün karşı tarafında bi pasaj vardı merkez pasajıydı adı sanırım orda üst katta fotokopicide il göç notları vardı
-
sınava 93 le girmiycem girecek başka arkadaşlar nasiplensin başarılar
-
@alpagu neden acaba?:)
-
@balans-etkisi Metro işhanı, Furkan kırtasiye'yi diyorsun dostum sanırım. Evet orada bütün bir not vardı. Zamanında edinmiştim ben de.
-
@paretowilfredo Nasıl bir not hocam iş yapar mı sizce?İstanbuldayım ona göre arkadaşı yönlendiricem almak için.
-
@luthor Dostum benim almış olduğum not ise hemen her şey vardı içinde. Ben kanunu da ayrıca bastırmıştım. Ek olarak içinde yanlış anımsamıyorsam Pasaport Kanunu yoktu onu da bastırıp okumuştum.
-
@paretowilfredo Tamam hocam bir baktırayım o zaman.Bu tarz bir not edinmek daha mantıklı sanırım yoksa tek tek kitap almak gereksiz olacak gibi.
-
@luthor Aynen dostum özellikle uluslararası ve kamu dahlindeki konular notsuz halledilmez. Hiç çalışamamaktansa not okumak faydalı olacaktır muhakkak.
-
@paretowilfredo Eyvallah hocam çok sağol
-
Kaç puanla kapatır arkadaslar ?
-
Aynen orası hocam adını bile unutmuşum vay be bi zamanlar hep giderdik not almaya oraya fotokopileri 15-20₺ ye alırdık ne günlerdi tabi il göç sınavına girmek hiç nasip olmadı puan yoktu kılpayı kaçırırdık puanı aldık alım sayısı düştü bu sefer puan yetmedi:)
-
@aylin fırsat maliyeti açısından benim için gereksiz bir sınav oturup kamu ve başka bir sürü kanun çalışmam lazım sgk denetmen yard ve iş teftiş bekliyorum şuan çalıştığım işim il göçten de iyidir düzenimi de kurdum işi değiştireceksem sgk ve iş teftiş için değiştiririm ondan il göç için o derslere çalışmaya kalkıp da masraf edip sınava girmeye değmez il göçte çalışan yakın arkadaşlarım var nöbetli vs gecesi gündüzü yok benden de düşük kazanıyorlar o yüzden
-
@alpagu ilgöç, sgk denetmen yard, guy aynı maaşı alıyor hemen hemen, şuanki mesleğinizi merak ettim
-
@alpagu peki sağolun , ben işsizizim şuan meslek seçme lüksüm yok başvuracağım , girmek istiyorum sınava
-
@mrs-keynes sgk daha yüksek zannedersem
-
@mrs-keynes gümrük ve tic bakanlığında memurum bizde rotasyon ve nöbet var eko olarak tatmin edici maaş alıyoruz ama herşey para değil il göç bize göre daha yoğun gece 3 de eve gelen arkadaşlarım var otogarda sağda solda suriyeli peşinde koşuyorlar yakalanan oldu mu gelene kadar kuruma bekliyorlar mesai yapıyorlar netice olarak da benden düşük kazanıyorlar düzen de kurdum 20 kişilik kadro için kendimi yorduğuma değmez ben en başından beridir denetmen yard ve iş teftiş istiyordum sahada denetimde olmak rotasyondan çıkmak gelecek kaygısının olmaması daha çekici ve makul il göç hayallerimi süsleyen bir meslek değil inş siz kazanır da nasiplenirsiniz benim gene bi güvencem var ondan
-
@aylin başarılar gönlünüzce olsun
-
Puan tahmininiz nedir arkadaşlar 86 nın şansı olur mu sizce
-
@gonzaloluca, içinde söyledi: İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
Puan tahmininiz nedir arkadaşlar 86 nın şansı olur mu sizce
Sgk,kosgeb,kalkinma ajans vb kurumlar gvsleri bitirip sonuçlari aciklarlarsa çok rahat 86 ile girilir,yoksa tahmin etmek çok zor