2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Bari hangi tarihler aralıgında nerde olacagı acıklansa. sonra ayrıntıları bildirirler. Bu kdr zor değil yani şu tarihler aralıgında şurda yapılacaktır demek.
-
Maaşlar çiftle beraber 2200-2300 tekabül ediyormuş arkadaşlar. Bu arada Forum'a yeni geldim, Ankara'yı kazandım ve ilk defa mülakata gireceğim.
-
@aspirin çiftle bu kadar az olmamalı sizin dediğiniz tek olmasın nerden aldınız bilgiyi
-
@aspirin ben çift derken ne denmek istendiğini anlamadım ama bugün bir bankaya gittim ve sordum (evet yaptım bunu). net olarak şunu alıyoruz diyemeyiz dediler ama ortalamaları var işte temettü ile birlikte falan 3000 civarıymış. çalışanlar ayrıca durumlarından mutlularmış haberiniz olsun.
-
@cnn44 ilk yil temettu alamayacagimiz icin
-
Halk bankasi genel muduru osman arslanin babasi vefat etmis bugun cenaze varmis. Surecler uzayabilir belki
-
@jois06 2017 atamalarında 2 arkadaşım uzman yardımcılığı 1 arkadaşım servis görevlisi kadrosuna atandı. Maaş sistemi çok karışık ve herkesin farklı maaşı var dediler. ( Çok büyük miktarlar fark etmese dahi bulunduğun ile, şubenin yoğunluğuna veya çalıştığın pozisyona göre) İçeride ikili sistem varmış ben bordrolarını gördüm. Çok yakınım oldukları için ss attılar. Ünvan ve Görev sistemi varmış. Ünvan Servis Görevlisi oluyormuş fakat içerideki görevler değişiyormuş. Yeni yıl zammı ile 1900 lira tek ay diye öğrendim. Çok moda girme dediler. Stresi var biraz ve maaş çok yüksek değil dediler. Uzman yardımcısı daha yüksek maaşta tabi ki bu dediklerim Servis için geçerli. Sizi bu kadar aydınlatabiliyorum.
-
@cadizel ölüme tabi ki saygımız var mekanı cennet olsun fakat alakası olamaz süreçle.
-
@aspirin cevap için çoook teşekkürler. anladım. zaten çok büyük beklentisi yoktur sanırım kimsenin. (pozisyon ortada )
-
@jois06 Şükrediyoruz daha bunun olmasına. Yakında mülakatın arkasına spor koyacaklar elemek için, oraya doğru gidiyoruz.
-
@aspirin b planı yapıp 2. bir meslek edinmeye başlamak en iyisi. (can simidi mode on)
-
@aspirin bu maaşlar istanbul için geçerli değil herhalde çünkü istanbulda istanbul tazminatıyla birlikte tek maaş 2500 ü buluyor diye yazılmıştı
-
@mülkiyeli45 oyle tabi. Ama isin basinda olmadigi icin aksakliklar yasanirsa diye dedim. InsAllah sureci etkilemez
-
@jois06 Hayırlısı mode on.
-
Şimdi ben de bi şey derdim de arkadaşlar rahatsız oluyor maaş konuşulunca
-
@bcbc3434 Yazıda belirttiğim gibi ilden ile farklılık gösteriyor dediler.
-
Grupta çoğunluğun kpss a gecmisi var sanırım iyi bir kpss puani olanlar mülakatta senin kurum sınavlarına girip kazanip gitmeyecegini nerden bileceğiz derlerse nasil bir cevap düşündünüz acaba fikri olan??
-
@i-fisher Hocam böyle bir soru soracaklarını sanmıyorum.Sorarlarsa Kpss puanını sorarlar eğer yüksek bulurlarsa ona göre muamele yaparlar diye düşünüyorum.Çünkü +85 kpss puanı olan kişi benim hayattaki en büyük amacım servis görevlisi dese bile inanmazlar bence.
-
@luthor Aynen pek inandirici olmayacaktir o yuzden farkli kriterleri olacaktır illaki.kpss vs süreçler uzun issizlik hat safhada herkes bunun bilincinde
-
@nikola-tersla söyle söyle rahat ol