2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@ceska ama sizin ki zaten takdir etmelikmiş
-
@ceska öyle söylüyorlar mı netlerimizi?
-
@busus evet netlerimiz önlerinde bana alan netin de düşükmüş dediler. baya beğenmediler sanırım beni
-
@busus İngilizceden muhabbet açılmıştı mülakatta o yüzden söylediler benimkini.
-
Manisa grubunun mülakatı bitti diye biliyorum yok mu duyum falan açıklanma tarihi hakkında
-
Arkadaşlar bddk ve spk nereye bağlıdır internette bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var.. yardımcı olabilecek var mi
-
@miskuruntu hocam başbakanlığa bagli
-
@fatoss21 Hocam bağlı demeyelim ilişkili daha doğru olur.
-
@luthor neden ilişkili oluyor hocam ben bağlı olduğunu düşünüyorum aldığım notlarda bu yönde yanlışsam açıklamalı olarak duzeltirseniz sevinirim en azından yanlış olanı duzeltelim
-
@luthor hocam haklısınız DPB sayfasında yazıyor muş spk ilgili kuruluş iken bddk ilişkili kuruluş muş
-
@fatoss21 Hocam aslında bu durum o kurumların niteliğiyle alakalı.İdare hukuku açısından bir ayrım var burada.Bağlı kuruluş ile bakanlık arasında genel olarak bir hiyerarşi ilişkisi olması ve bu kuruluşların bu hiyerarşi denetimi dışında olması sebebiyle düzenleyici ve denetleyici kurumlar ilişkili kuruluşlar diye geçiyor.Mesela spk için bahsettiğiniz sitede ilgili yazıyor ancak çoğu idare hukuku kitabı ilişkili diye alıyor.Sorularda ilişkili diye değerlendirmekte fayda var.
-
@luthor çok teşekkür ederim hocam idare ile hiçbir zamn barışık olamadım zaten
-
Arkadaslar mulakatlar bittimi
-
@cano7979 devam ediyor hocam. en son 5-6 mart duydum,sonrasını duymadım
-
Arkadaşlar hepinize şimdiden başarılar diliyorum. eşim mülakata girecek sabah 8 yazıyor ve buna göre akşam 5 için uçak bileti alacağız.ama korkumuz akşam 4-5 e doğru mulakatimiz sarkar mi diye düşünüyoruz. Sizce durum nedir böyle bir durum oluyor mu.
-
@sehri-emin bence biraz daha geç alın hocam sarkablir o saate malum İstanbul trafigide var havalimanina gitmekte sıkıntı
-
@rebell teşekkür ederim hocam. Peki genelde mülakatlar kac gibi bitiyor
-
@sehri-emin hocam sabah 8deki mülakat için işim 10.30da bitti 11.30da havaalanındaydım ve saat 20.50ye kadar uçağımı bekledim
-
@sehri-emin bir arkadaş da sormuştu hocam,8 buçuktaki mülakata 1 buçukta girdim ben. ama daha erken girenler de oldu 10-11 gibi.
-
@mülkiyeli45 teşekkür ederim kardeşim