2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@secret hocam yüksek de işte bende bi sabırsızlık oluştu zaman yaklaştıkça valla . Hem bi taraftan kıyafet bakıyorum bi taraftan ya olmazsa diye kendimi hazırlıyorum . İki gündür bugun yarın açıklanacak diye telefona yapıştım Dengem şaştı , ist mülakatlarının üstünden de 3hafta geçti az kaldı ama işte ne bileyim çok sabırsızlanıyorum
-
@secret bilgi için teşekkürler de ik çalışanları mesaiye kalıp ne yapıyormuş, mülakat sonuçlarına mı karar veriyorlar orasını anlamadım.
-
@issiziktisatci mülakatlar bittikten sonra 1 hafta icinde, en geç 2 hafta icinde açıklanacağı konuşuldu kardesım.
-
@öktem_ilteriş peki hocam ist da mı öyle olacakmıs?
-
yazılı sınav açıklanacağı zaman birisi bugün 14:00 da açıklanacak demişti ve açıklanmıştı o arkadaş buralardaysan bizi bi aydınlatıver kardeş
-
@issiziktisatci hocam sizi cok iyi anlıyorum. Istanbula mülakata gelince biraz gezme fırsatım oldu. Tutamadım kendimi bikaç parca resmi kiyafet aldim. Arkadasim tutmaya çalıştı beni, "olmazsa bunlara bakar üzülürsün diye". Ne bilim inşallah boşa gitmezlerhakkımızda hayırlısı olsun..
-
Maaş ne kadar bu kadar heyecan yaptinizda.
-
@issiziktisatci haklısın benimde içimde tatlı bir heyecan var ama ben sürekli vaktimi burda harcamıyorum. Kendime ödül verdim sınav sonucuna kadar gez ye iç eğlen. Sonra olumsuz olursa kpss diye. Kendinizi fazla bağlamayın çünkü daha büyük üzüntü oluşur. Hani bence beklemediğiniz anda olsun ki daha güzel his bıraksın:) umarım bu heyecanınız açıklandıktan sonra daböyle devam eder
-
@byteks1 listeler hazırlanıyor diye biliyorum. Bana iletilen o yönde hala devam eden mülakat var diğer iller var haliyle yoğunluk olması normal :)rica ederim
-
@secret uzmanlıklar ne oldu bilgin var mı ?
-
Yapmayın heyecanlanıyoruz buradan çıkamıyoruz sonra:))
-
@issiziktisatci, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
yazılı sınav açıklanacağı zaman birisi bugün 14:00 da açıklanacak demişti ve açıklanmıştı o arkadaş buralardaysan bizi bi aydınlatıver kardeş
Bana 2 saat icinde aciklanacagi yonunde bilgi gelmisti ama o kisiyi o kadar bunalttim ki, affetsin beni, daha cevap alamiyorum hic ses yok
-
@secret hocam tum iller icin mi yoksa istanbul mu sadece 1 hafta icinde?
-
@meltem_90 hahah:))
-
@meltem_90 evet hocam o sizdiniz kaç gündür gözüm sizi arıyo Bi haber verirsiniz diye
-
@marjinalfaydali istanbul için dedi arkadaşım ama bende net birşey öğrenemedim ki
Arkadaşlarım daha prim alamamışlar dedi ki sizin maaşlarınız bile hesaplanıyor olabilir dedi bizim primler hesaplanıyor olabilir dedi. Mülakat süreci gibi olmaz inşallah dedi ne diyim -
@secret prim işi nasıl oluyor acaba merak ediyorum.
-
@nikola-tersla ben hala alacağımız maaşı bile bilmiyorum. Herkes birşey diyor arkadaşım istanbul tazminatına 400 lira mi ne dedi. Ama burda 650 dediler. Primi hiç bilmiyorum
-
-
Arkadaşlar maaşlar İstanbul için tek maaş 2700 civarı.3 ayda bir çift maaş 4700 civarı.2 maaş temettü ve şubeniz prim alıyorsa 1000 ile 3000 arası yılda bir defa prim.multinet yemek kartı 380 civarı.özel sağlık sigortası.zamanla ilerleyen yıllarda unvan görev pozisyonu değişikliğiyle daha da artıyor maaşlar.