2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@nikola-tersla Benden de tövbe hocam.Sonra “beğenmiyorsanız başvurmasaydınızcılar” geliyor laf da anlatamıyorsun. :):):)
-
@luthor aynen vallaha :)) o çok bilenler geçti mi acaba mülakat aşamasına :))
-
@nikola-tersla İnşallah geçmişlerdir hocam çok ihtiyaçları var gibi konuşmuştu arkadaşlar.Aslında o gün iş bizden çıktı bakma.Biz 3-4 ileti maaşı konuştuk sonra her gelen bize kızdı olay büyüdü iyice. :):)
-
@luthor aslında bizden daha çok merak ediyorlar ama dediğin gibi bize patladı anlamadık nasıl oldu
-
@kamucuiibf çalışan mısınız Hocam?
-
Arkadaşlar maaş konusuna gelince zaten hepimiz bazı şeyleri karşımıza alarak bu yola girdik 1) arkadasıma sordum her ay aldığım maaş değişti dedi.multinet 330 dedi ama ben şimdi bu konuda tam bilgiye sahip değilim. En basından beri de maaş konusuna girmedim ama ne kadar alacağımızı da merak etmedim desem yalan olur. Çift maaşın 3800 e kadar düştüğünü aralık ayında 1800 civarı aldığını söyledi. Yani aydan aya değişmiş hep .ama tabi ortalama hesaplaynca sizin dediğiniz kadardır. niyetim tartışma ortamı değildi. Konuşuldu ama ben ortak bi kanı çıkmadığı için emin olamadım. Yanlış anlaşılmaya mahal vermemişimdir umarım
-
@nikola-tersla evet
-
@secret hocam zaten 650 brüt. Net 400 felandır yani bir yanlışlık yok.
-
@secret ortalama bu civarlarda diyor herkes Hocam aynen
-
istanbul disinda ne kadarmis. cift maasla ortalama herkes farkli bir sey diyor
-
Maaşın 0 dan büyük olduğu kesin bilgi arkadaşlar...
geçen sene uzmanlıktan elenip servis teklif edilen arkadaşım ankarada çalışıyor. Ortalama 3000 alıyorum dedi.
-
Bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar. Allah inşallah nasip eder de maaşlarımızı alırz. Ki kim nederse desin; özel sektöre on basan bir maaş ve imkanlar. Ayrıca halkbanka dair öğrendiğim en güzel bilgilerden biri turlar düzenleniyormuş yurt dışı yurt içi çalışanlara özel mesela bolu için günü birlik gezi 100 lira filan arkadaşım dedi gezmeyi sevenler için çok güzel diye ki 14 şubatta parise tur varmış ️ Ama o tarihte herkes sevdiceğiyle gezerken biz ekmeğimizin peşinde koşuyorduk
-
@secret insallah hocam beklemek cok zor...
-
@secret O turları bilmiyordum bak güzelmiş. Bizede nasip olur inşallah.
-
@secret hadi ya çok iyiymiş. Allah bize de nasip eder inşallah.
-
İçeriğini tam bilmiyorum ama izin alıyorsun demişti arkadaşım katılmak için. İstanbul turu oluyormuş , adalara filn gidiliyormuş. Arkadaşım hiç gitmemiş ama gidenler beğenmiş.acıbademle anlaşması varmış hastaneye gitmiş çok beğendi. Mesela multinet belli marketlerde geçerliymiş genelde evli çiftler mutfak alışverişi için kullanıyormuş. Belli anlaşmalı kafelerde filanda kullanılıyormuş diye biliyorum yanlış olmasında çünkü arkadaşım gezerken multineti kullanıyorum yerken içerken demişti.
-
@secret Hocam iştahımızı kabarttınız vallaha :))
-
@nikola-tersla hep mi karamsar olacağız biraz da tatlı heyecan hissedelim yoksa gerliyor burası en azından güzel iştah kabartıcı şeyler konuşalım ki şevke gelelim biz elimizden geleni yaptık ki son aşamaya kadar geldik gerisini bilemeyiz. olursa olur olmazsa onlar beni kaybetti
-
Forumdaki herkes kazanacak.
-
Maasi nerdeyse guy kadar.Guy 3750 burasida ortalama 3500 multinet ile dogrumu