2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@merhuume neden dusuk ki
-
@essra23 ben bunun olmasını imkansız olarak görüyorum örneğin yaşadığım yer küçük bir yer ve olurda burda işe başlarsam multinet tarzı kart kullanıp yemek yiyebileceğim yer yok bildiğim kadarıyla çoğu yerde kredi kartı bile geçmiyor çünkü çoğu yer küçük tost yeri ya da pideci tarzı yerler. Ben olur da kazanırsam o kartı ne yaparım alışveriş yapamazsam saçma olur. Malesef ülkemizde kurulu düzeni düşünmeden bozup yeni bir şey yapıp biz bunu yaptık bakın demek gibi bir olay var. Ben bunu yapamayacaklarını düşünüyorum.
-
@essra23 dert etme ne verirlerse ona göre harcarız ama arkadasım demişti 3 market ile anlaşmalı diye tabi bilemem bize napacaklar aslında bir yandan para olunca da sıkıntılar daha büyük oluyor şimdi evde ne kira ne market ne elektrik ne su derdim var. İşim olunca ev kiralayacam esya alacam derken market alışverişim olacak. Galiba paralı olmak böyle birşey . Parasızsın borçsuzsun paralısın borçlu her iki tarafı da sıkıntı hem param olsun istiyorum hem de borcum olmasın istiyorum.
-
@nikola-tersla askere istediğin zaman gidebilirsin belli bir süre çalışma şartı yok ama işe girerken tecil süresiyle ilgili şart olduğundan sen tecilimi erken bozup gidicem dersen sıkıntı çıkarırlar. Askerden dönünce kesin aynı göreve dönmüyorsun banka ihtiyaca göre yerini şubeni değiştirebilir ama şehir olarak aynı şehirde devam edersin.
-
@secret hocam daha çok beklicek miyiz İstanbul için
-
Beklemeyiz diye umuyorum. Zaman yaklaştıkça söylentiler de artıyor :)) keşke bu kadar uzatmasalar ama şimdi yeni söylentiye göre mülakatlar bitince bu hafta içi dediler ama şimdi ben biliyorum salı geçince de diğer söylenti herkesin bitince olacak diye çok korkuyorum. Acaba benim heyecanımı hep üstte tutmak için mi sürekli bana açıklanacak az kaldı bu hafta bekliyorlar. Vallahi mahcup oldum bende. İnşallah açıklanır. Bu hafta da bekleyeceğim açıklanmazsa da tüm hızıyla gelen kpss ye geçiş yapacağım
-
ne zaman bitecek tamamen hocam
-
@mağdurum salı son mülakatlar olacakmış cumaya kadar yolu var istanbulun açıklanmasının. Arkadasım bir kaç gün önce bir hafta daha bekle dedi. Bende dedim ondan önceki haftada bu hafta bekle demiştin diye o da bilmiyorum dedi. Hayır nesi zor seçeceğin tek kişi zaten seçimler bile bir günde biterken 80 milyonluk ülkede hepi topu 1295 kişi işe alınacak ilanın veriliş tarihinden beri 6 ay geçti.
-
Bankanın anlaşmalı olduğu giyim mağazaları ya da kıyafet yardımı gibi şeyler var mı? Malum bankacının üniforması takım elbisedir
-
Bankanın anlaşmalı olduğu giyim mağazaları ya da kıyafet yardımı gibi şeyler var mı? Malum bankacının üniforması takım elbisedir
-
sgk mulakat sonucu 150 gundur aciklanmadi sukretmek lazim=)))
-
@gökalp tecilimin bitmesine zaten 8 ay var nr kadar sıkıntı çıkarırsalar çıkartsınlar madem kendiler tecil süremi uzatmıyor ben de tecil bitince giderim. Aynı il oluyorsa şube değişsin çok büyük bi sıkıntı olmaz benim için.
-
@nikola-tersla tecilin bittiğinde kimse karışamaz zaten, erken bozdurmakla ilgili sıkıntı olur demiştim. Gönül rahatlığıyla git gel problem yaşamazsın.
-
@gökalp eyvallah Hocam sağolun.
-
@mağdurum açılın ben doktorum; 2200 x 18= 36 900 tl 36900/12= 3300 tl ( yemek kartları ve primler hariç) şubat mart ayları tek maaş 2200 tl nisan çift maaş 4400 tl bu şekilde yani 2ay tek maaş 1 ay çift nisan ayı bolluk ayı; temettüler ve primler de maaşa dahil (ilk sene temettü yok 2. seneden itibaren temettü ve primler dahil nisan ayı maaş 5000 i geçermiş) bu duyumlar; 3 senedir servis görevlisi olarak çalışan bir arkadaşımdan ki kendisi halkbank çalışanıdır 8 yıldır ziraatta çalışan kuzenimden bu sene 22 . senesini dolduran yine ziraat bank şube müdürü amcamdan aldığım ortak duyumlardır velhasılı sayın arkadaşlar paraya bunaltmazmış bankalar çalışanlarını sıkıntı yaşarsan aralık ayında yaşarmışsın. umarım herkesin gönlüne göre olur her şey ve de hepimiz bir parçası olabiliriz halkbank'In...
-
@bendelidegilim biz ilk yıl prim almayacaksak maas daha mi az olcak
-
![0_1520195736580_8B678D11-F08A-49EE-BD1F-B60B741E07C1.jpeg](Yükleniyor 100%)
-
@zenginmemur şöyle ki; üç senedir çalışan adamla- şayet biz de bu sene girersek- temettü primleri hariç aynı maaşı alacağız, yani 600 700 arası temettü olduğunu düşünsek 36900 den çıkarsak onu yıllık ortalama 3300 değil de 3100 falan olacak gibi. bence gayet iyi para :d
-
@secret hocam bu nedir
-
@issiziktisatci bir foto yükleyecektim ama yüklemeyi beceremedim. Üstüne silemedim.utancımdan birşey de yazamadım. Galiba rezil oldum. Kusura bakmayın