2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@bendelidegilim hocam ziraatte boyle tanidiginiz var madem size zahmet bi sorar misiniz ziraat servis alimina cikmayi dusunmuyor muymus
-
@byteks1 illa batmasına gerek yok.. Kriz olduğunda faiz yükselecek kredi kullanımı azalacak.. Karı azalacak.. Zarar edecek.. Sizde şunu unutmayın.. İş kanunuda tabi olacaz.. Her sene sözleşme yenilenecek.. Yenilemezlerse bitti iş hakkımız.. Ama 657de mahkeme kararı lazım ve büyük suçlar işlemeniz gerek.. Ömür boyu iş garantisi.. Malesef böyle..
-
Herşeyin en kötüsünü düşünün ama kötüye yormayın. Daha işe gireceğimiz bile belli değil . Her devletin bel kemiği finanstır. Hiçbir devlet olağandışı üst düzey bir olay olmadan ya da bankayı bankayla birleştirme olmadan batırmaz da kapatmaz da. Biraz da iyi ihtimaller üzerine konuşalım. Ekonomiz daha ilerlerse kar payı artar. Kar payı artarsa primler temettüler artar. Şubeler artarsa eleman ihtiyacı doğar bu da işsiz kardeşlerimize umut olur. Aynı zamanda işe girmiş olursa görevde yükseledebiliriz. Her zaman kötü şeyler olacak değil ya ️
-
@secret kesinlikle öyle. iyi düşünelim iyi olsun.
-
@secret açıklanma tarihi ile ilgili yeni bir duyum yok u :))
-
@500t şu an yeni durum bilgim yok inşallah bu hafta açıklanır.
-
Geçen seneki ayın 3ünde açıklanmış yani ayın 1 i geçmiş demek ki ona bağlı bir şey değil
-
En son 27sinde de açıklanma olmuş.ona kalırsa bizim mülakat tarihlerimiz de onlara göre geç açıklandı. Geçen sene ki mülakatlar kaç ocakta başladı ona göre hesaplayalım
-
@secret olay zaten geçen seneye göre erken oldu geç oldu değil , ayın 1i teorilerinin çürüdüğü :):)
-
@issiziktisatci ben tamamen koptum olaydan. :)) bizim ne geç açıklandı o zaman :)) bir tek dileğim var kazanayım yeter
-
@issiziktisatci bu hafta açıklanır çünkü ankara bekleyen arkadaşım bile dedi istanbul martın başında dedi. Oda ik dan öğrenmiş ama bi türlü tarih tutturan yok. Bende sormuyorum artık. Kafan error veriyor
-
Mülakata girmeden ik çalışanı Nisan da iş başı demişti. Herkes toplu şekilde mi başlayacak yoksa kısım kısım mı alacaklar bilemem. Ama Nisandan önce başlama gibi bi durum yok sanırım.
-
@alperen-turkuaz 4-5 gün ya da 1 hafta süre verseler açıkladıktan sonra bir de 2 haftalık eğitimi hesaba katarsak bu hafta içi açıklanma ihtimali çok yüksek nisanda iş başı yapılacaksa.
-
@fagam91 Servis için geçen sene eğitim de bir hafta olmuş inşallah bu sene biraz daha uzun olur
-
@issiziktisatci eğitimin mantığı ne arkadaşlar ne eğitimi veriyorlar?
-
Kazaniyim 6 ay sonra baslayim onemli degil
-
@nikola-tersla hocam temel bankacılıkla ilgili bilgiler diye biliyorum, ekran eğitimi olmuyormuş onları şubede öğreniyormuşuz
-
@nikola-tersla eğitim sayılmaz oryantasyon programı veriliyor. Bankada görevler ünvanlar işleyiş yapılan işlemler vb. Esas eğitim 6 ay çalıştıktan sonra veriliyor 10 gün süreyle ve sonunda sınav yapılıyor.
-
@gökalp yine mi sınav :((
-
@nikola-tersla benim giren arkadaşın anlattığına göre tatil yapıyorsun, kravat bağlamayı falan öğretiyorlar bir de kaynaşıyorsun bütün olay bu dedi